ghost34 08.04.2010 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 czesc mami w wyjatkowo dobrym humorku az serduszko rosnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.04.2010 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 czesc mami w wyjatkowo dobrym humorku az serduszko rosnie Czekam na Ciebie i czekam i doczekać się nie mogę... tak się stęskniłam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 08.04.2010 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Rasia, przydreptałam tu za Tobą i co moje piekne oczy widzą?!! TY CHCIAŁAS ZNIKNĄĆ? TY??!! Instytucja? !! Nie rób jaj, Rasia! Ja to sie u Ciebie nie udzielałam specjalnie tylko czytałam i podgladałam, ale, kurna, kobito, bez Twojego dziennika i twojego avatara to by nie było TO forum ! Posiej trawki jeszcze trochę i spokojnie zagladaj tu, aż się wypogodzi. A idzie ku dobremu przecież... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 08.04.2010 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Raśku, to nawet my wróciliśmy po błąkactwie . Pamiętaj. Najpierw jest szok, potem niedowierzanie, potem załamanie, potem pomalutku pojawia się ciekawość, odkrywasz w sobie duszę badacza i chociaż cały czas niczego nie rozumiesz (nie wiem na razie do czego służą znajomi, oprócz tego że fajnie ich mieć ) ale okazuje się, że jednak jakoś to działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 08.04.2010 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Rasia! Całe szczęście ,że wróciłaś! Smutnawo było by bez Ciebie.Forum robi się coraz bardziej przejrzyste nawet dla takiego beztalencia komputerowego jak ja:D A nawet powiedziałabym ,ze obecna forma zaczyna mi się nawet bardziej podobać .Szczegolnie ten wariat działa na mnie niesamowicie optymistycznie ..... Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.04.2010 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Rasia, przydreptałam tu za Tobą i co moje piekne oczy widzą?!! TY CHCIAŁAS ZNIKNĄĆ? TY??!! Instytucja? !! Nie rób jaj, Rasia! Ja to sie u Ciebie nie udzielałam specjalnie tylko czytałam i podgladałam, ale, kurna, kobito, bez Twojego dziennika i twojego avatara to by nie było TO forum ! Posiej trawki jeszcze trochę i spokojnie zagladaj tu, aż się wypogodzi. A idzie ku dobremu przecież... Mam nadzieję, że będziesz wpadać częściej... Zawzięłam się dzisiaj i faktycznie sobie poradziłam... Ale to dzięki Waszej motywacji tu w komentach i telefonach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.04.2010 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Raśku, to nawet my wróciliśmy po błąkactwie . Pamiętaj. Najpierw jest szok, potem niedowierzanie, potem załamanie, potem pomalutku pojawia się ciekawość, odkrywasz w sobie duszę badacza i chociaż cały czas niczego nie rozumiesz (nie wiem na razie do czego służą znajomi, oprócz tego że fajnie ich mieć ) ale okazuje się, że jednak jakoś to działa. Dokładnie TAK! Działa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.04.2010 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Rasia! Całe szczęście ,że wróciłaś! Smutnawo było by bez Ciebie.Forum robi się coraz bardziej przejrzyste nawet dla takiego beztalencia komputerowego jak ja:D A nawet powiedziałabym ,ze obecna forma zaczyna mi się nawet bardziej podobać .Szczegolnie ten wariat działa na mnie niesamowicie optymistycznie ..... Pozdrawiam cieplutko No to gramy dalej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 08.04.2010 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 :hug:Rasiu jesteś KOCHANA !!!!!!!!!!!!!!!!! a jak zajrzysz do mnie to zobaczysz że na realu 15 maja zobaczysz ludzisków którzy kochają Cię prawie tak jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 08.04.2010 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Cześć RASIULKA!!!! Nawet nie wiesz jak bardzo się cieszę z Twojego powrotu no i widzę że jednak dajesz radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.04.2010 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 ... i ja i ja tez może bym się podpięła pod wycieczkę do Ciebie, hę? piese moge zabrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 08.04.2010 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 :lol::lol: No to gramy dalej! Jesuuu ,aż się boje .To zabrzmiało jak w "Pile":lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.04.2010 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Rasia, wpadniesz do mnie w środę, plisss ? . Wpadają Zuza, Pasie, Kamyk i Nitu. Będzie grupowe macanie nowych okienek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 08.04.2010 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Rasia, wpadniesz do mnie w środę, plisss ? . Wpadają Zuza, Pasie, Kamyk i Nitu. Będzie grupowe macanie nowych okienek buuu szkoda że nie w czwartek do 12 :( bo mam wtedy wolne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.04.2010 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 ooo to mamy już ustalone, że w środe? lece do Ciebie się rozlookać w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.04.2010 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 buuu szkoda że nie w czwartek do 12 :( bo mam wtedy wolne Ja też bym czwartek wolała.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 08.04.2010 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 a mnie wsio jedno mogę i w czwartek się dostosuje ale dajcie znać choć do wtorku żebym mogła przełozyć ewentualne spotkanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 08.04.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Cześć, Właśnie prześledziliśmy parę stron Twojego Foto...i komentarzy i ciągle szukamy podpowiedzi czym sa pokryte Twoje kamyszki w korytarzu i kuchni? Planujemy położyć pasek szarych kamyszków na całej długości naszego przyszłego korytarza, między płytkami. Wiemy na pewno, że nie chcemy fugi. Jeśli nie fuga, to..co? Żywica? Mam nadzieję, że znajdziesz chwilkę i podpowiesz nam co nieco:) Acha, a czy one są w ogóle położone na siatce, czy układa się je każdy osobno, po kolei? Próbowałam pisać na priv, ale masz przepełnioną skrzynkę A i B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.04.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 dobry wieczór Rasiulka Ty wiesz co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.04.2010 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Cześć, Właśnie prześledziliśmy parę stron Twojego Foto...i komentarzy i ciągle szukamy podpowiedzi czym sa pokryte Twoje kamyszki w korytarzu i kuchni? Planujemy położyć pasek szarych kamyszków na całej długości naszego przyszłego korytarza, między płytkami. Wiemy na pewno, że nie chcemy fugi. Jeśli nie fuga, to..co? Żywica? Mam nadzieję, że znajdziesz chwilkę i podpowiesz nam co nieco:) Acha, a czy one są w ogóle położone na siatce, czy układa się je każdy osobno, po kolei? Próbowałam pisać na priv, ale masz przepełnioną skrzynkę A i B Witam! Kamyki są zalane żywicą epoksydową. Jeśli będziecie zatapiać w niej kamyki na ogrzewaniu podłogowym to ważne żeby była elastyczna. Pozdrawiam serdecznie i życzę powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts