Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

Pasiku, ja swoją tnę tak czy siak za dwa miesiące. Twoja Mayka poszła chyba w swojego tatę, bo z niego niezły byczek jest... :lol:

Rasiulka my też tniemy, a Mayka to się upodobniła zupełnie do swoich opiekunów pci męskiej, zarówno tego młodszego jak i starszego :roll: na szczęście wet na dietę nie kazał jej brać :)

:D Ale ciąża urojona... :roll: ... szybko... :roll:

ja nie wiem czy szybko ta ciąża bo to pierwsza suka w moim życiu, zawsze mieliśmy chłopaków :roll: ale przecież ona cieczkę miała już na początku grudnia :roll:

A ma mleko? :roll:

Rasica, tego od torreadora kopnij w d... :evil:

ma mleko - wet wczoraj małżowi pokazywał :roll:

No to ciaza urojona jak nic. :roll: Wlasnie to mleko jest niebezpieczne, bo niesciagniete powoduje guzy. :-? Oczywiscie tak sie dzieje, jak te ciaze sie powtarzaja...

no właśnie a tego nie przewidzisz, dla tego my tak jak Rasia tniemy :roll:

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ale usg robiłi to nie jest prawdziwa ciążą?

ale też ciut wcześnie by było..

Myślę, że wet jak zbadał, to już porządnie... :roll: Tylko ciekawa jestem ile teraz odczekać muszą, ze względu na hormony? :roll:

doberek, w sobotę jadę pokazać ucho, bo ma trochę infekcji to dokładnie wszystkiego się dowiem :roll:

Rasia, nie przejmuj się hiszpanami, bo oni się zawsze kłócą i o wszystko. A oni mają jakieś zajęcia w ciągu dnia, czy też siedzą ci na głowie 24 godziny ? :roll:

Ale miały dzisiaj dziewczyny satysfakcję, jak budziły chłopaków o 6.20. :lol:

Mają zajęcia, teraz są na ten przykład w Muzeum Powstania Warszawskiego, a potem w Pałacu Kultury... Jutro Zamek Królewski, a w środę ... wyjazd do Torunia! :D ... i mam wolny caaały dzień, bo wracają dopiero w czwartek! :D

Szczerze, to nie rozumiem jednego... Po co pokazywac Hiszpanom Palac Kultury? Chyba, ze chodzi tylko o widok z gory. Bylam pierwszy raz w zyciu w srodku ostatnio jak bylam w Wawie i to jest tak mega brzydkie wnetrze, ze mozna puscic pawia na schodach. :lol: :lol: :lol: W dodatku sowieckim zwyczajem nie jest taki grandioso jak sie wydaje z zewnatrz. To tak jak hotel Forum w Krakowie - nie wiem, czy wiecie, ale tam sufity maja w niektorych miejscach po 2,20 najwyzej. :lol: :lol: :lol:

Szczerze, to nie rozumiem jednego... Po co pokazywac Hiszpanom Palac Kultury? Chyba, ze chodzi tylko o widok z gory. Bylam pierwszy raz w zyciu w srodku ostatnio jak bylam w Wawie i to jest tak mega brzydkie wnetrze, ze mozna puscic pawia na schodach. :lol: :lol: :lol: W dodatku sowieckim zwyczajem nie jest taki grandioso jak sie wydaje z zewnatrz. To tak jak hotel Forum w Krakowie - nie wiem, czy wiecie, ale tam sufity maja w niektorych miejscach po 2,20 najwyzej. :lol: :lol: :lol:

Robią co mogą żeby go nie zburzyć... :roll: Młodzież idzie tam tylko na jakąś wystawę interaktywną... :lol:

Robią co mogą żeby go nie zburzyć... :roll: Młodzież idzie tam tylko na jakąś wystawę interaktywną... :lol:

Moj znajomy zrobil taka naklejke w ksztalcie PK "Prezentow sie nie oddaje". :lol: :lol: :lol:

dobereczek :D :D :D

już po porządkach ogrodowych :wink:

Cze Zuza! :D

Ależ skąd! :x Pograbiłam pół godzinki i już mam dość! :evil: Grzęznę w błocie i glinie po kostki... :x

Ale zrobiłam pierwszy wiosenny obchód i co następuje: Neferkowa wierzby puszczają pączki jak najęte! 8) Monisiowy bez też! :lol: Pączki hortensji i wszystkich pnączy poobgryzała mi Nitka!!! :evil: Gówienka Nitkowe też musiałam posprzątać, bo Filip, kulturalny chłopiec, "u siebie" się nie załatwia... :lol:

Ależ skąd! :x Pograbiłam pół godzinki i już mam dość! :evil: Grzęznę w błocie i glinie po kostki... :x

Ale zrobiłam pierwszy wiosenny obchód i co następuje: Neferkowa wierzby puszczają pączki jak najęte! 8) Monisiowy bez też! :lol: Pączki hortensji i wszystkich pnączy poobgryzała mi Nitka!!! :evil: Gówienka Nitkowe też musiałam posprzątać, bo Filip, kulturalny chłopiec, "u siebie" się nie załatwia... :lol:

bo Filip to gentleman a Nitka to zawriowana nastolatka :lol:

bo Filip to gentleman a Nitka to zawriowana nastolatka :lol:

Moja Bunia kulturalna, ale wiekowa - po zimie mamy pełno ozdóbek. Już się Młody zdeklarował pozytywnie w kwestii sprzątania, tylko nie wiem,, kiedy się zabierze za to? :roll: