rasia 08.04.2010 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 a mnie wsio jedno mogę i w czwartek się dostosuje ale dajcie znać choć do wtorku żebym mogła przełozyć ewentualne spotkanie... To ja poproszę czwarteczek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.04.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 napisałam już u siebie, że w takim razie czwartek jest OK i możemy się zmówić koło 11:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 08.04.2010 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 napisałam już u siebie, że w takim razie czwartek jest OK i możemy się zmówić koło 11:00 dla mnie jeszcze lepiej niż środa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.04.2010 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 napisałam już u siebie, że w takim razie czwartek jest OK i możemy się zmówić koło 11:00 Superaśnie!!!:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Morlena 08.04.2010 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Ja tu prawie całkiem nowa jestem, ale chciałabym napisać, że Twój dziennik to esencja optymizmu i humoru. Nie rezygnuj z tego forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.04.2010 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Ja tu prawie całkiem nowa jestem, ale chciałabym napisać, że Twój dziennik to esencja optymizmu i humoru. Nie rezygnuj z tego forum. Witaj!!! Zaraz pobiegnę do dziennika i odszczekam jak psice moje, co tam nabazgrałam... Dziękuję za tak pompujące mój układ krwionośny podsumowanie moich fotobazgrołków.. Byłam już u Ciebie! Zapowiada się SUPER! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 09.04.2010 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Dziękuję za pomoc w sprawie kamyszków!My się wpatrujemy w te Twoje jak urzeczeni i mamy nadzieję, że nasze wyjdą nie gorzej! Pozdrowienia i cierpliwości do nowej wersji Forum!Mi nadal jej brakuje:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.04.2010 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 dzień dobry słońce zostawiam ty znasz mój adres, czy mam ci podać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.04.2010 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 dzień dobry słońce zostawiam ty znasz mój adres, czy mam ci podać ? Podać, ale na e-mail, pliiisss, bo skrzynkę pv mam pełną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annag112 09.04.2010 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Witaj, Ja też sobie poprzeglądałam Twój fotodziennik i muszę przyznać, że domek Wam super "wyszedł". Aktualnie jestem na etapie wykończeniówki swojego domku i szukam sprawdzonej ekipy/stolarza do zrobienia kuchni. Twoja kuchenka prezentuje się fajnie ... Czy mogę prosić o namiar na wykonawców ? Pozdrawiam,annag112 (domek powstaje w gm. Stare Babice, Borzęcin Mały) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 09.04.2010 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Oj, jak dobrze Rasia, że nie zniknęłaś. A jak jest spotkanko w czwartek to może i ja się wproszę? Lecę do Lidki, zobaczyć co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 09.04.2010 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Rasiu cieszę się, że jednak z nami zostałaś Powiem Ci że ja też miałam moment zwątpienia we wtorek, ale mi przeszło. Powoli się przyzwyczajam:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.04.2010 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 dzień dobry Rasia ale ja dobrze pamiętam że Twoja chałupka też w planie tura jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Morlena 09.04.2010 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Rasiu droga, bardzo jestem ciekawa Twoich okien, co to za firma, z czego, gdzie zamawialiście? W dzienniku tego nie znalazłam, a w komentach nie przebiję się szybko przez tyyyyyyyyyyyle stron. Będę wdzięczna za info, może być na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosza 09.04.2010 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Rasia no na szczescie porzucilas mysl o zamknieciu dziennika - bo nie wyobrazam sobie, ze za taki np. rok nie moglabym zobaczyc jak rozrosla się Twoja oranzerie i ile sniegu dosypało i jak pieknie zyje Twoj wspanialy dom?! melduje sie cichy wielbiciel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 09.04.2010 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 a dziendoberek paniom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.04.2010 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Witaj, Ja też sobie poprzeglądałam Twój fotodziennik i muszę przyznać, że domek Wam super "wyszedł". Aktualnie jestem na etapie wykończeniówki swojego domku i szukam sprawdzonej ekipy/stolarza do zrobienia kuchni. Twoja kuchenka prezentuje się fajnie ... Czy mogę prosić o namiar na wykonawców ? Pozdrawiam, annag112 (domek powstaje w gm. Stare Babice, Borzęcin Mały) Witam somsiadkę zza miedzy!!! To zapraszam w przyszłym tygodniu na macanko kuchni i spotkanie ze stolarzem, bo akurat będą montować u mnie garderobę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.04.2010 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 a dziendoberek paniom Cze Synek!!! Kiedy przyjedziesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.04.2010 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Oj, jak dobrze Rasia, że nie zniknęłaś. A jak jest spotkanko w czwartek to może i ja się wproszę? Lecę do Lidki, zobaczyć co i jak Witaj Beciu! Nalot na Lidszu w czwartek o 11.00 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.04.2010 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Rasiu cieszę się, że jednak z nami zostałaś Powiem Ci że ja też miałam moment zwątpienia we wtorek, ale mi przeszło. Powoli się przyzwyczajam:yes: Ja się też baaardzo powoli przyzwyczajam, ale idzie mi to i tak szybciej niż przypuszczałam jeszcze tydzień temu... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts