rasia 07.03.2010 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Aaggaa, dzięki ogromne... Małgoś, wyślij mi na priv adrez Franiówki, bo tą razzzzzzzzzzzzą taksówkom Krakowskim dziękuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 08.03.2010 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Widzialam taka akcje artystyczna, laska sobie wkladala. lalkę barbie... A, to inna... To Zebrowska, a tamta wkladala ogorka i byla z Meksyku. a to na szczęście nie widziałam, bo żebrowską to niestety tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.03.2010 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Rasiu cudna lazienka no i kuchnia nieustannie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 08.03.2010 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Witanko słoneczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.03.2010 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Witanko poniedziałkowe! Jejciu! Jak pięknie na dworze... Byłam dzisiaj na godzinnym spacerku z piesami i tropiliśmy łosie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 08.03.2010 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Od Kondzia http://www.cosgan.de/images/midi/liebe/u030.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.03.2010 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 cześć kochana dziękuję za przemiły telefon, namiary i w ogóle buźka dla ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anet1 08.03.2010 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Witam serdecznie, pierwszy raz melduję się u Ciebie, Rasiu w Waszym domku jest pięknie! Oj muszę przyznać, że wielu rzeczy Ci zazdroszę. Mam jeszcze pytanie, co to za cudna lampa przy wejściu na taras? Przepraszam pewnie pisałaś o tym wielokrotnie, ale nawet nie próbuje przebrnąć przez 200-cie stron komentarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.03.2010 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Od Kondzia http://www.cosgan.de/images/midi/liebe/u030.gif Wielki rasiowy buziak\Mu się należy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.03.2010 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 cześć kochana dziękuję za przemiły telefon, namiary i w ogóle buźka dla ciebie Strasznie się cieszę, że się wkrótce zobaczymy! Takie mnie teraz wspominkowe refleksje naszły, że rzuciłam kiedyś śmiało/może zbyt śmiało /o Silesia turze... i popatrz... to konwój zaraz będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.03.2010 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Witam serdecznie, pierwszy raz melduję się u Ciebie, Rasiu w Waszym domku jest pięknie! Oj muszę przyznać, że wielu rzeczy Ci zazdroszę. Mam jeszcze pytanie, co to za cudna lampa przy wejściu na taras? Przepraszam pewnie pisałaś o tym wielokrotnie, ale nawet nie próbuje przebrnąć przez 200-cie stron komentarzy. Witam serdecznie w moich szarych progach... A widzisz! Warto pytać! O TEJ lampie nie było! A to jest stara szklana art-decowska kula, oryginał wyszperany w antykach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anet1 08.03.2010 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Tak właśnie przypuszczałam, że ta lampa to takie cacuszko, nie do dostania w jakiej sieciówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 08.03.2010 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Przesyłam gwoździki.... Gospodyni .....oraz wszystkim Paniom z tego wątku http://i280.photobucket.com/albums/kk194/mrjar_2008/0503.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.03.2010 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Dziękuję Gwoździku za gwoździki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 08.03.2010 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 w zasadzie to dlaczego goździki wyszły z mody, to takie ładne i pachnące kwiatuchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.03.2010 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 a jakie trwale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 08.03.2010 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 a jakie trwale przy dobrych wiatrach można je było trzymac od swieta do swięta , a teraz tylko róże i róże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.03.2010 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 w zasadzie to dlaczego goździki wyszły z mody, to takie ładne i pachnące kwiatuchy ruscy przestali importować Kiedyś cała produkcja do nich szła... no a potem i jeszcze to dzisiejsze święto tez się chyba im nie przysłużyło i nieco się przejadły. Na szczęście jest sporo nowych odmian. Bardzo lubię gałązkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 08.03.2010 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 w zasadzie to dlaczego goździki wyszły z mody, to takie ładne i pachnące kwiatuchy ruscy przestali importować Kiedyś cała produkcja do nich szła... no a potem i jeszcze to dzisiejsze święto tez się chyba im nie przysłużyło i nieco się przejadły. Na szczęście jest sporo nowych odmian. Bardzo lubię gałązkowe a ja te...no.... niegolone........ znaczy brodate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.03.2010 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 a ja lubie te http://www.fotoplatforma.pl/foto_galeria/892_892_DSCN2162ecccc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts