kaśka maciej 23.03.2010 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Rasia, moje Młode to jest jeszcze nic. Moje Stare to dopiero potrafi sie ufajdać Ja tez poluję na suszarkę, ale musze ciut uciułać na nią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 23.03.2010 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Kasia, Ty mi wytłumacz proszę, na czym polega to cudowne wywabianie plam w Siemensie? no cudowna to jest podobno woda z Lichenia, aleeeeeee nie wiem na czym polega. Plamy znikają Jest chyba 14 rodzajów plam Moje Młode potrafią stworzyć takie, które się nie spierają! Ale kupię ją kiedyś sobie... ...kiedyś sobie kupię... I suszarkę osobno! ja mam tę cudowną pralkę nic tylko się do niej modlić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 23.03.2010 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Rasiula a kcesz jeszcze jakieś kszaczuny? mam jeszcze takie cuś Mahonia aquifolium 'Smaragd' http://images.kurowski.pl/foto/mahonia_aquifolium_smaragd.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 23.03.2010 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Rasiulka czy ja coś przeoczyłam, czy się nie chwaliłaś, że jesteś w kwietniowym Muratorze ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 23.03.2010 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Rasiulka czy ja coś przeoczyłam, czy się nie chwaliłaś, że jesteś w kwietniowym Muratorze ??? oooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.03.2010 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Rasiulka czy ja coś przeoczyłam, czy się nie chwaliłaś, że jesteś w kwietniowym Muratorze ??? oooooo jeszcze większe OOOOOO ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 23.03.2010 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Rasiulka czy ja coś przeoczyłam, czy się nie chwaliłaś, że jesteś w kwietniowym Muratorze ??? oooooo jeszcze większe OOOOOO ? str. 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.03.2010 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Rasiulka czy ja coś przeoczyłam, czy się nie chwaliłaś, że jesteś w kwietniowym Muratorze ??? oooooo jeszcze większe OOOOOO ? str. 34 Nie mam jeszcze kwietniowego Muratora... Bardzo się wygłupiłam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 23.03.2010 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Pasie wstawiaj fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 23.03.2010 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Rasiulka czy ja coś przeoczyłam, czy się nie chwaliłaś, że jesteś w kwietniowym Muratorze ??? oooooo jeszcze większe OOOOOO ? str. 34 Nie mam jeszcze kwietniowego Muratora... Bardzo się wygłupiłam? nie czytałam jeszcze ale wyszłaś ślicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.03.2010 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Rasiula a kcesz jeszcze jakieś kszaczuny? mam jeszcze takie cuś Mahonia aquifolium 'Smaragd' http://images.kurowski.pl/foto/mahonia_aquifolium_smaragd.jpg Monia, a to jest takie kolczaste? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 23.03.2010 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Pasie wstawiaj fotkę ale jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.03.2010 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Rasiulka czy ja coś przeoczyłam, czy się nie chwaliłaś, że jesteś w kwietniowym Muratorze ??? oooooo jeszcze większe OOOOOO ? str. 34 Nie mam jeszcze kwietniowego Muratora... Bardzo się wygłupiłam? nie czytałam jeszcze ale wyszłaś ślicznie To już ciiii, bo się wyda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.03.2010 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Pasie, zrob zdjecie strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 23.03.2010 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 mogę prosić o autograf Pasiulka dawaj fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 23.03.2010 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Rasiula a kcesz jeszcze jakieś kszaczuny? mam jeszcze takie cuś Mahonia aquifolium 'Smaragd' http://images.kurowski.pl/foto/mahonia_aquifolium_smaragd.jpg Monia, a to jest takie kolczaste? nio na listkach ma kolce Pasiu zrób fotkę strony, na kompa, na hosta i do nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 23.03.2010 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Rasiula a kcesz jeszcze jakieś kszaczuny? mam jeszcze takie cuś Mahonia aquifolium 'Smaragd' http://images.kurowski.pl/foto/mahonia_aquifolium_smaragd.jpg Monia, a to jest takie kolczaste? nio na listkach ma kolce Pasiu zrób fotkę strony, na kompa, na hosta i do nas teraz nie ma opcji bo muszę Zu do spania położyć a zresztą wrzucę jak Rasia pozwoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 23.03.2010 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 jak to pozwoli cała Polska ja widziała a my nie - i nic o tym nie wiedziałaysmy no pieknie..... a może tylko ja jestem opóxniona w wiadomościach i przeciekach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.03.2010 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Zuza, ja też się właśnie dowiedziałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.03.2010 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 My chcemy rasie, my chcemy rasie!!! Irme tez, Irme tez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts