pasie 17.03.2010 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 skąd inne albumy na Picassie oglądam a tego nie mogę no mi się wyświetla tak Do wyświetlenia tego albumu wymagane jest konto Google. Zaloguj się lub załóż darmowe konto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 17.03.2010 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Efekt wczorajszego wypadu do Ikei... ta lniana sofa z wydłużeniem na nogi - dużo kosztowała ? taka zgrabna i skromna ... posądzałbym że to Ikea ale czucia nie mam... Tak jest jak sie tylko obrazki oglada Rasia napisala ze to ikea a ja myślalem że to o lampkach świecących wszędy (obraziłem lampki?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.03.2010 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Aśku podaję maila na zdjęcia: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.03.2010 15:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Zmieszczą się. A jak nie to ich do mnie podeślij Chętnie przenocuję dwóch nastoHiszpanów Ładnie psze pani, ładnie w tym pokoju A to siem bardzo cieszem psze Pani, bo właśnie tam Panią siem położy... NastoHiszpanów to nie odda za nic w świecie Młoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.03.2010 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Rasiul bo coś mnie wpuścić do albuma nie chce Wusia ja się na tym cholerstwie w ogóle, a tym bardziej w takim szczególe nie znam... Może Ci hasła trzeba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.03.2010 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Efekt wczorajszego wypadu do Ikei... http://img163.imageshack.us/img163/6524/studio003.jpg http://img31.imageshack.us/img31/4757/studio006.jpg Od soboty tu musi się dwóch nastoHiszpanów pomieścić... Zmieszczą się. A jak nie to ich do mnie podeślij Chętnie przenocuję dwóch nastoHiszpanów Ładnie psze pani, ładnie w tym pokoju Dobra Samarytanko;) to Ciebie miałam sie pytać o Pogłebiona i Bogata w Wiedzę o wycenę trawników. Ponoć jesteś po solidnym rozeznaniu co jak i za ile.Podzielisz sie tą informacją ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.03.2010 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Efekt wczorajszego wypadu do Ikei... ta lniana sofa z wydłużeniem na nogi - dużo kosztowała ? taka zgrabna i skromna ... posądzałbym że to Ikea ale czucia nie mam... Tak jest jak sie tylko obrazki oglada Rasia napisala ze to ikea a ja myślalem że to o lampkach świecących wszędy (obraziłem lampki?) Nie obraziłeś, lampki to LM... A sofa niecałe 1,5 tys., ma pojemnik na pościel i jest rozkładana, więc chyba całkiem przyzwoicie...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.03.2010 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Dobra Samarytanko;) to Ciebie miałam sie pytać o Pogłebiona i Bogata w Wiedzę o wycenę trawników. Ponoć jesteś po solidnym rozeznaniu co jak i za ile.Podzielisz sie tą informacją ?12zł za metr kw. W to wchodzi: rozlanie randapu na stare chwasty. Po 2 tygodniach przywieżli 3 cm warstwę ziemi zmieszaną z mieszanką traw. Wszystkie cuda typu ubijania, czy tam wałowanie, podlanie i takie tam w tej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 17.03.2010 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 chcę taką sama do gościnnego wstawić zapytam później jaksię sprawuje ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 17.03.2010 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Efekt wczorajszego wypadu do Ikei... ta lniana sofa z wydłużeniem na nogi - dużo kosztowała ? taka zgrabna i skromna ... posądzałbym że to Ikea ale czucia nie mam... Tak jest jak sie tylko obrazki oglada Rasia napisala ze to ikea a ja myślalem że to o lampkach świecących wszędy (obraziłem lampki?) Nie obraziłeś, lampki to LM... A sofa niecałe 1,5 tys., ma pojemnik na pościel i jest rozkładana, więc chyba całkiem przyzwoicie...? tak, bardzo przyjemna cena zapisałem sobie (do poszukania w Ikea.pl) Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.03.2010 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 chcę taką sama do gościnnego wstawić zapytam później jaksię sprawuje ok? Z pierwszych godzin: Twarda, siedzi się super wygodnie, duży pojemnik na pościel. łatwo się rozkłada i po rozłożeniu na prawdę jest wielka! Poszewki poduszek zdejmowane do prania, reszta niestety nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 17.03.2010 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 No nie zdjęcia Filipa i Nitki mnie powaliły Fajny narożniczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 17.03.2010 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 apropos lampekwidziałam onyx na zywo, zgrabne. Raczej malutkie...muszę te co maylandzia wkleiła obadać.bo w sumie ja też za halogenkami małymi nie przepadam...w sensie, ze u Ciebie. Tobie to by pasowały takie jak ma efilo w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.03.2010 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 No nie zdjęcia Filipa i Nitki mnie powaliły Fajny narożniczek Cześć Monia! Jak zdrówko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.03.2010 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 apropos lampek widziałam onyx na zywo, zgrabne. Raczej malutkie... muszę te co maylandzia wkleiła obadać. bo w sumie ja też za halogenkami małymi nie przepadam...w sensie, ze u Ciebie. Tobie to by pasowały takie jak ma efilo w kuchni Mówisz o Efilkowych kinkietach? bo sufitowe, to w gk montowane... u mnie aktualnie odpadają, ale może jednak ten sufit obniżyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 17.03.2010 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 no, ona miała takie do tego massivu podobne...tylko się zastanawiam czy takie nie byłyby zbytnią konkurencją dla Twoich designerskich lampek z peszla... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 17.03.2010 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 tadam! te są dla Ciebie perfekt http://www.chors.pl/index.php?l=pl&m=3&r=92&p=95http://www.chors.pl/produkty/cubr1swwwm.jpg http://www.chors.pl/produkty/boxmx11swwwm.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.03.2010 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 tadam! te są dla Ciebie perfekt http://www.chors.pl/index.php?l=pl&m=3&r=92&p=95http://www.chors.pl/produkty/cubr1swwwm.jpg http://www.chors.pl/produkty/boxmx11swwwm.jpg CUDOOO!!! Chors jest boooski, Cubic jest boooski... tylko ceny trochę mniej... Ale jak rzucę palenie, to miesięcznie zaoszczędzę na jedną lampeczkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 17.03.2010 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 No nie zdjęcia Filipa i Nitki mnie powaliły Fajny narożniczek Cześć Monia! Jak zdrówko? tfu tfu się wylizuję Rasieńko ja bardzo chciałabym podziękować za namiary!!!! Jutro przyjeżdża Pan Darek oblukać co, jak i za ile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 17.03.2010 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Ale jak rzucę palenie, .......... hm.... nic nie powiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts