Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dzień dobry

Rasia no tak kawusia ale do kawusi też coś trzeba żeby magnez się nei wypłukał no i że tak powiem Skabusia jeszcze mi potwierdzi czy się wyrobi bo chciałaby Was do Siebie zgarnąc a Kaśka też ma coś za uszami wiec no ne ma siły wcześniej jak 18-19 to ja Was nie puszczę do Kaśki :lol: :lol: :lol: :lol:

Cześć Dziewczynki! :D

Czas ustalić gryplan... :wink:

Piątek: Do Ani niestety nie damy rady... :cry:

Wusia - 15.30 - 16.00

Kasia- 19.00 - 20.00

8) 8) 8) 8) 8)

W sobotę godzinowo musimy dostosować się do Malki, bo się zrywa z zajęć o 13.00 :wink: :lol:

Resztą czasu proszę dysponować i się wpisywać... :D :D :D

To jest: Markotka z Arniką powiedzcie jak Wam pasuje... 8)

Na koniec Efilka i konwój do Małgoś... :lol: :lol: :lol:

dzień dobry

Rasia no tak kawusia ale do kawusi też coś trzeba żeby magnez się nei wypłukał no i że tak powiem Skabusia jeszcze mi potwierdzi czy się wyrobi bo chciałaby Was do Siebie zgarnąc a Kaśka też ma coś za uszami wiec no ne ma siły wcześniej jak 18-19 to ja Was nie puszczę do Kaśki :lol: :lol: :lol: :lol:

To może być MagneB6 do kawusi... :lol:

A do Skabusi niedaleko? Super by było!!! 8) :D :D

to Ja proponuje babeczki cobyscie do Arniki i Malki pojechaly przede mna, kolejnosc to zalezy o ktorej wstaniecie, chyba ze bedziecie skoro swit to wtedy mozna zmienic kolejnosc :)

Nie wiem jak Kasia i Irma, ale ja po taaakiej dawce wrażeń i podróży nie zamierzam wstawać skoroświt... :wink: