Elena76 23.03.2010 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Pierwsza rzecz, którą kupię jak wysiądę z pociągu w wawie to będzie Murator a potem ustawię się w ogonku po autografy gratulki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.03.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 No to Te Panie i u mnie na działce też były To ja też się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.03.2010 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Od dziś nie kupuję i nie czytam Muratora! Rozumiem korektę i cięcia, ale żeby zmienić kontekst o 180 stopni, to już przesada! Wusia, wywal to, proszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.03.2010 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Rasia proszę upciejmie fakt nie masz urządzonego ogrodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 23.03.2010 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 nawet ładnie wyszłam... a Wy gupie jesteście i juz z Wami nie gadam tak to sie zaczyna, najpierw półzartem gadac nie będziesz, a potem to juz wogóle i beż żartów no, ładne zdjęcie, takie dziewczyńskie i uadna moherowa czerwień ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 23.03.2010 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Od dziś nie kupuję i nie czytam Muratora! Rozumiem korektę i cięcia, ale żeby zmienić kontekst o 180 stopni, to już przesada! Wusia, wywal to, proszę... Rasiu, słońce nasze - czyzby ktos tu zapomniał o autoryzacji - tak???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.03.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 dobry wieczór jako, że nie wiem w czym rzecz z tą autoryzacją to siedzę cicho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 23.03.2010 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 dobry wieczór jako, że nie wiem w czym rzecz z tą autoryzacją to siedzę cicho no nie, nie wierzę .... Nitka a ty potrafisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.03.2010 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Od dziś nie kupuję i nie czytam Muratora! Rozumiem korektę i cięcia, ale żeby zmienić kontekst o 180 stopni, to już przesada! Wusia, wywal to, proszę... Rasiu, słońce nasze - czyzby ktos tu zapomniał o autoryzacji - tak???? O tym już nie wspomnę, bo ja przecież jestem NIKT, ale żeby nie umieć poprawnie przepisać czarnych literek wyraźnie napisanych na białym tle...?!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.03.2010 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 dobry wieczór jako, że nie wiem w czym rzecz z tą autoryzacją to siedzę cicho no nie, nie wierzę .... Nitka a ty potrafisz baaa ja nie takie rzeczy potrafię ino Ty mnie jeszcze kofana dobrze nie znasz jak zdrówko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 23.03.2010 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Od dziś nie kupuję i nie czytam Muratora! Rozumiem korektę i cięcia, ale żeby zmienić kontekst o 180 stopni, to już przesada! Wusia, wywal to, proszę... Rasiu, słońce nasze - czyzby ktos tu zapomniał o autoryzacji - tak???? O tym już nie wspomnę, bo ja przecież jestem NIKT, ale żeby nie umieć poprawnie przepisać czarnych literek wyraźnie napisanych na białym tle...?!! dzisiaj ciężko o dobrych i wykwalifikowanych pracowników Rasiu kieliszek wina, Murator do kominka i po sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 23.03.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 dobry wieczór jako, że nie wiem w czym rzecz z tą autoryzacją to siedzę cicho no nie, nie wierzę .... Nitka a ty potrafisz baaa ja nie takie rzeczy potrafię ino Ty mnie jeszcze kofana dobrze nie znasz jak zdrówko? ciem kofana poznam - ino sysko przed nami a zdrufko lepiej - antybiotyk zaczła spełnać swą funkcyję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.03.2010 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Cześć Nitusia! Cięłaś już swoją Zoykę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.03.2010 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Zuza, Ty tez na antybiotyku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 23.03.2010 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Zuza, Ty tez na antybiotyku? jak to też ale też i to na takim jak dla konia znaczy klaczy i na coś na serce i na wyrównanie ciśnienia dostałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.03.2010 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Cześć Nitusia! Cięłaś już swoją Zoykę? co tydzień do fryzjera pomyka cześć Rasiula, czyli juz nie tylko telewizja, ale i prasa kłamie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.03.2010 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Cze Malcia! Właśnie zrobiłam sobie drinka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.03.2010 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Cześć Nitusia! Cięłaś już swoją Zoykę? nieee, ale jak czytam o ciązy Mayki to się zaczyanm mocno nat wizytą u weta zastanawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 23.03.2010 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Rasia, ja myślałam, że się ucieszysz, a tu babol wyszedł Sądziłam, że autoryzacja to teraz norma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 23.03.2010 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Rasia, ja myślałam, że się ucieszysz, a tu babol wyszedł Sądziłam, że autoryzacja to teraz norma raczej nie ja też pisywałam swojego czasu do pewnej gazety i też mi nie dawali do autoryzacji ale chociaż płacili tylko, że ja się na to zgodziłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts