Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jesteście Wszyscy Cudowni! 8)

A życie toczy się dalej... Dzisiaj przylot dwóch nastohiszpanów, więc będę miała czym głowę zająć przez tydzień... trochę mi wstyd, że ten dom taki niedokończony... :roll: . a najbardziej, że nie mam jeszcze przycisku do spłuczki w Młodych łazience... :oops:

coś innego chciałem napisać... ech życie :cry: ... kondolencje z powodu Twej straty.

Erniej, witaj! Pisz, pisz... to zaszczyt dla mnie, że tu zawitałeś... Masz cudowny projekt w pięknym miejscu niesamowicie zrośnięty z ziemią... 8)

coś innego chciałem napisać... ech życie :cry: ... kondolencje z powodu Twej straty.

Erniej, witaj! Pisz, pisz... to zaszczyt dla mnie, że tu zawitałeś... Masz cudowny projekt w pięknym miejscu niesamowicie zrośnięty z ziemią... 8)

Tylko gdzie jakis dziennik? :roll: Projekt zajefajny.

dziękuję za te miłe i niezasłużone słowa :-) Niestety z tamtego projektu zostały wióry. Ale jest już zarys nowego. Postaram się w poniedziałek założyć dziennik i wkleić rzuty, bo tym razem od tego zaczynamy. Z góry zapraszam i proszę o sugestie.

Gratuluję domu. Dziennik ogląda się z prawdziwą przyjemnością - przytulnie i bardzo elegancko. Raz mnie tylko zmroziło- gdy zobaczyłem pierwsze zdjęcie gdzie prezentujesz planowane schody bo tamta poręcz wyglądała przy nich odpustowo. Ale w Twojej, bardziej ascetycznej wersji jest super- widać o co chodzi. Podobają mi się dębowe stopnie do salonu a raczej to wyczucie, że rzeczywiście już możesz sobie na tą nieregularność pozwolić.

Tylko jedna rzecz mi się nie podoba: kurcze, myślałem że w przypływie geniuszu wymyśliłem, żeby zrobić kominek dwustronny, ładowany od kuchni. Okazuje się, że pewnie podejrzałem u Ciebie, pewnie po drinku i nie pamiętałem gdzie. ;-)