Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Rasia, przydreptałam tu za Tobą i co moje piekne oczy widzą?!!

TY CHCIAŁAS ZNIKNĄĆ? TY??!! Instytucja? !!

Nie rób jaj, Rasia!

Ja to sie u Ciebie nie udzielałam specjalnie tylko czytałam i podgladałam, ale, kurna, kobito, bez Twojego dziennika i twojego avatara to by nie było TO forum !

Posiej trawki jeszcze trochę i spokojnie zagladaj tu, aż się wypogodzi.

A idzie ku dobremu przecież... :D

Raśku, to nawet my wróciliśmy po błąkactwie :-). Pamiętaj. Najpierw jest szok, potem niedowierzanie, potem załamanie, potem pomalutku pojawia się ciekawość, odkrywasz w sobie duszę badacza i chociaż cały czas niczego nie rozumiesz (nie wiem na razie do czego służą znajomi, oprócz tego że fajnie ich mieć :-)) ale okazuje się, że jednak jakoś to działa. :-)

Rasia! Całe szczęście ,że wróciłaś! Smutnawo było by bez Ciebie.Forum robi się coraz bardziej przejrzyste nawet dla takiego beztalencia komputerowego jak ja:D A nawet powiedziałabym ,ze obecna forma zaczyna mi się nawet bardziej podobać .Szczegolnie ten wariat działa na mnie niesamowicie optymistycznie .....:lol2: Pozdrawiam cieplutko

Rasia, przydreptałam tu za Tobą i co moje piekne oczy widzą?!!

TY CHCIAŁAS ZNIKNĄĆ? TY??!! Instytucja? !!

Nie rób jaj, Rasia!

Ja to sie u Ciebie nie udzielałam specjalnie tylko czytałam i podgladałam, ale, kurna, kobito, bez Twojego dziennika i twojego avatara to by nie było TO forum !

Posiej trawki jeszcze trochę i spokojnie zagladaj tu, aż się wypogodzi.

A idzie ku dobremu przecież... :D

Mam nadzieję, że będziesz wpadać częściej... :-) Zawzięłam się dzisiaj i faktycznie sobie poradziłam...:D Ale to dzięki Waszej motywacji tu w komentach i telefonach...:hug:

Raśku, to nawet my wróciliśmy po błąkactwie :-). Pamiętaj. Najpierw jest szok, potem niedowierzanie, potem załamanie, potem pomalutku pojawia się ciekawość, odkrywasz w sobie duszę badacza i chociaż cały czas niczego nie rozumiesz (nie wiem na razie do czego służą znajomi, oprócz tego że fajnie ich mieć :-)) ale okazuje się, że jednak jakoś to działa. :-)

Dokładnie TAK! :cool: Działa...:D

Rasia! Całe szczęście ,że wróciłaś! Smutnawo było by bez Ciebie.Forum robi się coraz bardziej przejrzyste nawet dla takiego beztalencia komputerowego jak ja:D A nawet powiedziałabym ,ze obecna forma zaczyna mi się nawet bardziej podobać .Szczegolnie ten wariat działa na mnie niesamowicie optymistycznie .....:lol2: Pozdrawiam cieplutko

:lol2:

No to gramy dalej! :D

Cześć,

Właśnie prześledziliśmy parę stron Twojego Foto...i komentarzy i ciągle szukamy podpowiedzi czym sa pokryte Twoje kamyszki w korytarzu i kuchni?

Planujemy położyć pasek szarych kamyszków na całej długości naszego przyszłego korytarza, między płytkami.

Wiemy na pewno, że nie chcemy fugi.

Jeśli nie fuga, to..co? Żywica?

Mam nadzieję, że znajdziesz chwilkę i podpowiesz nam co nieco:)

Acha, a czy one są w ogóle położone na siatce, czy układa się je każdy osobno, po kolei?

Próbowałam pisać na priv, ale masz przepełnioną skrzynkę:)

A i B

Cześć,

Właśnie prześledziliśmy parę stron Twojego Foto...i komentarzy i ciągle szukamy podpowiedzi czym sa pokryte Twoje kamyszki w korytarzu i kuchni?

Planujemy położyć pasek szarych kamyszków na całej długości naszego przyszłego korytarza, między płytkami.

Wiemy na pewno, że nie chcemy fugi.

Jeśli nie fuga, to..co? Żywica?

Mam nadzieję, że znajdziesz chwilkę i podpowiesz nam co nieco:)

Acha, a czy one są w ogóle położone na siatce, czy układa się je każdy osobno, po kolei?

Próbowałam pisać na priv, ale masz przepełnioną skrzynkę:)

A i B

Witam! :-)

Kamyki są zalane żywicą epoksydową. Jeśli będziecie zatapiać w niej kamyki na ogrzewaniu podłogowym to ważne żeby była elastyczna.

Pozdrawiam serdecznie i życzę powodzenia! :cool: