dobroszka 10.02.2009 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Sęk w tym , że to godzina popołudniowej drzemki , którą sobie moja córa ucina , więc bez sensu ją ciągnąć - usnie nam w samochodzie i tyle tego będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 10.02.2009 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Jola myśliu. A więc nie wiem jak długo będzie przebiegał ten proces Trochę to może potrwać Wolę, żeby potrwało bo jeśli chodzi o kolory to debil jestem skromna jak zwykle Rasiu ale masz lądowisko cudne w tym hallu. Vadiol to chyba zostanie juz forumowym dokumentatorem-kronikarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 10.02.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 dobrosiu to zabierz rodzinkę a ja koleżankę Nefkę zabiorę swoim autkiem Cyzby Nefcia planowala klina walnac ? się będzie działo Dziewuszki jak się umawiamy w sobotę? Dobroszka mam czekać na Placu W. i jadę za Tobą czy umawiamy się gdzieś po drodze? Jakby co to i ja mogę Nefkę ze sobą zabrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 10.02.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Do mojego autka wygodnie wejdą trzy osoby - zatem biorę Kruelcię i odstawiam do domciu po.Biorę Ciebie Maluszku i jak chcesz też możesz mieć dowóz do dom po. I mogę Neferkę zgarnąć tyż.Z odwozem rzecz jasna Oprócz Nefci , która weźmiemy po drodze , reszta na placu Wilsona się melduje.Może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 10.02.2009 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Tak jest, sister o której godzinie? i proponuję przed kinem Wisła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 10.02.2009 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 MIejsce spotkania ma moją pełną akceptację Jeśli mamy być u raśki na 14 , to tak wpół do , za dwadzieście będzie jak w sam raz . Neferka , Ty z raśka czy ze mną się zabierasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 10.02.2009 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 To ja się melduję o wpół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.02.2009 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Ja, ja, ja zabieram Neferkę! Mogę? Obiecuję, że nie zapomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 10.02.2009 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 No dooobraaa , ale obiecaj , że się nią na miejscu podzielisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.02.2009 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 No dooobraaa , ale obiecaj , że się nią na miejscu podzielisz Eeeeeee.... chyba nieeeee.... schowam od razu w piwniczce na wino.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 10.02.2009 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 uuuu toś Ty taka???!!! lepiej się zastanów , bo zorganizujemy się w grupę pod wezwaniem i odbijemy więźnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 10.02.2009 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 widziałem te piwnickem..........(nie smiesci siem spoko łona sartujek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 10.02.2009 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 widziałem te piwnickem..........(nie smiesci siem spoko łona sartujek) jak bedziesz takie glupoty opowiadał to sam wylądujesz w tej piwniczce Duszku jeden. Nasza Nef nie zmiesci sie w takiej wielkiej piwnicy? Zatrutyś był jakes ją oglądał chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.02.2009 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 widziałem te piwnickem..........(nie smiesci siem spoko łona sartujek) jak bedziesz takie glupoty opowiadał to sam wylądujesz w tej piwniczce Duszku jeden. Nasza Nef nie zmiesci sie w takiej wielkiej piwnicy? Zatrutyś był jakes ją oglądał chyba Ja tam będę się w niej zamykać, ale dopiero jak będzie pełna winka Skoro teraz winka jeszcze niet, to Nefci nie zamkniemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 10.02.2009 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Ooooops aleś podpadł, Duchu - i kto teraz się będzie kogo bał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.02.2009 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 MIejsce spotkania ma moją pełną akceptację Jeśli mamy być u raśki na 14 , to tak wpół do , za dwadzieście będzie jak w sam raz . Neferka , Ty z raśka czy ze mną się zabierasz? Ja stoję już od godziny na przystanku, vis a vis Cmentarza Wawrzyszewskiego , i czekam kto mnie zgarnie A serio - to Dobrosiu chyba masz komplet :) Albo mnie Rasia zgarnie, albo małż mnie podrzuci - w zasadzie to chyba dojdę piechotą jak się zaprę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.02.2009 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Ja, ja, ja zabieram Neferkę! Mogę? Obiecuję, że nie zapomnę Kuźwa wiedziałam - flaszkę Ci jestem krewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 10.02.2009 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 A serio - to Dobrosiu chyba masz komplet :) Moi z przodu , plus jedno wolne z przodu , plus dwa wolne z tyłu . Moi plus Kruelcia plus Maluszek = 1 siedzonko wolne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.02.2009 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Odpokutuję ostatnio gafę - Rasia mnie zabierze i całą drogę będzie mi śpiewać : "A ja nie zapomniałam" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 10.02.2009 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Odpokutuję ostatnio gafę - Rasia mnie zabierze i całą drogę będzie mi śpiewać : "A ja nie zapomniałam" :) Żeby pokuta była pełna powii na strasznie fałszować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts