Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

Dzięki bardzo za zaproszenie. Chętnie bym na takie macanko kuchni się zjawiła... Jeśli to nie problem (z tym najściem sąsiadki w domu), to poproszę o szczegółki na priva - gdzie się mam stawić i kiedy.

Pozdrawiam,

annag112

piiiiiip.... :mad::mad::mad:... tu było soczyste przekleństwo na nową skrzynkę privów nowego forum!!!

Somsiadko Droga kliknij na rasia i znajdziesz tam mojego e-maila i wyślij swój kom, bo innego kontaktu chwilowo nie udaje mi się wymyślić zanim nie opróżnię skrzynki forumowej...:bash:

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

piiiiiip.... :mad::mad::mad:... tu było soczyste przekleństwo na nową skrzynkę privów nowego forum!!!

Somsiadko Droga kliknij na rasia i znajdziesz tam mojego e-maila i wyślij swój kom, bo innego kontaktu chwilowo nie udaje mi się wymyślić zanim nie opróżnię skrzynki forumowej...:bash:

Ja też skorzystam, jeśli pozwolisz? :)

rasiu, w ogóle to dziękuję :)

Pewnie nieświadomie ale bardzo mi pomogłaś :), bo ja nie wiedziałam, że jak się klika na nasze nazwy to się wyświetla to, co się wyświetla :rolleyes:

Kurczę, bardzo Ci dziękuję

A ja się tak męczyłam, żeby wysłać priva np.

Latałam po Ustawieniach, a to było tak blisko :cool:

A raz to nawet wpatrywałam się z 10minut w ekran i avatarek, żeby znaleźć tę ikonkę "priv" :mad:

bu ha ha ha :D:D:D

A ja wrócę jeszcze do kamyszków, jeśli można...

Nie wiem czy to może jest głupie pytanie, ale...czy te kamienie układa się razem z siatką, do której są przyczepione?

Hi, hi... u mnie najpierw jeden taki faqowiec ułożył z siatką i zafugował całe!:evil: Więc musiałam całe skuć i potem te co się udało odzyskać i nowe układaliśmy już bez siatki i zalaliśmy żywicą... Moim zdaniem - bez siatki, bo żywica jest jednak przezroczysta, moja co prawda z bliska ma kolor bardzo jasnego przezroczystego bursztynu, ale jednak przezroczysta... i tą siatkę może być widać ... chyba? W każdym razie proponuję zrobić próbę...:yes: