Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

bry :)

p.s. moge sie troche pochwalic ? moge moge ? mamy mapki do WZ - jeszcze "cieple" ;) wlasnie odebrane z Geodezji :) to taki malutki malutki kroczek w papierologii a ja sie ciesze jak dziecko :)

Slonko, gratulacje!!! :D

Ja z mapkami szalałam w najdalszych zakątkach mojej wyobraźni... :lol: Wrysowałam na nich dom w pięć minut i już mieszkałam... :lol:

tak ale dno jest plaskie i woda zle splywa

Ale skad to wiesz na pewno? Ja tez mam taka, ktora wyglada, jakby byla calkiem plaska, a nie jest, ma lekki spadek. :roll:

wiesz co widzialam te umywalki, moze ma jakis spadek ale i tak jest najbrzydsza :D

tak ale dno jest plaskie i woda zle splywa

Ale skad to wiesz na pewno? Ja tez mam taka, ktora wyglada, jakby byla calkiem plaska, a nie jest, ma lekki spadek. :roll:

wiesz co widzialam te umywalki, moze ma jakis spadek ale i tak jest najbrzydsza :D

Ja tylko tak w kwestii formalnej, bo mnie sie ta sama co Irmie podoba (3?). :p

moje typy: umywalka- nr 1. - konsekwentna, wszędzie tak samo mile zaokrąglona - tak na zewnątrz, wewnątrz i na obrysie, ma odpływ bezpieczeństwa. No i na zdjęciu nie ma żrącego się z nią kranu (tak jak na innych :-) )

kibelki- przyciężkawe jak na mój gust. Niby to wisi, ale wygląda tak ociężale, że raczej powinno stać. :roll: btw: kto zafugował te płytki pod nimi szaro-siną fugą? brrrrrrrrrr..... :-)