markoto 11.03.2010 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 bo Zuzia to szybcior jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.03.2010 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Ja kiedyś taką traskę z pod bloku na Słupecką - boczna Grójeckie w 2,35minut polonezem zrobiłam z mężem.... Więc dadzą radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.03.2010 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 tak się zastanawiam, czy nie wyjechać już jutro, bo widzę, że ten plan będzie naprawdę napięty ale tak serio, to wyjeżdżamy w sobotę od Zuzy, a ona niedaleko trasy Katowickiej mieszka, koło 8 rano i po 2 go dzinach meldujemy się u Wusi . A dalej będzie Kasia, Malka, Arnika, Markoto i Efi I nie załapałam się na 200-tkę, buuuu A do mnie to o ktorej dotrzecie? I czy nie padniecie od razu na beton? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.03.2010 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 dadza rade do 19 to duuzo czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 11.03.2010 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 tak się zastanawiam, czy nie wyjechać już jutro, bo widzę, że ten plan będzie naprawdę napięty ale tak serio, to wyjeżdżamy w sobotę od Zuzy, a ona niedaleko trasy Katowickiej mieszka, koło 8 rano i po 2 go dzinach meldujemy się u Wusi . A dalej będzie Kasia, Malka, Arnika, Markoto i Efi I nie załapałam się na 200-tkę, buuuu A do mnie to o ktorej dotrzecie? I czy nie padniecie od razu na beton? Malgoś damy radę. Najwyżej kimniemy się gdzieś w rogu i za chwilkę będziemy jak nowonarodzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.03.2010 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Cholera, ale ja tych wszystkich lasek nie przebije zarciem... Nie mam logistycznych mozliwosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.03.2010 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 dziewczyny, nie szykujcie się tak...normalnie aż mi głupio...Spoko. U mnie czarny chleb i czarna kawa. PObudka o 6 rano, bo mam pilny wyjazd z męzem w sobotę Albo on was obudzi, zeby szybciej było. Jak wróci z koncertu Ramstein, gdzieś wedle 2 w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.03.2010 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Noooo i dodam od siebie, że Kaśki łóżko albo sie nie chce rozłożyc albo sie samo składa Ja bym faktycznie, tylko na czarny chleb liczyła.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.03.2010 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Noooo i dodam od siebie, że Kaśki łóżko albo sie nie chce rozłożyc albo sie samo składa Ja bym faktycznie, tylko na czarny chleb liczyła.... Dokładnie, nie ma letko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 11.03.2010 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 od razu mi lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.03.2010 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Spoko, Irma... U mnie to dopiero bedzie dieta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.03.2010 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 od razu mi lepiej tak też myslałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.03.2010 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 dziewczyny, nie szykujcie się tak...normalnie aż mi głupio...Spoko. U mnie czarny chleb i czarna kawa. PObudka o 6 rano, bo mam pilny wyjazd z męzem w sobotę Albo on was obudzi, zeby szybciej było. Jak wróci z koncertu Ramstein, gdzieś wedle 2 w nocy o moj tez chcial na Ramstein ale ni chu chu nie zgodzilam sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 11.03.2010 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Zupełnie nie wtemacie imprezowym, aż głupio... Co to za panel prysznicowy ten z "kropeczkami" nie sądziłam że kiedyś jakiś panel mi się spodoba, a tu proszę, Rasia mnie nawróciła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.03.2010 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 dziewczyny, nie szykujcie się tak...normalnie aż mi głupio...Spoko. U mnie czarny chleb i czarna kawa. PObudka o 6 rano, bo mam pilny wyjazd z męzem w sobotę Albo on was obudzi, zeby szybciej było. Jak wróci z koncertu Ramstein, gdzieś wedle 2 w nocy o moj tez chcial na Ramstein ale ni chu chu nie zgodzilam sie Dlatego Mój też jedzie sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 11.03.2010 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Ja to nawet lubię ramstein, tylko koncertów nie cierpię...Z tego co (bardzo sabo) pamiętam to wokalista nawet dość przystojny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.03.2010 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Rasiulka tak z ciekawości zapytam a Ty wiesz gdzie masz jutro przyjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.03.2010 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Wróciłam... i idę spać... coby jutro rano wstać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.03.2010 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 dzień dobry Rasiula a ja dalej nie wiem czy Ty wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.03.2010 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Rasunia, miłej i spokojnej drogi wam życzę i do zobaczyska jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts