Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja tu prawie całkiem nowa jestem, ale chciałabym napisać, że Twój dziennik to esencja optymizmu i humoru. Nie rezygnuj z tego forum.

Witaj!!!:D

Zaraz pobiegnę do dziennika i odszczekam jak psice moje, co tam nabazgrałam...:lol:

Dziękuję za tak pompujące mój układ krwionośny podsumowanie moich fotobazgrołków..:lol:

Byłam już u Ciebie! Zapowiada się SUPER!:cool:

Witaj,

Ja też sobie poprzeglądałam Twój fotodziennik i muszę przyznać, że domek Wam super "wyszedł".

Aktualnie jestem na etapie wykończeniówki swojego domku i szukam sprawdzonej ekipy/stolarza do zrobienia kuchni. Twoja kuchenka prezentuje się fajnie ... Czy mogę prosić o namiar na wykonawców ?

Pozdrawiam,

annag112

(domek powstaje w gm. Stare Babice, Borzęcin Mały)

Witaj,

Ja też sobie poprzeglądałam Twój fotodziennik i muszę przyznać, że domek Wam super "wyszedł".

Aktualnie jestem na etapie wykończeniówki swojego domku i szukam sprawdzonej ekipy/stolarza do zrobienia kuchni. Twoja kuchenka prezentuje się fajnie ... Czy mogę prosić o namiar na wykonawców ?

Pozdrawiam,

annag112

(domek powstaje w gm. Stare Babice, Borzęcin Mały)

Witam somsiadkę zza miedzy!!!:D

To zapraszam w przyszłym tygodniu na macanko kuchni i spotkanie ze stolarzem, bo akurat będą montować u mnie garderobę...:cool:

Rasiu cieszę się, że jednak z nami zostałaś:lol2:

Powiem Ci że ja też miałam moment zwątpienia we wtorek, ale mi przeszło. Powoli się przyzwyczajam:yes:

Ja się też baaardzo powoli przyzwyczajam, ale idzie mi to i tak szybciej niż przypuszczałam jeszcze tydzień temu... :):)