pasie 21.03.2010 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Pasiku, ja swoją tnę tak czy siak za dwa miesiące. Twoja Mayka poszła chyba w swojego tatę, bo z niego niezły byczek jest... Rasiulka my też tniemy, a Mayka to się upodobniła zupełnie do swoich opiekunów pci męskiej, zarówno tego młodszego jak i starszego na szczęście wet na dietę nie kazał jej brać Ale ciąża urojona... ... szybko... ja nie wiem czy szybko ta ciąża bo to pierwsza suka w moim życiu, zawsze mieliśmy chłopaków ale przecież ona cieczkę miała już na początku grudnia A ma mleko? Rasica, tego od torreadora kopnij w d... ma mleko - wet wczoraj małżowi pokazywał No to ciaza urojona jak nic. Wlasnie to mleko jest niebezpieczne, bo niesciagniete powoduje guzy. Oczywiscie tak sie dzieje, jak te ciaze sie powtarzaja... no właśnie a tego nie przewidzisz, dla tego my tak jak Rasia tniemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.03.2010 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Wiesz co, jak ona juz teraz ma ciaze urojona, to na moj gust i 12-letnie doswiadczenie z suka - bedzie miala po kazdej cieczce. Tnij i sie nie zastanawiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 21.03.2010 23:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Wiesz co, jak ona juz teraz ma ciaze urojona, to na moj gust i 12-letnie doswiadczenie z suka - bedzie miala po kazdej cieczce. Tnij i sie nie zastanawiaj. Popieram. Ile wet teraz daje na odczekanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 22.03.2010 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 ale usg robiłi to nie jest prawdziwa ciążą? ale też ciut wcześnie by było.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.03.2010 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 ale usg robiłi to nie jest prawdziwa ciążą? ale też ciut wcześnie by było.. Myślę, że wet jak zbadał, to już porządnie... Tylko ciekawa jestem ile teraz odczekać muszą, ze względu na hormony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 22.03.2010 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 ale usg robiłi to nie jest prawdziwa ciążą? ale też ciut wcześnie by było.. Myślę, że wet jak zbadał, to już porządnie... Tylko ciekawa jestem ile teraz odczekać muszą, ze względu na hormony? doberek, w sobotę jadę pokazać ucho, bo ma trochę infekcji to dokładnie wszystkiego się dowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 22.03.2010 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Rasia, nie przejmuj się hiszpanami, bo oni się zawsze kłócą i o wszystko. A oni mają jakieś zajęcia w ciągu dnia, czy też siedzą ci na głowie 24 godziny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.03.2010 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Rasia, nie przejmuj się hiszpanami, bo oni się zawsze kłócą i o wszystko. A oni mają jakieś zajęcia w ciągu dnia, czy też siedzą ci na głowie 24 godziny ? Ale miały dzisiaj dziewczyny satysfakcję, jak budziły chłopaków o 6.20. Mają zajęcia, teraz są na ten przykład w Muzeum Powstania Warszawskiego, a potem w Pałacu Kultury... Jutro Zamek Królewski, a w środę ... wyjazd do Torunia! ... i mam wolny caaały dzień, bo wracają dopiero w czwartek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.03.2010 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Hmmm, ale tam u Was duzo do zwiedzania, w zyciu bym nie pomyslala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 22.03.2010 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 a jeszcze jest wilanów, łazienki, żelazowa wola i mnostwo innego drobiazgu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.03.2010 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Szczerze, to nie rozumiem jednego... Po co pokazywac Hiszpanom Palac Kultury? Chyba, ze chodzi tylko o widok z gory. Bylam pierwszy raz w zyciu w srodku ostatnio jak bylam w Wawie i to jest tak mega brzydkie wnetrze, ze mozna puscic pawia na schodach. W dodatku sowieckim zwyczajem nie jest taki grandioso jak sie wydaje z zewnatrz. To tak jak hotel Forum w Krakowie - nie wiem, czy wiecie, ale tam sufity maja w niektorych miejscach po 2,20 najwyzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.03.2010 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Szczerze, to nie rozumiem jednego... Po co pokazywac Hiszpanom Palac Kultury? Chyba, ze chodzi tylko o widok z gory. Bylam pierwszy raz w zyciu w srodku ostatnio jak bylam w Wawie i to jest tak mega brzydkie wnetrze, ze mozna puscic pawia na schodach. W dodatku sowieckim zwyczajem nie jest taki grandioso jak sie wydaje z zewnatrz. To tak jak hotel Forum w Krakowie - nie wiem, czy wiecie, ale tam sufity maja w niektorych miejscach po 2,20 najwyzej. Robią co mogą żeby go nie zburzyć... Młodzież idzie tam tylko na jakąś wystawę interaktywną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 22.03.2010 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 dobereczek już po porządkach ogrodowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.03.2010 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Szczerze, to nie rozumiem jednego... Po co pokazywac Hiszpanom Palac Kultury? Chyba, ze chodzi tylko o widok z gory. Bylam pierwszy raz w zyciu w srodku ostatnio jak bylam w Wawie i to jest tak mega brzydkie wnetrze, ze mozna puscic pawia na schodach. W dodatku sowieckim zwyczajem nie jest taki grandioso jak sie wydaje z zewnatrz. To tak jak hotel Forum w Krakowie - nie wiem, czy wiecie, ale tam sufity maja w niektorych miejscach po 2,20 najwyzej. Robią co mogą żeby go nie zburzyć... Młodzież idzie tam tylko na jakąś wystawę interaktywną... Moj znajomy zrobil taka naklejke w ksztalcie PK "Prezentow sie nie oddaje". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.03.2010 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 dobereczek już po porządkach ogrodowych Cze Zuza! Ależ skąd! Pograbiłam pół godzinki i już mam dość! Grzęznę w błocie i glinie po kostki... Ale zrobiłam pierwszy wiosenny obchód i co następuje: Neferkowa wierzby puszczają pączki jak najęte! Monisiowy bez też! Pączki hortensji i wszystkich pnączy poobgryzała mi Nitka!!! Gówienka Nitkowe też musiałam posprzątać, bo Filip, kulturalny chłopiec, "u siebie" się nie załatwia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 22.03.2010 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 dobereczek już po porządkach ogrodowych Cze Zuza! Ależ skąd! Pograbiłam pół godzinki i już mam dość! Grzęznę w błocie i glinie po kostki... Ale zrobiłam pierwszy wiosenny obchód i co następuje: Neferkowa wierzby puszczają pączki jak najęte! Monisiowy bez też! Pączki hortensji i wszystkich pnączy poobgryzała mi Nitka!!! Gówienka Nitkowe też musiałam posprzątać, bo Filip, kulturalny chłopiec, "u siebie" się nie załatwia... bo Filip to gentleman a Nitka to zawriowana nastolatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 22.03.2010 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 dobereczek już po porządkach ogrodowych Cze Zuza! Ależ skąd! Pograbiłam pół godzinki i już mam dość! Grzęznę w błocie i glinie po kostki... Ale zrobiłam pierwszy wiosenny obchód i co następuje: Neferkowa wierzby puszczają pączki jak najęte! Monisiowy bez też! Pączki hortensji i wszystkich pnączy poobgryzała mi Nitka!!! Gówienka Nitkowe też musiałam posprzątać, bo Filip, kulturalny chłopiec, "u siebie" się nie załatwia... bo Filip to gentleman a Nitka to zawriowana nastolatka Moja Bunia kulturalna, ale wiekowa - po zimie mamy pełno ozdóbek. Już się Młody zdeklarował pozytywnie w kwestii sprzątania, tylko nie wiem,, kiedy się zabierze za to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.03.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 dobry wieczór matko Rasia to niezłą ppokutę masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
erniej 23.03.2010 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 To gdzie ten dziennik? Tutaj zrobiłem: http://forum.muratordom.pl/post4128956.htm Zapraszam! Mam dużą tolerancję na krytykę więc proszę o zupełny brak litości w komentowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 23.03.2010 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 witanko słoneczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts