wu 21.03.2010 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 czemu takie męczące bo że laski się lansują to oczywista oczywistosć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 21.03.2010 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Zapraszam więc w środę Jutro przejrzę - może ciut poucinam i do wody wstawię na wszelki wypadek ... Nic nie ucinaj... bo takie metrowe z kawałkiem najlepsze... A jest tak mokro dookoła, że i do wody wstawiać nie musisz... zresztą, jakie to wiadro by musiało być? Po miesiącu wierzba potrafi odbić, to przez trzy dni nic jej się nie stanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.03.2010 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 łoki- w środę - kawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 21.03.2010 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 No to Rasia masz wesoło..... I pilnuj młodej... a Hiszpanom daj wykład, że Polki nie dla nich... Przynajmniej Twoja córcia nie.... Taaa... wesoło... Jeden ma ojca torreadora... Drugi całe szczęście pod tym względem normalny, ale za to fan Realu Madryt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 21.03.2010 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 łoki- w środę - kawa Ale całkiem wieczorem...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.03.2010 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 No i śliczne Polki miżdżące się do czarnych Hiszpanów..... Pilnuj córci... pilnuj..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 21.03.2010 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 czemu takie męczące bo że laski się lansują to oczywista oczywistosć Bo się kłócą...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 21.03.2010 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 No i śliczne Polki miżdżące się do czarnych Hiszpanów..... Pilnuj córci... pilnuj..... One się nie mizdrzą... one się lansują w towarzystwie tymi biednymi spaniszami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.03.2010 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 A kto się z kim kłóci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 21.03.2010 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 A kto się z kim kłóci? Eeeech... już sama nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.03.2010 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 No to niech idą na piwo to im przejdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 21.03.2010 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 A kto się z kim kłóci? raczej o kogo się kłócą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 21.03.2010 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Pasiku, ja swoją tnę tak czy siak za dwa miesiące. Twoja Mayka poszła chyba w swojego tatę, bo z niego niezły byczek jest... Rasiulka my też tniemy, a Mayka to się upodobniła zupełnie do swoich opiekunów pci męskiej, zarówno tego młodszego jak i starszego na szczęście wet na dietę nie kazał jej brać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 21.03.2010 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 A jak długo oni będą u ciebie mieszkać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 21.03.2010 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Pasiku, ja swoją tnę tak czy siak za dwa miesiące. Twoja Mayka poszła chyba w swojego tatę, bo z niego niezły byczek jest... Rasiulka my też tniemy, a Mayka to się upodobniła zupełnie do swoich opiekunów pci męskiej, zarówno tego młodszego jak i starszego na szczęście wet na dietę nie kazał jej brać Ale ciąża urojona... ... szybko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 21.03.2010 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 A jak długo oni będą u ciebie mieszkać ? Caaałyyy dłuuugiii tyydzień! Elena tuż obok mnie... powiedz, że mnie odwiedzisz za tydzień... pliiissss... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 21.03.2010 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Pasiku, ja swoją tnę tak czy siak za dwa miesiące. Twoja Mayka poszła chyba w swojego tatę, bo z niego niezły byczek jest... Rasiulka my też tniemy, a Mayka to się upodobniła zupełnie do swoich opiekunów pci męskiej, zarówno tego młodszego jak i starszego na szczęście wet na dietę nie kazał jej brać Ale ciąża urojona... ... szybko... ja nie wiem czy szybko ta ciąża bo to pierwsza suka w moim życiu, zawsze mieliśmy chłopaków ale przecież ona cieczkę miała już na początku grudnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.03.2010 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Pasiku, ja swoją tnę tak czy siak za dwa miesiące. Twoja Mayka poszła chyba w swojego tatę, bo z niego niezły byczek jest... Rasiulka my też tniemy, a Mayka to się upodobniła zupełnie do swoich opiekunów pci męskiej, zarówno tego młodszego jak i starszego na szczęście wet na dietę nie kazał jej brać Ale ciąża urojona... ... szybko... ja nie wiem czy szybko ta ciąża bo to pierwsza suka w moim życiu, zawsze mieliśmy chłopaków ale przecież ona cieczkę miała już na początku grudnia A ma mleko? Rasica, tego od torreadora kopnij w d... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 21.03.2010 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Pasiku, ja swoją tnę tak czy siak za dwa miesiące. Twoja Mayka poszła chyba w swojego tatę, bo z niego niezły byczek jest... Rasiulka my też tniemy, a Mayka to się upodobniła zupełnie do swoich opiekunów pci męskiej, zarówno tego młodszego jak i starszego na szczęście wet na dietę nie kazał jej brać Ale ciąża urojona... ... szybko... ja nie wiem czy szybko ta ciąża bo to pierwsza suka w moim życiu, zawsze mieliśmy chłopaków ale przecież ona cieczkę miała już na początku grudnia A ma mleko? Rasica, tego od torreadora kopnij w d... ma mleko - wet wczoraj małżowi pokazywał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.03.2010 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Pasiku, ja swoją tnę tak czy siak za dwa miesiące. Twoja Mayka poszła chyba w swojego tatę, bo z niego niezły byczek jest... Rasiulka my też tniemy, a Mayka to się upodobniła zupełnie do swoich opiekunów pci męskiej, zarówno tego młodszego jak i starszego na szczęście wet na dietę nie kazał jej brać Ale ciąża urojona... ... szybko... ja nie wiem czy szybko ta ciąża bo to pierwsza suka w moim życiu, zawsze mieliśmy chłopaków ale przecież ona cieczkę miała już na początku grudnia A ma mleko? Rasica, tego od torreadora kopnij w d... ma mleko - wet wczoraj małżowi pokazywał No to ciaza urojona jak nic. Wlasnie to mleko jest niebezpieczne, bo niesciagniete powoduje guzy. Oczywiscie tak sie dzieje, jak te ciaze sie powtarzaja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts