ghost34 09.04.2010 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 cos kolo poniedzilku wtorku musze bycu tomasza:) to i u ciebie hehe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.04.2010 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 dzień dobry Rasia ale ja dobrze pamiętam że Twoja chałupka też w planie tura jest Ja sobie Wusiu nie wyobrażam, żebyście mnie nie odwiedziły... Całą sobotę 16 i całą noc z 16 na 17 mam dla Was zarezerwowane!:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.04.2010 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 cos kolo poniedzilku wtorku musze bycu tomasza:) to i u ciebie hehe:) SUPER!!!:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.04.2010 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 cze Rasiula, jak się cieszę,ze jesteś , no i ze idzie jakoś ogarnianie tego burdlu, co nam najwyżsi zgotowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.04.2010 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Rasiu droga, bardzo jestem ciekawa Twoich okien, co to za firma, z czego, gdzie zamawialiście? W dzienniku tego nie znalazłam, a w komentach nie przebiję się szybko przez tyyyyyyyyyyyle stron. Będę wdzięczna za info, może być na priv. Okna alu. Firma super! All Top z Lublina. Wygooglujesz ich od razu. Śmiało powołuj się na mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.04.2010 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Rasieńko no ta nocka to raczej nie bo w poniedziałek brutalna rzeczywistość robocza czeka ale odwiedzinek to się już doczekać nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.04.2010 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 cze Rasiula, jak się cieszę,ze jesteś , no i ze idzie jakoś ogarnianie tego burdlu, co nam najwyżsi zgotowali Jakoś idzie, ale więcej czasu mi to zajmuje i to mnie wkurza najbardziej...!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.04.2010 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Jakoś idzie, ale więcej czasu mi to zajmuje i to mnie wkurza najbardziej...!!! mnie też, ale tłumacze to sobie, że dłuzej też z Wami jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.04.2010 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Rasieńko no ta nocka to raczej nie bo w poniedziałek brutalna rzeczywistość robocza czeka ale odwiedzinek to się już doczekać nie mogę Ja pisałam o nocy z soboty na niedzielę! Przecież to ma być tzrzydniowy tur... ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.04.2010 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Rasiula nooo ale w moim kalendarzu nocka z 16 na 17 to wypada niedziela/poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.04.2010 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Rasia no na szczescie porzucilas mysl o zamknieciu dziennika - bo nie wyobrazam sobie, ze za taki np. rok nie moglabym zobaczyc jak rozrosla się Twoja oranzerie i ile sniegu dosypało i jak pieknie zyje Twoj wspanialy dom?! ;)melduje sie cichy wielbiciel :rotfl: Ja też podglądam Twój Domek, tylko jeszcze nie mogłam nic napisać, bo szczena mi wypadła i przygniotła paluszki.... Zakochana jestem w Twojej ściance schodowo-kominkowej, w Twoim oranżeryjnym salonie!, w Twojej wnęce na drewno, w Twojej kuchni i okapie!!! Już nie wspomnę o betonie i szaaaaarościach połączonych z drewnem!!! Chora z zachwytu jestem jak zaglądam do Twoich zdjęć i tyle! Masz mnie na sumieniu teraz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.04.2010 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Rasiula nooo ale w moim kalendarzu nocka z 16 na 17 to wypada niedziela/poniedziałek Ja się zasugerowałam 15 w piątek u Zuzanki... To teraz już nic nie wiem... ... ale czekać i tak na Was będę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.04.2010 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Dobra... wracam wieczorem... na razisko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Morlena 09.04.2010 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 (edytowane) Rasiu, jeszcze dwa słówka o oknach poproszę ...... sorrrrry, nie dopatrzyłam, że już odpisałaś Edytowane 9 Kwietnia 2010 przez Morlena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosza 09.04.2010 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Rasia ale mnie uszczesliwilas!!! jak od kobitek z taaaaaakich domow slysze takie mile komplementa o tej mojej chalupce to ja jestem po prostu w niebie!!! Warto pol nocy nie wypuszczac pedzla z lapy i takie tam... Postaram sie by kolejne odslony z mojego domu tez jakos sie prezentowaly, wiec zapraszam do mnie serdecznie , o kazdej porze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 09.04.2010 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 cos kolo poniedzilku wtorku musze bycu tomasza:) to i u ciebie hehe:) To może byś maupiszonie się z nami umówił na pomierzenie, ha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 09.04.2010 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 napisałam już u siebie, że w takim razie czwartek jest OK i możemy się zmówić koło 11:00 Juppi juppi strasznie się cieszę będę przed może już ktoś będzie bo na 12.15 muszę być w arbajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annag112 09.04.2010 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Witam somsiadkę zza miedzy!!! To zapraszam w przyszłym tygodniu na macanko kuchni i spotkanie ze stolarzem, bo akurat będą montować u mnie garderobę... Dzięki bardzo za zaproszenie. Chętnie bym na takie macanko kuchni się zjawiła... Jeśli to nie problem (z tym najściem sąsiadki w domu), to poproszę o szczegółki na priva - gdzie się mam stawić i kiedy. Pozdrawiam, annag112 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 09.04.2010 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 rasiu, a dasz mi maila? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 09.04.2010 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 A ja wrócę jeszcze do kamyszków, jeśli można...Nie wiem czy to może jest głupie pytanie, ale...czy te kamienie układa się razem z siatką, do której są przyczepione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts