rasia 23.03.2010 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 To gdzie ten dziennik? Tutaj zrobiłem: http://forum.muratordom.pl/post4128956.htm Zapraszam! Mam dużą tolerancję na krytykę więc proszę o zupełny brak litości w komentowaniu. Super! Byłam już i odcisk łapy na razie tylko zostawiłam... Widzę, że koncepcja mocno zakorzeniona, ale z wiosną więcej zaczyna się wyłaniać z ziemi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.03.2010 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 witanko słoneczne Cześć Pasiku! A dziękować, dziękować za słoneczko! Nie wybierasz się czasem do Ary w najbliższych dniach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.03.2010 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 dobry wieczór matko Rasia to niezłą ppokutę masz Dobry wieczór Wusiaczku! Wczoraj dziewczyny przegoniły torreadorów po całej stolycy kończąc romantycznie nad Wisłą... a oni mieli w d... dziewczyny, w d... stolycę, w d... romantyzm i w d... wciśnięte nogi od tego łażenia... ... więc znowu wściekli, głodni i zmęczenie wrócili do domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.03.2010 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 dobry wieczór matko Rasia to niezłą ppokutę masz Dobry wieczór Wusiaczku! Wczoraj dziewczyny przegoniły torreadorów po całej stolycy kończąc romantycznie nad Wisłą... a oni mieli w d... dziewczyny, w d... stolycę, w d... romantyzm i w d... wciśnięte nogi od tego łażenia... ... więc znowu wściekli, głodni i zmęczenie wrócili do domu... Jednym słowem corrida to pestka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.03.2010 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 dzień dobry no to może oni coś nie ten teges jak dziewczyny w d... mieli i romantyzm też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.03.2010 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 dobry wieczór matko Rasia to niezłą ppokutę masz Dobry wieczór Wusiaczku! Wczoraj dziewczyny przegoniły torreadorów po całej stolycy kończąc romantycznie nad Wisłą... a oni mieli w d... dziewczyny, w d... stolycę, w d... romantyzm i w d... wciśnięte nogi od tego łażenia... ... więc znowu wściekli, głodni i zmęczenie wrócili do domu... Jednym słowem corrida to pestka Jeden z tych byczków wybiera się do Pampeluny w tym roku, ale że niepełnoletni, to mu jeszcze na ulicę wejść nie wolno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 23.03.2010 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 dobry wieczór matko Rasia to niezłą ppokutę masz Dobry wieczór Wusiaczku! Wczoraj dziewczyny przegoniły torreadorów po całej stolycy kończąc romantycznie nad Wisłą... a oni mieli w d... dziewczyny, w d... stolycę, w d... romantyzm i w d... wciśnięte nogi od tego łażenia... ... więc znowu wściekli, głodni i zmęczenie wrócili do domu... uch...jak mnie taka blaza wkurza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.03.2010 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 dobry wieczór matko Rasia to niezłą ppokutę masz Dobry wieczór Wusiaczku! Wczoraj dziewczyny przegoniły torreadorów po całej stolycy kończąc romantycznie nad Wisłą... a oni mieli w d... dziewczyny, w d... stolycę, w d... romantyzm i w d... wciśnięte nogi od tego łażenia... ... więc znowu wściekli, głodni i zmęczenie wrócili do domu... uch...jak mnie taka blaza wkurza... a nie masz pojęcia jak mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 23.03.2010 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Ale znając Cię odrobinkę, mogę sobie wyobrazić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.03.2010 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Nie spałam dzisiaj w nocy... tak się wściekłam... teraz zasypiam nad komputerem... idę się zdrzemnąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.03.2010 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 A ja sie wyspalam Rasiu widzialam zdjecia - super dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.03.2010 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 A ja sie wyspalam Rasiu widzialam zdjecia - super dziekuje Ty do mnie, a ja do Ciebie... Instrukcja obsługi Helenki bije na głowę wszystkie znane mi anegdoty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.03.2010 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 dobry wieczór matko Rasia to niezłą ppokutę masz Dobry wieczór Wusiaczku! Wczoraj dziewczyny przegoniły torreadorów po całej stolycy kończąc romantycznie nad Wisłą... a oni mieli w d... dziewczyny, w d... stolycę, w d... romantyzm i w d... wciśnięte nogi od tego łażenia... ... więc znowu wściekli, głodni i zmęczenie wrócili do domu... Jednym słowem corrida to pestka A może z nimi jest coś nie tegos???????????? W stolycy można bardzo dużo pozwiedzać.... Podoba mi się tam.... Ale ten tłok na ulicach..... Jesuuu jak ja tam nie lubię jeździć..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.03.2010 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Ja uwielbiam jeździć, ale nie znoszę wielkich miast i tłumów, więc też do centrum staram się nie jeździć... i dlatego mieszkam w lesie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.03.2010 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 dobry wieczór matko Rasia to niezłą ppokutę masz Dobry wieczór Wusiaczku! Wczoraj dziewczyny przegoniły torreadorów po całej stolycy kończąc romantycznie nad Wisłą... a oni mieli w d... dziewczyny, w d... stolycę, w d... romantyzm i w d... wciśnięte nogi od tego łażenia... ... więc znowu wściekli, głodni i zmęczenie wrócili do domu... Przecież mówiłam, zebyś ich do mnie przysłala Albo jak znowu będą marudzić to zrób Orła z Muppet Show Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.03.2010 16:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 dobry wieczór matko Rasia to niezłą ppokutę masz Dobry wieczór Wusiaczku! Wczoraj dziewczyny przegoniły torreadorów po całej stolycy kończąc romantycznie nad Wisłą... a oni mieli w d... dziewczyny, w d... stolycę, w d... romantyzm i w d... wciśnięte nogi od tego łażenia... ... więc znowu wściekli, głodni i zmęczenie wrócili do domu... Przecież mówiłam, zebyś ich do mnie przysłala Albo jak znowu będą marudzić to zrób Orła z Muppet Show Takiego orła tylko Ty potrafisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.03.2010 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Takiego orła tylko Ty potrafisz... Potrenuj przed lustrem, a jak sie wystraszysz to znaczy, że już sie nauczyłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.03.2010 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Kasia, Ty mi wytłumacz proszę, na czym polega to cudowne wywabianie plam w Siemensie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.03.2010 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Kasia, Ty mi wytłumacz proszę, na czym polega to cudowne wywabianie plam w Siemensie? no cudowna to jest podobno woda z Lichenia, aleeeeeee nie wiem na czym polega. Plamy znikają Jest chyba 14 rodzajów plam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.03.2010 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Kasia, Ty mi wytłumacz proszę, na czym polega to cudowne wywabianie plam w Siemensie? no cudowna to jest podobno woda z Lichenia, aleeeeeee nie wiem na czym polega. Plamy znikają Jest chyba 14 rodzajów plam Moje Młode potrafią stworzyć takie, które się nie spierają! Ale kupię ją kiedyś sobie... ...kiedyś sobie kupię... I suszarkę osobno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts