rasia 19.12.2008 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Na przykład w poniedziałek. Koło południa ? ok postaram się być No ja myślę, bo jak nie to my do Ciebie przyjedziemy ( lepiej nie podpadać Szwadronom Śmierci ) o jessssssssssssssu to na pewno będę :D i to jest dobra odpowiedź! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.12.2008 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Maluszek :) Rasia - taką rozpierduchę robić vis a vis nobliwego KPN-u - wstyd normalnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 19.12.2008 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Na przykład w poniedziałek. Koło południa ? ok postaram się być No ja myślę, bo jak nie to my do Ciebie przyjedziemy ( lepiej nie podpadać Szwadronom Śmierci ) o jessssssssssssssu to na pewno będę :D i to jest dobra odpowiedź! może Nefcia na poniedziałek zrobi to obiecane ciasto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.12.2008 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Maluszek :) Rasia - taką rozpierduchę robić vis a vis nobliwego KPN-u - wstyd normalnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.12.2008 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Rasia dziewczyno cos Ty narobila na tej dzialce pod tym domem - to jak te atomowe schrony czy jak to sie tam mowi... Nie chce o kosztach tego cuda nawet myslec a gdzie dopiero pytac. To dom nietypowy w kazdym calu. W zyciu bym nie pomyslala, ze to tak sie da... Czego ja sie tu jeszcze nie dowiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.12.2008 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Panno laskawa , w zyciu takiego czegos nie widzialam Rasiu W razie zagrozenia bedzie wiadomo gdzie sie udac , zeby dobrze schowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.12.2008 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 no nie... normalnie już nic więcej nie napiszę... ja myślałam, że to tak normalnie... i wszyscy tak budują... no nie załamujcie mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.12.2008 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 rrmi kochana, a przyjedź to z Szanownym w poniedziałek na inspekcję do Nefci... to byśmy pogadały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.12.2008 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 To ze mna mozesz sobie pogadac, bo ja nic nie wiem o budowaniu i dla mnie kazda budowa to jakis kosmos... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.12.2008 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Rasiu Kiedys tam sie wybiore , ale dla mnie to taaaki kawal swiata do Neferki , ze nie masz pojecia A i bym musiala sie jakos wyrychtowac po miastowemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IlonaS. 19.12.2008 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Witam, Na początek chciałam powiedzieć że masz cudną psinkę, uwielbiam te czworonożne pocieszne, włochate pycholki (sama mam dwa) Będę cię odwiedzać bo również jestem ciekawa co to za cudo powstanie na twej ziemi Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.12.2008 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Rasiu Kiedys tam sie wybiore , ale dla mnie to taaaki kawal swiata do Neferki , ze nie masz pojecia A i bym musiala sie jakos wyrychtowac po miastowemu A tam zaraz po miastowemu, ja teraz jestem baba z lasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.12.2008 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Ilonko witam w moich skromnych progach... zawsze zapraszam, ale cudów nie obiecuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.12.2008 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 To ze mna mozesz sobie pogadac, bo ja nic nie wiem o budowaniu i dla mnie kazda budowa to jakis kosmos... Małgoś z Tobą zawsze i z ogromną przyjemnością Myślałam, że ze mnie taki chojrak, bo dwa mieszkania już w swoim życiu "wybudowałam" i wyremontowałam, to już ten domek to będzie pestka i już nie dla wroga, ani na sprzedaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IlonaS. 19.12.2008 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Ilonko witam w moich skromnych progach... zawsze zapraszam, ale cudów nie obiecuję No nie wiem, już parę osób zachwyca się twoim domkiem więc muszą się dziać tam jakieś cuda aaa i dziękuje za zaproszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 19.12.2008 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 rasia domek będzie śliczniutki:-) i jakie miejsce - jak z bajki - zazdroszczę!!! Ale te studnie, zbrojenia ... nie wiem czy ja bym to wszystko przetrwała. Podziwiam!!! Czekam na ciąg dalszy Pozdrawiam Justyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 19.12.2008 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Noooo....nie wiem co powiedzieć....formalnie odjęło mi mowę Pierwszy raz na oczy widzę takie fundamenty. To musi być solidna chałupa. I w ogóle rewelacha!!!! A ten las.....cuuuuuuuuudo!!!! Bedę wiernie kibicować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 19.12.2008 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 a FILIP jest śliczny:-) ja nie mogę się doczekać kiedy się wprowadzimy i wpuścimy na działeczkę dwa pieski (mam nadziję, że uda się mojego męża namóić na B\berneńskie psy pasterskie ... są boskie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 19.12.2008 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 a FILIP jest śliczny:-) ja nie mogę się doczekać kiedy się wprowadzimy i wpuścimy na działeczkę dwa pieski (mam nadziję, że uda się mojego męża namóić na B\berneńskie psy pasterskie ... są boskie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.12.2008 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Justynko witanko! Podziwiam to ja przecie Twój domek... dobrze wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts