efilo 09.03.2010 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 rasia a byłam przekonana że napiszesz że to Twój stolarz robił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 09.03.2010 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Pewnie było, ale.. Czy drzwi wewn. też robione przez stolarza? Dąb? Dziękuję pięknie za "puszki specjalnie dla mnie" Uda Ci się ustalić te kolory fluggera z kuchni, czy już przepadło, może stolarz pamięta, schody bym sobie tak wykończyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.03.2010 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Oranzeria jest the best. Dzięki za pocieszenie Małgoś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.03.2010 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Pewnie było, ale.. Czy drzwi wewn. też robione przez stolarza? Dąb? Dziękuję pięknie za "puszki specjalnie dla mnie" Uda Ci się ustalić te kolory fluggera z kuchni, czy już przepadło, może stolarz pamięta, schody bym sobie tak wykończyła. Kolor drzwi ten sam co kuchni, ten sam stolarz, też dąb... postaram się pamiętać, żeby zapytać... na pewno pamięta kolor... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.03.2010 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Rasia ja to szczęście to jeszcze w plecach czuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kask_a 09.03.2010 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Cuuuudny dom! Mam pytanie dotyczące przeuroczych kamyczków: czym są pokryte? (te po wykuciu fugowanych) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.03.2010 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 No to w moim garażyku nawet pyłku kurzu dzisiaj nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.03.2010 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Rasia, co Ty tam męczysz za zieleninę w tym słoiku przy tv?I zmieniłas lampę w oranżerii? I mialam zapytać czy tą mandarynkę co masz to przywiozłaś z ostatnich wojaży? Bo ja tez mam jedną ale duuuzo mniejsza jest i chyba ma zdecydowanie za ciemno w mojej lazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 09.03.2010 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Rasia po długej przerwie zaczełam buszowac po forum no i oczywięsie wpadłam do Ciebie i...zaniemówiłam ależ Masz piękną tą kuchnię - łazienkę, drzwi, cały dom cudny, taki...jak z super magazynu wnętrzarskiego - Powinnaś sprzedać jakiemuś pismu prawa do zrobienia zdjęć... Blat jest bosssski mam nadzieję , że nie Masz nic przeciwko że zrobię taki w swojej łazience podobnie jak E-mól będę czekać na kod specyfiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 09.03.2010 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Cześć i czołe m Rasia ty przyjedź do mnie i zobaczysz jakie u nas burdello panuje. Garaż prawie cały zastawiony mało tego już się w nim odbyło pierwsze lakierowanko mojego pikaczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.03.2010 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Oranzeria jest the best. Dzięki za pocieszenie Małgoś... Ty kokietko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.03.2010 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Cuuuudny dom! Mam pytanie dotyczące przeuroczych kamyczków: czym są pokryte? (te po wykuciu fugowanych) Żywicą epoksydową... ale jaką - to zabij - nie wiem... Fachowcy przywieźli puchy ze specyfikiem i resztę zabrali ze sobą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.03.2010 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 No to w moim garażyku nawet pyłku kurzu dzisiaj nie ma Trzecia szczęściara! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.03.2010 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Rasia, co Ty tam męczysz za zieleninę w tym słoiku przy tv? I zmieniłas lampę w oranżerii? I mialam zapytać czy tą mandarynkę co masz to przywiozłaś z ostatnich wojaży? Bo ja tez mam jedną ale duuuzo mniejsza jest i chyba ma zdecydowanie za ciemno w mojej lazience Męczę złamaną jukę... A lampy nie zmieniłam Myszonku , cały czas ta sama... po erze żarówek oczywiście... Przynajmniej jedno mi rośnie lepiej... A tak na serio, to dostałam mandarynę na urodzino-parapet i od tamtej pory jedyne co się zmieniło, to mandaryny opadły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.03.2010 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Rasia po długej przerwie zaczełam buszowac po forum no i oczywięsie wpadłam do Ciebie i...zaniemówiłam ależ Masz piękną tą kuchnię - łazienkę, drzwi, cały dom cudny, taki...jak z super magazynu wnętrzarskiego - Powinnaś sprzedać jakiemuś pismu prawa do zrobienia zdjęć... Blat jest bosssski mam nadzieję , że nie Masz nic przeciwko że zrobię taki w swojej łazience podobnie jak E-mól będę czekać na kod specyfiku Anetko jak miło Cię widzieć! Ogromnie miłe słowa i bez przesadnej skromności powiem, że całkiem niezasłużone... nic specjalnego oprócz tego, że wszystko moje, wymyślone, wymarzone, wyrysowane i dopilnowane... Ale łechce w gardle jak czytam takie słowa, nie zaprzeczę... Może jutro będę miała numerek... Buziaczki dla Orzeszka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.03.2010 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 jak to Rasia jeszcze numerka nie masz ja już mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.03.2010 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 jak to Rasia jeszcze numerka nie masz ja już mam Numerek koloru Wusiaczku... Numerek domku mam już daaawno, ale taki sam ma inny stary domek na mojej ulicy! A'propos numerków - wiecie, że Wy WSZYSTKIE /które mam odwiedzić/ macie numerki z literką A!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.03.2010 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Aaaa no to ja wiem czemu mnie nikt nie dowiedza bo z F to na wiele liczyć nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.03.2010 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Aaaa no to ja wiem czemu mnie nikt nie dowiedza bo z F to na wiele liczyć nie mogę Daj namiar, jak się rozpędzę, to i do F dojadę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.03.2010 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 grzecznie poczekam w kolejce. Wtedy to juz ciepło byc moze i zielono..... Garów na płocie sąsiada nie bedzie widać bo drzewa zasłonią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts