rasia 20.03.2010 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 [*] Dziękuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 20.03.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 po wielu trudach znalazłam Glinę, chociaż najpierw wylądowałam w Biłgoraju szukając Glin/ów...byłaś 30km ode mła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.03.2010 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 dziękuję za te miłe i niezasłużone słowa Niestety z tamtego projektu zostały wióry. Ale jest już zarys nowego. Postaram się w poniedziałek założyć dziennik i wkleić rzuty, bo tym razem od tego zaczynamy. Z góry zapraszam i proszę o sugestie. Gratuluję domu. Dziennik ogląda się z prawdziwą przyjemnością - przytulnie i bardzo elegancko. Raz mnie tylko zmroziło- gdy zobaczyłem pierwsze zdjęcie gdzie prezentujesz planowane schody bo tamta poręcz wyglądała przy nich odpustowo. Ale w Twojej, bardziej ascetycznej wersji jest super- widać o co chodzi. Podobają mi się dębowe stopnie do salonu a raczej to wyczucie, że rzeczywiście już możesz sobie na tą nieregularność pozwolić. Tylko jedna rzecz mi się nie podoba: kurcze, myślałem że w przypływie geniuszu wymyśliłem, żeby zrobić kominek dwustronny, ładowany od kuchni. Okazuje się, że pewnie podejrzałem u Ciebie, pewnie po drinku i nie pamiętałem gdzie. Generalnie najlepiej ogląda się wszystkie dzienniki po drinku... i przychodzą najlepsze pomysły do głowy... też... To gdzie ten dziennik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.03.2010 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 po wielu trudach znalazłam Glinę, chociaż najpierw wylądowałam w Biłgoraju szukając Glin/ów...byłaś 30km ode mła Po wielu trudach ja też znalazłam... , ale najpierw w tej glinie się dosłownie zakopałam... . Całe szczęście, że jakiś miły i przystojny człowiek wyjeżdżał terenówką z kierunku tej imprezy, zatrzymał się i powiedział, że ja tam nie dojadę... ... zabrał zatem mój bagaż i Go grzecznie na miejsce dowiózł... szkoda, że nie mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 20.03.2010 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 To się nazywa szczęście w nieszczęściu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.03.2010 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 To się nazywa szczęście w nieszczęściu Ale grunt, że kierunek do Ciebie już znam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 21.03.2010 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Rasiulka byłam wczoraj umówic naszą Sucz na zabieg i wyszło, że Mayka ma urojoną ciąże i niezły z niej kawałek kluski bo waży 30 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 21.03.2010 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Rasiulka byłam wczoraj umówic naszą Sucz na zabieg i wyszło, że Mayka ma urojoną ciąże i niezły z niej kawałek kluski bo waży 30 kg Pasie a musisz ją sterylizować, potem się może jeszcze bardziej spaść Moją wiozę we wtorek na sterylkę, ale ona ma 8 lat i miała rok temu epizod idący w kierunku ropomacicza, więc póki w formie jest to teraz jest pora (przy okazji czyszczenie zębów za jednym zamachem uśpieniowym ) Zdrowej gdyby nie było podstaw medycznych bym nie sterylizowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 21.03.2010 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Rasiulka byłam wczoraj umówic naszą Sucz na zabieg i wyszło, że Mayka ma urojoną ciąże i niezły z niej kawałek kluski bo waży 30 kg Pasie a musisz ją sterylizować, potem się może jeszcze bardziej spaść Moją wiozę we wtorek na sterylkę, ale ona ma 8 lat i miała rok temu epizod idący w kierunku ropomacicza, więc póki w formie jest to teraz jest pora (przy okazji czyszczenie zębów za jednym zamachem uśpieniowym ) Zdrowej gdyby nie było podstaw medycznych bym nie sterylizowała Na ciąże urojone sterylizacja dobrze robi. A ja żałuję, ze mojej suki nie sterylizowalam w młodości. Ostatnio miała właśnie ropomacicze, a w jej wieku zabieg był już ryzykowny. Nie planowaliśmy jej rozmnażać, a po zabiegu odpadłby także problem z cieczkami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.03.2010 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Rasiek, wierzbę chlasnęliśmy - jest do odbioru Wpadaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.03.2010 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Rasiulka byłam wczoraj umówic naszą Sucz na zabieg i wyszło, że Mayka ma urojoną ciąże i niezły z niej kawałek kluski bo waży 30 kg Pasie a musisz ją sterylizować, potem się może jeszcze bardziej spaść Moją wiozę we wtorek na sterylkę, ale ona ma 8 lat i miała rok temu epizod idący w kierunku ropomacicza, więc póki w formie jest to teraz jest pora (przy okazji czyszczenie zębów za jednym zamachem uśpieniowym ) Zdrowej gdyby nie było podstaw medycznych bym nie sterylizowała Na ciąże urojone sterylizacja dobrze robi. A ja żałuję, ze mojej suki nie sterylizowalam w młodości. Ostatnio miała właśnie ropomacicze, a w jej wieku zabieg był już ryzykowny. Nie planowaliśmy jej rozmnażać, a po zabiegu odpadłby także problem z cieczkami... No wlasnie, ja tez zaluje... Dawno temu nie bylo takiej swiadomosci i od urojonych ciaz sunia dostala raka sutka. Guz zostal wyciety, ale pozniej miala przerzuty... Nic przyjemnego w kazdym razie, a sterylizacja moglaby temu zapobiec. No i 3 razy w roku przez 2 tygodnie chodzilo za mna cale osiedle psow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 21.03.2010 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Rasiulka byłam wczoraj umówic naszą Sucz na zabieg i wyszło, że Mayka ma urojoną ciąże i niezły z niej kawałek kluski bo waży 30 kg Pasie a musisz ją sterylizować, potem się może jeszcze bardziej spaść Moją wiozę we wtorek na sterylkę, ale ona ma 8 lat i miała rok temu epizod idący w kierunku ropomacicza, więc póki w formie jest to teraz jest pora (przy okazji czyszczenie zębów za jednym zamachem uśpieniowym ) Zdrowej gdyby nie było podstaw medycznych bym nie sterylizowała Na ciąże urojone sterylizacja dobrze robi. A ja żałuję, ze mojej suki nie sterylizowalam w młodości. Ostatnio miała właśnie ropomacicze, a w jej wieku zabieg był już ryzykowny. Nie planowaliśmy jej rozmnażać, a po zabiegu odpadłby także problem z cieczkami... No wlasnie, ja tez zaluje... Dawno temu nie bylo takiej swiadomosci i od urojonych ciaz sunia dostala raka sutka. Guz zostal wyciety, ale pozniej miala przerzuty... Nic przyjemnego w kazdym razie, a sterylizacja moglaby temu zapobiec. No i 3 razy w roku przez 2 tygodnie chodzilo za mna cale osiedle psow... Nie ma to jak popularność! A nasz wet jest onkologiem i mówił, że zabieg przed 1 rujką u kotek zmniejsza ryzyko tego raka. Nie wiem, czy suk to tez dotyczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.03.2010 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Rasiulka byłam wczoraj umówic naszą Sucz na zabieg i wyszło, że Mayka ma urojoną ciąże i niezły z niej kawałek kluski bo waży 30 kg Pasie a musisz ją sterylizować, potem się może jeszcze bardziej spaść Moją wiozę we wtorek na sterylkę, ale ona ma 8 lat i miała rok temu epizod idący w kierunku ropomacicza, więc póki w formie jest to teraz jest pora (przy okazji czyszczenie zębów za jednym zamachem uśpieniowym ) Zdrowej gdyby nie było podstaw medycznych bym nie sterylizowała Na ciąże urojone sterylizacja dobrze robi. A ja żałuję, ze mojej suki nie sterylizowalam w młodości. Ostatnio miała właśnie ropomacicze, a w jej wieku zabieg był już ryzykowny. Nie planowaliśmy jej rozmnażać, a po zabiegu odpadłby także problem z cieczkami... No wlasnie, ja tez zaluje... Dawno temu nie bylo takiej swiadomosci i od urojonych ciaz sunia dostala raka sutka. Guz zostal wyciety, ale pozniej miala przerzuty... Nic przyjemnego w kazdym razie, a sterylizacja moglaby temu zapobiec. No i 3 razy w roku przez 2 tygodnie chodzilo za mna cale osiedle psow... Nie ma to jak popularność! A nasz wet jest onkologiem i mówił, że zabieg przed 1 rujką u kotek zmniejsza ryzyko tego raka. Nie wiem, czy suk to tez dotyczy? Ja tez nie wiem, ale przypuszczam, ze o to samo chodzi u suk... