malka 23.03.2010 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Cze Malcia! Właśnie zrobiłam sobie drinka! to ja sobie tez naleję, pozwolisz,że napiję się z Tobą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.03.2010 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 A co pijecie? Malka Martinii... a Rasia co? To może i ja pójdę po drinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.03.2010 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 A co pijecie? Malka Martinii... a Rasia co? To może i ja pójdę po drinka skąd wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.03.2010 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Bo wiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.03.2010 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 podgladaczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.03.2010 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Dlaczego podglądaczka?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.03.2010 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Cze Malcia! Właśnie zrobiłam sobie drinka! to ja sobie tez naleję, pozwolisz,że napiję się z Tobą ? Jasne! Właśnie napisałam do Redakcji prośbę o sprostowanie... ciekawe czy i jak zareagują... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.03.2010 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Rasia, ja myślałam, że się ucieszysz, a tu babol wyszedł Sądziłam, że autoryzacja to teraz norma Wcale się nie cieszę... Jestem wściekła! Tam jest tylko jedno, w pełni moje zdanie - pierwsze... Reszta to już radosna twórczość jakiegoś pseudoliterata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.03.2010 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Cześć Nitusia! Cięłaś już swoją Zoykę? nieee, ale jak czytam o ciązy Mayki to się zaczyanm mocno nat wizytą u weta zastanawiać Nitka, idź szybciutko i daj mi znać, bo jestem strasznie ciekawa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.03.2010 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Cze Malcia! Właśnie zrobiłam sobie drinka! to ja sobie tez naleję, pozwolisz,że napiję się z Tobą ? Jasne! Właśnie napisałam do Redakcji prośbę o sprostowanie... ciekawe czy i jak zareagują... a coś konkretnie Cię zabolało, czy tak całokształt ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.03.2010 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Rasia, ja myślałam, że się ucieszysz, a tu babol wyszedł Sądziłam, że autoryzacja to teraz norma Wcale się nie cieszę... Jestem wściekła! Tam jest tylko jedno, w pełni moje zdanie - pierwsze... Reszta to już radosna twórczość jakiegoś pseudoliterata. Dalas po garach, redaktor prowadzacy ma po premii. Ale slusznie zrobilas. Autoryzacja nie jest norma, chyba, ze jej zazadasz wyraznie natomiast jesli zmieniono Twoja wypowiedz, ktorej udzielilas na pismie to jest to nieuctwo i partactwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.03.2010 00:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Rasia, ja myślałam, że się ucieszysz, a tu babol wyszedł Sądziłam, że autoryzacja to teraz norma Wcale się nie cieszę... Jestem wściekła! Tam jest tylko jedno, w pełni moje zdanie - pierwsze... Reszta to już radosna twórczość jakiegoś pseudoliterata. Dalas po garach, redaktor prowadzacy ma po premii. Ale slusznie zrobilas. Autoryzacja nie jest norma, chyba, ze jej zazadasz wyraznie natomiast jesli zmieniono Twoja wypowiedz, ktorej udzielilas na pismie to jest to nieuctwo i partactwo. Żeby wyrwali jakieś zdanie mazgrane na forum z całego kontekstu, ale moje Księciuniowe kuśwa nazwisko, moje zdjęcie, a 80% przeinaczone i nie moje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.03.2010 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Rasia, ja myślałam, że się ucieszysz, a tu babol wyszedł Sądziłam, że autoryzacja to teraz norma Wcale się nie cieszę... Jestem wściekła! Tam jest tylko jedno, w pełni moje zdanie - pierwsze... Reszta to już radosna twórczość jakiegoś pseudoliterata. Dalas po garach, redaktor prowadzacy ma po premii. Ale slusznie zrobilas. Autoryzacja nie jest norma, chyba, ze jej zazadasz wyraznie natomiast jesli zmieniono Twoja wypowiedz, ktorej udzielilas na pismie to jest to nieuctwo i partactwo. Żeby wyrwali jakieś zdanie mazgrane na forum z całego kontekstu, ale moje Księciuniowe kuśwa nazwisko, moje zdjęcie, a 80% przeinaczone i nie moje! Mnie kiedys tez pieknie okroili, ale bylo bez zdjecia to mi to zwisa. Ale powiem Ci lepsza historie. Pisalam kiedys do takiego mlodziezowego magazynu i bylam w tym nieskromnie mowiac niezla. Zapoczatkowalam trend na mowienie: madry inaczej itd. (zaczelo sie od tego, ze gdzies w jakims amerykanskim pismie zauwazylam, ze pisza "Bialy inaczej" na Czarnych). Tekst na ten temat ukazal sie w tym magazynie, w Krakowie zreszta kultowym. Tak sie spodobal, ze zostal przedrukowany, zreszta bez mojej wiedzy do gazetki, ktora wydala Fundacja Batorego po konkursie gazetek mlodziezowych, w ktorym to dostalismy jakas tam nagrode. Po czym... tekst przedrukowala Filipinka z tym, ze podpisala go nazwiskiem goscia, ktorego tekst byl obok i napisali, ze tekst jest przedrukowany z jeszcze innej gazety, z ktora ani ja ani tamten gosc nie mielismy nic wspolnego. W ten sposob stalam sie a) mezczyzna b) z Lodzi. Napisalam do Filipinki, ale nawet chamy nie odpowiedzieli. Dzisiaj zrobilabym taka rozpierdowe, ze by wiory lecialy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.03.2010 00:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Rasia, ja myślałam, że się ucieszysz, a tu babol wyszedł Sądziłam, że autoryzacja to teraz norma Wcale się nie cieszę... Jestem wściekła! Tam jest tylko jedno, w pełni moje zdanie - pierwsze... Reszta to już radosna twórczość jakiegoś pseudoliterata. Dalas po garach, redaktor prowadzacy ma po premii. Ale slusznie zrobilas. Autoryzacja nie jest norma, chyba, ze jej zazadasz wyraznie natomiast jesli zmieniono Twoja wypowiedz, ktorej udzielilas na pismie to jest to nieuctwo i partactwo. Żeby wyrwali jakieś zdanie mazgrane na forum z całego kontekstu, ale moje Księciuniowe kuśwa nazwisko, moje zdjęcie, a 80% przeinaczone i nie moje! Mnie kiedys tez pieknie okroili, ale bylo bez zdjecia to mi to zwisa. Ale powiem Ci lepsza historie. Pisalam kiedys do takiego mlodziezowego magazynu i bylam w tym nieskromnie mowiac niezla. Zapoczatkowalam trend na mowienie: madry inaczej itd. (zaczelo sie od tego, ze gdzies w jakims amerykanskim pismie zauwazylam, ze pisza "Bialy inaczej" na Czarnych). Tekst na ten temat ukazal sie w tym magazynie, w Krakowie zreszta kultowym. Tak sie spodobal, ze zostal przedrukowany, zreszta bez mojej wiedzy do gazetki, ktora wydala Fundacja Batorego po konkursie gazetek mlodziezowych, w ktorym to dostalismy jakas tam nagrode. Po czym... tekst przedrukowala Filipinka z tym, ze podpisala go nazwiskiem goscia, ktorego tekst byl obok i napisali, ze tekst jest przedrukowany z jeszcze innej gazety, z ktora ani ja ani tamten gosc nie mielismy nic wspolnego. W ten sposob stalam sie a) mezczyzna b) z Lodzi. Napisalam do Filipinki, ale nawet chamy nie odpowiedzieli. Dzisiaj zrobilabym taka rozpierdowe, ze by wiory lecialy. Nie wiadomo czy śmiać się, czy płakać... Dziś jestem tylko wściekła. Jakbym wtedy była na Twoim miejscu byłabym jeszcze bardziej wkurzona niż dzisiaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.03.2010 00:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 E tam, Malgos, Grzesiek czy Andrzej - co za roznica? Kolejny taki numer mialam jak pisalam do Wybiorczej relacje z posiedzenia rady miasta Ustki. Byl tam jeden radny - swirus, ktory w latach 70-tych byl hippisem i biegal nago po Ustce (co bylo sensacja stulecia jak sie mozna domyslec), rozpierdzielal wydmy (bo usypywali je na smieciach), mial zespol rockowy i takie tam. Gosc powiedzial do burmistrza: pan jest ciamajda, przewodniczaca rady usilowala mu przerwac wywody, cos tam szurala, a on do niej: ja nie wytrzymam z ta kobieta. I tak napisalam. A w gazecie bylo: ja nie wytrzymam z ta kobieta powiedzial radny XY, na co przewodnicaca rady odpowiedziala: pan jest ciamajda. Wszystko byloby fajnie, gdyby nie to, ze facet mial 19 procesow o znieslawienie, wiec mogl moj tekst wykorzystac dla siebie - ze jego tez obrazaja. Coz, prowadzacy mial po premii, czytac tez trzeba umiec. Waaaalcz rasia, oficjalna droga, polecony z potwierdzeniem odbioru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 24.03.2010 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Kurczę, Rasiu, przykro mi. U mnie trochę zmienili ale tak na pierwszy rzut oka malutko, więc się nie czepiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 24.03.2010 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 doberek nie wiem, czy mogę Tu się pokazywać, bo taka burzę rozpętałam dobrze, że chociaż z Irma nie jest wkurzona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.03.2010 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 dzień dobry Rasia jak Cie kto nie zna to łyknie tekścik jak jagódkę ale jak Cię ktoś zna to trochę takie dziwne że tak nonszalancko a co tam 2 bańki poszły łącznie z ogrodem no to ja sie domagam pokaż paskudo ten ogród Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 24.03.2010 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 dzin dybry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 24.03.2010 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Rasia bardzo mi przykro z powodu tego artykułu Kurcze strasznie to nieprofesjonalne z ich strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts