erniej 24.03.2010 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Gazeta żyje dzięki tej społeczności a nie jest w stanie wykonać nawet małego ukłonu w postaci hostingowania zdjęć z dzienników. I do tego jeszcze takie kwiatki?? Najgorsze jest to, że pewnie dzisiaj kupię tę gazetę po to żeby ten artykuł przeczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.03.2010 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Poziom dziennikarstwa prasowego spadł ostatnio tak nisko, że nie dość, że się za nich pisze teksty to nawet literówek nie sprawdzą...Żenada. Ale wierszówkę jest komu wziąć. należy się jedynie uśmiechnąć z politowaniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.03.2010 01:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 wersja Slim http://www.allegro.pl/item957651756_slim_elektroniczny_e_papieros_epapieros_jedynyslim.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 25.03.2010 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 wersja Slim http://www.allegro.pl/item957651756_slim_elektroniczny_e_papieros_epapieros_jedynyslim.html myślałam, żeby małżowi takiego e-papierosa na urodziny kupić ale gdzieś czytała, że one coś nie teges, nie do końca sprawdzone jest ich działanie ale moze i tak są bezpieczniejsze niż zwykłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.03.2010 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 berek przeczytałam o twojej wypowiedzi w Muratorze i jestem w totalnym szoku . Jak redakcja może napisać zupełnie coś innego, niż ty im napisałaś ? Ciekawa jestem co ci opiszą ? pozdrawiam i ściskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 25.03.2010 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.03.2010 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 wersja Slim http://www.allegro.pl/item957651756_slim_elektroniczny_e_papieros_epapieros_jedynyslim.html myślałam, żeby małżowi takiego e-papierosa na urodziny kupić ale gdzieś czytała, że one coś nie teges, nie do końca sprawdzone jest ich działanie ale moze i tak są bezpieczniejsze niż zwykłe Z perspektywy eks-palacza moge powiedziec, ze nie jest najtrudniej sie odzwyczaic od nikotyny tylko od rytualu palenia - przy kompie, po jedzeniu, przy kawce, piwku itd... Jesli ktos chce rzucic, to mu taki papieros tylko przedluza cierpienie, ale jesli chce tylko miec "mniej trujace" to luz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 25.03.2010 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 wersja Slim http://www.allegro.pl/item957651756_slim_elektroniczny_e_papieros_epapieros_jedynyslim.html myślałam, żeby małżowi takiego e-papierosa na urodziny kupić ale gdzieś czytała, że one coś nie teges, nie do końca sprawdzone jest ich działanie ale moze i tak są bezpieczniejsze niż zwykłe Z perspektywy eks-palacza moge powiedziec, ze nie jest najtrudniej sie odzwyczaic od nikotyny tylko od rytualu palenia - przy kompie, po jedzeniu, przy kawce, piwku itd... Jesli ktos chce rzucic, to mu taki papieros tylko przedluza cierpienie, ale jesli chce tylko miec "mniej trujace" to luz. Potwierdzam. Paliłam krótko ale jak rzuciłam to pamiętam jak u koleżanki paluszki wytrząchiwałam do popielniczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 25.03.2010 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 A ja bardzo chciałam nauczyć się dymić, ale szczęśliwie nie udało się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.03.2010 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 To w awatarze nie jestes Ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 25.03.2010 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 To w awatarze nie jestes Ty? ja, ale dymek pożyczony tylko do foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 25.03.2010 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 To w awatarze nie jestes Ty? ja, ale dymek pożyczony tylko do foty kurna to wczoraj Cię w Kill-Billu widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 25.03.2010 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 To w awatarze nie jestes Ty? ja, ale dymek pożyczony tylko do foty kurna to wczoraj Cię w Kill-Billu widziałam Pasie, w Kill-Billu to była Rasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 25.03.2010 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 dokladnie tu jest pulp fiction withanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 25.03.2010 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 To w awatarze nie jestes Ty? ja, ale dymek pożyczony tylko do foty kurna to wczoraj Cię w Kill-Billu widziałam Pasie, w Kill-Billu to była Rasia no dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.03.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 dobry wieczór Rasiulka wracaj Kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.03.2010 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 dobry wieczór Rasiek no gdzie jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.03.2010 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 No gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 28.03.2010 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 wersja Slim http://www.allegro.pl/item957651756_slim_elektroniczny_e_papieros_epapieros_jedynyslim.html myślałam, żeby małżowi takiego e-papierosa na urodziny kupić ale gdzieś czytała, że one coś nie teges, nie do końca sprawdzone jest ich działanie ale moze i tak są bezpieczniejsze niż zwykłe przede wszystkim to kultywuje w Tobie ten sam nawyk... to tak jakby alkoholikowi dawać jakiś substytut, który odurza i zaspokaja jego potrzeby ale nei truje mu organizmu. Nici z zmiany podejścia a nawet lepiej :) Jak dla mnie to świetny produkt marketingowo ale i biznesowo, będzie wielu chętnych (uzależnionych) i szczęśliwych, że odrobinę zdrowsi będą ale w ukochanym nawyku dalej. Problem tylko może sie pojawić z 'brakiem zakończenia pojedynczego papierosa' (dozowaniem dawek). Pamiętajcie, że już kropla nikotyny zabija (serce). Jak będziesz to ssać cały dzień to możesz lekko fruwać Ja trzymam kciuki za Rasi rzucanie, wiem, że warto... świetne uczucie 'móc bez przymusu żyć', a i świat zapachów, smaków, impulsu do działania... bezcenne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.03.2010 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 dzień dobry Rasia bo zadzwonię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts