Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dzień dobry

Rasia ale ja dobrze pamiętam że Twoja chałupka też w planie tura jest ;)

Ja sobie Wusiu nie wyobrażam, żebyście mnie nie odwiedziły...:p Całą sobotę 16 i całą noc z 16 na 17 mam dla Was zarezerwowane!:D:lol2:

Rasiu droga, bardzo jestem ciekawa Twoich okien, co to za firma, z czego, gdzie zamawialiście? W dzienniku tego nie znalazłam, a w komentach nie przebiję się szybko przez tyyyyyyyyyyyle stron. Będę wdzięczna za info, może być na priv.

Okna alu. Firma super! All Top z Lublina. Wygooglujesz ich od razu. Śmiało powołuj się na mnie. :)

Rasieńko no ta nocka to raczej nie bo w poniedziałek brutalna rzeczywistość robocza czeka :lol: ale odwiedzinek to się już doczekać nie mogę:wiggle:

Ja pisałam o nocy z soboty na niedzielę! Przecież to ma być tzrzydniowy tur... ???:rolleyes:

Rasia no na szczescie porzucilas mysl o zamknieciu dziennika - bo nie wyobrazam sobie, ze za taki np. rok nie moglabym zobaczyc jak rozrosla się Twoja oranzerie i ile sniegu dosypało i jak pieknie zyje Twoj wspanialy dom?! ;)melduje sie cichy wielbiciel ;)

:rotfl::rotfl::rotfl:

Ja też podglądam Twój Domek, tylko jeszcze nie mogłam nic napisać, bo szczena mi wypadła i przygniotła paluszki...:jawdrop:. Zakochana jestem w Twojej ściance schodowo-kominkowej, w Twoim oranżeryjnym salonie!, w Twojej wnęce na drewno, w Twojej kuchni i okapie!!! Już nie wspomnę o betonie i szaaaaarościach połączonych z drewnem!!!:cool: Chora z zachwytu jestem jak zaglądam do Twoich zdjęć i tyle! Masz mnie na sumieniu teraz!;):D

Rasia ale mnie uszczesliwilas!!! jak od kobitek z taaaaaakich domow slysze takie mile komplementa o tej mojej chalupce to ja jestem po prostu w niebie!!! Warto pol nocy nie wypuszczac pedzla z lapy i takie tam... Postaram sie by kolejne odslony z mojego domu tez jakos sie prezentowaly, wiec zapraszam do mnie serdecznie , o kazdej porze :)

Witam somsiadkę zza miedzy!!!:D

To zapraszam w przyszłym tygodniu na macanko kuchni i spotkanie ze stolarzem, bo akurat będą montować u mnie garderobę...:cool:

Dzięki bardzo za zaproszenie. Chętnie bym na takie macanko kuchni się zjawiła... Jeśli to nie problem (z tym najściem sąsiadki w domu), to poproszę o szczegółki na priva - gdzie się mam stawić i kiedy.

Pozdrawiam,

annag112