Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

Odpokutuję ostatnio gafę - Rasia mnie zabierze i całą drogę będzie mi śpiewać : "A ja nie zapomniałam" :):):)

Żeby pokuta była pełna powii na strasznie fałszować :wink: :wink:

... oklapnięte uszko maaaam... i jeszcze nadepnięte przez słonia w dzieciństwie, więc pewne to jest jak... moje studnie betonowe :wink: :lol: :lol: / bo przecież nie powiem dziś, że jak w banku :-? /

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ee sama się zadeklarowałam :wink: Kruelcie i Maluszka dostarczam :)

zaraz zaraz Maluszek to moje rejjjjjooony :D hm

no popatrz , to będzie miała drajwerów do wyboru i koloru :D Trza ą jutro zmolestowac z kim woli :wink:

JA się wstępnie umawiałam , że mamy zbiórkę koło mnie - tam skąd ruszałyśmy do dandiego

ma :roll: jak desen ipe przeszedł?

Duszku, nie mam z kim się podzielić tymi zdjątkami, bo mój Ksieciunio w Budapeszcie, a Młody w Szklarskiej na desce jeszcze śmiga... :( :cry:

...a można je zrobić trochu ciemniejsze... takie mniej pomarańczowe, co? :roll:

ech...siem przyciemnie bejcom..tloskem ale drozej to bydzie..looozik ..twarde to jest jak cholera wis..do małza i do syna dolbych to samo 70tke szer 15 grube to stabilne jezd albo mozaike sztorcowom..pogodomy..jesce zadzwoniem bo dechem kcem samoffic anie pamitom jakom kcialas..sadsfoniem jutro..

ech...siem przyciemnie bejcom..tloskem ale drozej to bydzie..looozik ..twarde to jest jak cholera wis..do małza i do syna dolbych to samo 70tke szer 15 grube to stabilne jezd albo mozaike sztorcowom..pogodomy..jesce zadzwoniem bo dechem kcem samoffic anie pamitom jakom kcialas..sadsfoniem jutro..

Łoki!!! :D

Idź spać! Dobranocki! 8)

ee sama się zadeklarowałam :wink: Kruelcie i Maluszka dostarczam :)

zaraz zaraz Maluszek to moje rejjjjjooony :D hm

no popatrz , to będzie miała drajwerów do wyboru i koloru :D Trza ą jutro zmolestowac z kim woli :wink:

JA się wstępnie umawiałam , że mamy zbiórkę koło mnie - tam skąd ruszałyśmy do dandiego

alem rozchwytywana jest :D

Dobroszko - przyjadę swoim autkiem (nie mam jak do Cię dojechać z tej mojej wsi), tak więc możemy wszystkie do Rasi moim pojechać Postaram się przybyć na plac tak ok. 13:30, dobrze? Co Wy na to?

A ktoś wie czy Nitu będzie?

Kamyk - faktycznie my prawie somsiady jesteśmy :D