malgos2 09.03.2010 00:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Widzialam taka akcje artystyczna, laska sobie wkladala. lalkę barbie... A, to inna... To Zebrowska, a tamta wkladala ogorka i byla z Meksyku. a to na szczęście nie widziałam, bo żebrowską to niestety tak... Uwazaj, bo mozesz ja niedlugo poznac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.03.2010 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Tak sobie wrzucam stare meble we wnętrzu... żeby nie było, że nie mam kolorków w domku... i ... bałaganu... http://img521.imageshack.us/img521/5633/domsalonoraneriagara002.jpg http://img11.imageshack.us/img11/4500/domsalonoraneriagara016.jpg http://img638.imageshack.us/img638/3096/domsalonoraneriagara011.jpg http://img62.imageshack.us/img62/8240/domsalonoraneriagara032.jpg http://img169.imageshack.us/img169/1867/domsalonoraneriagara019.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 09.03.2010 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 O rany Rasiu - jaki Ty masz czyściutki garaż...!!!!!! Czy on jest w ogóle używany...?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 09.03.2010 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 ooo... jaka ładna drewniana podłoga..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.03.2010 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Oranzeria jest the best. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.03.2010 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 O rany Rasiu - jaki Ty masz czyściutki garaż...!!!!!! Czy on jest w ogóle używany...?! Jaki??? To najbardziej zagracony garaż jaki widziałam... Jedynie podłoga świeżo umyta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.03.2010 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 O rany Rasiu - jaki Ty masz czyściutki garaż...!!!!!! Czy on jest w ogóle używany...?! u mnie blocko po kolana pewnie myja auto przed wprowadzeniem do garazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 09.03.2010 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 O rany Rasiu - jaki Ty masz czyściutki garaż...!!!!!! Czy on jest w ogóle używany...?! Jaki??? To najbardziej zagracony garaż jaki widziałam... Jedynie podłoga świeżo umyta... Jaaaaaki?! Zagracony...?????????????? :o To pokaż mi paluszkiem w którym miejscu! I nie podpuszczaj, bo musiałabym Ci pokazać mój burdello, po przewiezieniu gratów z poprzedniego garażu.... P.S. U mnie podłogi już nie widać, taki syfek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.03.2010 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 O rany Rasiu - jaki Ty masz czyściutki garaż...!!!!!! Czy on jest w ogóle używany...?! u mnie blocko po kolana pewnie myja auto przed wprowadzeniem do garazu Jaaasne! Właśnie widać jakie "umyte"! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.03.2010 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 rasia już w sobote sie przekonasz co to znaczy zagracony garaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.03.2010 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 O rany Rasiu - jaki Ty masz czyściutki garaż...!!!!!! Czy on jest w ogóle używany...?! Jaki??? To najbardziej zagracony garaż jaki widziałam... Jedynie podłoga świeżo umyta... Jaaaaaki?! Zagracony...?????????????? :o To pokaż mi paluszkiem w którym miejscu! I nie podpuszczaj, bo musiałabym Ci pokazać mój burdello, po przewiezieniu gratów z poprzedniego garażu.... P.S. U mnie podłogi już nie widać, taki syfek.... Pokaż... pokaż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.03.2010 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 ciekawe kto ma bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.03.2010 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Dziś Ci zrobię fotkę mojego garażu Małż 3 tygodnie temu palił kartony po agd, ale niewiele to wniosło :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.03.2010 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Ja tez mam kartony robia za odbojnik do tego hustawke z bali do skrecenia, studzienke wodna, drewno, lodowke i duzo duzo wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.03.2010 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Dziś Ci zrobię fotkę mojego garażu Małż 3 tygodnie temu palił kartony po agd, ale niewiele to wniosło :) A'propos kartonów... w oranżerii właśnie stoi karton po lodówce... a zginęła mi karta gwarancyjna... z nową gwarancją nie ma problemu, tylko wymagany jest numer rejestracyjny! Na fakturze go nie ma! Napisałam do LG skąd niby mam go wziąć? A tu na zdjęcie patrzę i widzę karton LG i wszystkie potrzebne numerki z kodami paskowymi włącznie! Jak to dobrze, że nie zdążyłam spalić akurat tylko tego kartonu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 09.03.2010 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Doberek mój na razie czyściutki bo puściutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 09.03.2010 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Dziś Ci zrobię fotkę mojego garażu Małż 3 tygodnie temu palił kartony po agd, ale niewiele to wniosło :) A'propos kartonów... w oranżerii właśnie stoi karton po lodówce... a zginęła mi karta gwarancyjna... z nową gwarancją nie ma problemu, tylko wymagany jest numer rejestracyjny! Na fakturze go nie ma! Napisałam do LG skąd niby mam go wziąć? A tu na zdjęcie patrzę i widzę karton LG i wszystkie potrzebne numerki z kodami paskowymi włącznie! Jak to dobrze, że nie zdążyłam spalić akurat tylko tego kartonu... to nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.03.2010 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Ja tez mam kartony robia za odbojnik do tego hustawke z bali do skrecenia, studzienke wodna, drewno, lodowke i duzo duzo wiecej Ja mam jeszcze motor, 4 rowery, warsztat Ksieciunia, taczkę, 3 drabiny, deski tarasowe, stertę kafli, profili, płyt i 15 toreb z ubraniami i butami do oddania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.03.2010 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Dziś Ci zrobię fotkę mojego garażu Małż 3 tygodnie temu palił kartony po agd, ale niewiele to wniosło :) A'propos kartonów... w oranżerii właśnie stoi karton po lodówce... a zginęła mi karta gwarancyjna... z nową gwarancją nie ma problemu, tylko wymagany jest numer rejestracyjny! Na fakturze go nie ma! Napisałam do LG skąd niby mam go wziąć? A tu na zdjęcie patrzę i widzę karton LG i wszystkie potrzebne numerki z kodami paskowymi włącznie! Jak to dobrze, że nie zdążyłam spalić akurat tylko tego kartonu... A to ciekawe, bo ja wszystkie spaliłam :) POooooooooooooszło Ale dzięki temu da się do garażu wejść :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 09.03.2010 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 No widzisz Nefciu, a u mnie jest już z tym problem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts