Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam serdecznie, pierwszy raz melduję się u Ciebie, Rasiu w Waszym domku jest pięknie! Oj muszę przyznać, że wielu rzeczy Ci zazdroszę. Mam jeszcze pytanie, co to za cudna lampa przy wejściu na taras? Przepraszam pewnie pisałaś o tym wielokrotnie, ale nawet nie próbuje przebrnąć przez 200-cie stron komentarzy.

cześć kochana :D

dziękuję za przemiły telefon, namiary i w ogóle buźka dla ciebie :D

Strasznie się cieszę, że się wkrótce zobaczymy! :D :D :D

Takie mnie teraz wspominkowe refleksje naszły, że rzuciłam kiedyś śmiało/może zbyt śmiało :wink: /o Silesia turze... i popatrz... to konwój zaraz będzie... 8) :lol: :lol:

Witam serdecznie, pierwszy raz melduję się u Ciebie, Rasiu w Waszym domku jest pięknie! Oj muszę przyznać, że wielu rzeczy Ci zazdroszę. Mam jeszcze pytanie, co to za cudna lampa przy wejściu na taras? Przepraszam pewnie pisałaś o tym wielokrotnie, ale nawet nie próbuje przebrnąć przez 200-cie stron komentarzy.

Witam serdecznie w moich szarych progach... 8) :D :D

A widzisz! Warto pytać! O TEJ lampie nie było! :lol: :lol: :lol:

A to jest stara szklana art-decowska kula, oryginał wyszperany w antykach... 8) :oops: :D

w zasadzie to dlaczego goździki wyszły z mody, to takie ładne i pachnące kwiatuchy

ruscy przestali importować :wink: Kiedyś cała produkcja do nich szła... no a potem

i jeszcze to dzisiejsze święto tez się chyba im nie przysłużyło 8) i nieco się przejadły. Na szczęście jest sporo nowych odmian. Bardzo lubię gałązkowe :lol:

w zasadzie to dlaczego goździki wyszły z mody, to takie ładne i pachnące kwiatuchy

ruscy przestali importować :wink: Kiedyś cała produkcja do nich szła... no a potem

i jeszcze to dzisiejsze święto tez się chyba im nie przysłużyło 8) i nieco się przejadły. Na szczęście jest sporo nowych odmian. Bardzo lubię gałązkowe :lol:

a ja te...no.... niegolone........ znaczy brodate ;)