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 21.03.2010 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Każdy co innego mówi. Moja miała pierwszą cieczkę urojoną, kolejne były ok, potem ciąża i wszystko się wyrównało. Teraz znowu klops i już nie mamy raczej wyboru Sure piszesz : Na ciąże urojone sterylizacja dobrze robi. A ja żałuję, ze mojej suki nie sterylizowalam w młodości. Ostatnio miała właśnie ropomacicze, a w jej wieku zabieg był już ryzykowny. Nie planowaliśmy jej rozmnażać, a po zabiegu odpadłby także problem z cieczkami... to suczka i co z nią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 21.03.2010 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Każdy co innego mówi. Moja miała pierwszą cieczkę urojoną, kolejne były ok, potem ciąża i wszystko się wyrównało. Teraz znowu klops i już nie mamy raczej wyboru Sure piszesz : Na ciąże urojone sterylizacja dobrze robi. A ja żałuję, ze mojej suki nie sterylizowalam w młodości. Ostatnio miała właśnie ropomacicze, a w jej wieku zabieg był już ryzykowny. Nie planowaliśmy jej rozmnażać, a po zabiegu odpadłby także problem z cieczkami... to suczka i co z nią Moja przeszła zabieg rewelacyjnie, jak na swoj wiek. Dzięki temu jeszcze żyje. Ona akurat nie miewala żadnych urojeń, więc wcześniej o zabiegu nie myśleliśmy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 21.03.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Każdy co innego mówi. Moja miała pierwszą cieczkę urojoną, kolejne były ok, potem ciąża i wszystko się wyrównało. Teraz znowu klops i już nie mamy raczej wyboru Sure piszesz : Na ciąże urojone sterylizacja dobrze robi. A ja żałuję, ze mojej suki nie sterylizowalam w młodości. Ostatnio miała właśnie ropomacicze, a w jej wieku zabieg był już ryzykowny. Nie planowaliśmy jej rozmnażać, a po zabiegu odpadłby także problem z cieczkami... to suczka i co z nią Moja przeszła zabieg rewelacyjnie, jak na swoj wiek. Dzięki temu jeszcze żyje. Ona akurat nie miewala żadnych urojeń, więc wcześniej o zabiegu nie myśleliśmy... To całe szczęście, że wszystko się udało ... a ja trochę się denerwuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.03.2010 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 dobry wieczór Rasia no i jak młodzi goście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 21.03.2010 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Wusiu, Rety kotlety! Jakie te nastospanisze męczące... a nastolatki przy nich bez przerwy i nieustająco się lansujące - jeszcze bardziej... Pasiku, ja swoją tnę tak czy siak za dwa miesiące. Twoja Mayka poszła chyba w swojego tatę, bo z niego niezły byczek jest... Nefko kochana! Teraz to ja już sama nie wiem, bo wszystkie popołudnia to ja z tą szzarańczą muszę ganiać... Cieszę się ogromnie! Ale sobie właśnie przypomniałam, że mam środę wieczorem wolną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.03.2010 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Zapraszam więc w środę Jutro przejrzę - może ciut poucinam i do wody wstawię na wszelki wypadek ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.03.2010 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 No to Rasia masz wesoło..... I pilnuj młodej... a Hiszpanom daj wykład, że Polki nie dla nich... Przynajmniej Twoja córcia nie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts