Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pewnie było, ale..

Czy drzwi wewn. też robione przez stolarza? Dąb?

Dziękuję pięknie za "puszki specjalnie dla mnie" :)

Uda Ci się ustalić te kolory fluggera z kuchni, czy już przepadło, może stolarz pamięta, schody bym sobie tak wykończyła.

Pewnie było, ale..

Czy drzwi wewn. też robione przez stolarza? Dąb?

Dziękuję pięknie za "puszki specjalnie dla mnie" :)

Uda Ci się ustalić te kolory fluggera z kuchni, czy już przepadło, może stolarz pamięta, schody bym sobie tak wykończyła.

Kolor drzwi ten sam co kuchni, ten sam stolarz, też dąb... postaram się pamiętać, żeby zapytać... na pewno pamięta kolor... 8)

Rasia po długej przerwie zaczełam buszowac po forum no i oczywięsie wpadłam do Ciebie i...zaniemówiłam :o :o :o ależ Masz piękną tą kuchnię - łazienkę, drzwi, cały dom cudny, taki...jak z super magazynu wnętrzarskiego - Powinnaś sprzedać jakiemuś pismu prawa do zrobienia zdjęć...

Blat jest bosssski :o mam nadzieję , że nie Masz nic przeciwko że zrobię taki w swojej łazience :roll: podobnie jak E-mól będę czekać na kod specyfiku :wink:

Cuuuudny dom!

Mam pytanie dotyczące przeuroczych kamyczków: czym są pokryte? (te po wykuciu fugowanych)

Żywicą epoksydową... ale jaką - to zabij - nie wiem... :oops: Fachowcy przywieźli puchy ze specyfikiem i resztę zabrali ze sobą... :(

Rasia, co Ty tam męczysz za zieleninę w tym słoiku przy tv?

I zmieniłas lampę w oranżerii? I mialam zapytać czy tą mandarynkę co masz to przywiozłaś z ostatnich wojaży? Bo ja tez mam jedną ale duuuzo mniejsza jest i chyba ma zdecydowanie za ciemno w mojej lazience

Męczę złamaną jukę... :lol: A lampy nie zmieniłam Myszonku :lol: , cały czas ta sama... po erze żarówek oczywiście... :wink:

Przynajmniej jedno mi rośnie lepiej... :p :wink: A tak na serio, to dostałam mandarynę na urodzino-parapet i od tamtej pory jedyne co się zmieniło, to mandaryny opadły... :roll: :(

Rasia po długej przerwie zaczełam buszowac po forum no i oczywięsie wpadłam do Ciebie i...zaniemówiłam :o :o :o ależ Masz piękną tą kuchnię - łazienkę, drzwi, cały dom cudny, taki...jak z super magazynu wnętrzarskiego - Powinnaś sprzedać jakiemuś pismu prawa do zrobienia zdjęć...

Blat jest bosssski :o mam nadzieję , że nie Masz nic przeciwko że zrobię taki w swojej łazience :roll: podobnie jak E-mól będę czekać na kod specyfiku :wink:

Anetko jak miło Cię widzieć! 8) Ogromnie miłe słowa i bez przesadnej skromności powiem, że całkiem niezasłużone... nic specjalnego oprócz tego, że wszystko moje, wymyślone, wymarzone, wyrysowane i dopilnowane... 8) :D :D Ale łechce w gardle jak czytam takie słowa, nie zaprzeczę... 8) :oops:

Może jutro będę miała numerek... 8) :D

Buziaczki dla Orzeszka. 8)

jak to Rasia jeszcze numerka nie masz ja już mam :lol: :lol: :lol:

Numerek koloru Wusiaczku... :lol:

Numerek domku mam już daaawno, ale taki sam ma inny stary domek na mojej ulicy! :lol: :-? :evil:

A'propos numerków - wiecie, że Wy WSZYSTKIE /które mam odwiedzić/ macie numerki z literką A!!! :o :o :o :lol: :lol: :lol: