Natka.sm 15.04.2010 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Witam po raz pierwszy ,, piękna działka , piękny domek zupełnie inny niz buduję ja ale bardzo mi się podoba i jest bardzo w stylu mojego męża,,, także gratuluję ! a ja chciałabym spytać o płytki w łazience gościnnej , chodzi mi o te szarości czy mogłabyś mi podać producenta i jaki rodzaj , wertuję już twój dziennik od wczoraj ale nie widzę żadnych informacji może już oślepłam od tego patrzenia w monitor ,,, a i tak przy okazji zdrówka życzę !!!! dbaj o siebie, z serduchem to żartów nie ma , pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Morlena 15.04.2010 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Rasia, rzuć fajki! Ja mam to już za sobą, rzuciłam wprawdzie zanim na świecie pojawił się Junior, ale dziś walczymy z jego astmą (tzn. "podejrzeniem o") i jakoś nie mogę przestać myśleć, że to przez to moje palenie ....Trzymaj się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.04.2010 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Ja rzucilam 9 lat temu, a palilam jak smok a P. palil jak 2 smoki przez 30 lat! Rasia dasz rade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.04.2010 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 dobry wieczórRasiul Ty naprawdę rzuć te faje:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.04.2010 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 hej Rasieńko, dziękuję za baaaardzoooo serdecznie za wizytę u mnie z przesłodkimi piesami :D i zapowiadam się z wizytą u ciebie w przyszłym tygodniu buźka i dbaj o serducho PS. Aż mam wyrzuty sumienia, że cię dzisiaj poczęstowałam fajkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.04.2010 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 hej Rasieńko, dziękuję za baaaardzoooo serdecznie za wizytę u mnie z przesłodkimi piesami :D i zapowiadam się z wizytą u ciebie w przyszłym tygodniu buźka i dbaj o serducho PS. Aż mam wyrzuty sumienia, że cię dzisiaj poczęstowałam fajkiem Hi, hi... dopiero teraz będziesz miała... bo nie paliłam kilka godzin i dopiero teraz, jak weszłam na forum i to przeczytałam przypomniałam sobie o fajkach i zapaliłam:lol2:... jaki to fotum jest nałogogennne, co nie? Dzięki Lidziu, Malutka, Beciu Niciu, Kamyku za przemiłe spotkanie i swych domków okazanie! A dla Lidzi i Kamyczka specjalne buziaki za tak ekspresowe i profesjonalne pilotowanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 16.04.2010 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Cześć Rasiu Ehhh szkoda że mnienie było noale niestety lekarz był ważniejszy czekałam na wizytę 3 tyg i wszystko się tam przedłużyło a na 12.30 musiałam być najpóźniej w pracy : ( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.04.2010 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 dobry wieczórRasieńko jak zdrówko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natka.sm 16.04.2010 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Witam PONOWNIE CHCIAŁABYM PODNIEŚĆ PYTANKO RAZ JESZCZE , A MOŻE KTÓRAŚ Z WAS ORIENTUJE SIE JAKIE RASIA MA PŁYTKI W ŁAZIENCE NA DOLE I MOGŁABY MI POMÓC ??? !!! BARDZO MI ZALEŻY NA ODPOWIEDZI !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.04.2010 23:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Witam PONOWNIE CHCIAŁABYM PODNIEŚĆ PYTANKO RAZ JESZCZE , A MOŻE KTÓRAŚ Z WAS ORIENTUJE SIE JAKIE RASIA MA PŁYTKI W ŁAZIENCE NA DOLE I MOGŁABY MI POMÓC ??? !!! BARDZO MI ZALEŻY NA ODPOWIEDZI !!! Przepraszam, ale ganiam z wywieszonym językiem i nie mam na nic czasu... Dolna łazienka jest cała w tej serii: http://www.artbud.pl/Dekor_scienny_A...szt-15223.html Wkleiłam Ci pierwszą z brzegu stronę, która mi wyskoczyła ze zdjęciami. Producent AZTECA, seria Gredos 67. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.04.2010 23:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Cześć Rasiu Ehhh szkoda że mnienie było noale niestety lekarz był ważniejszy czekałam na wizytę 3 tyg i wszystko się tam przedłużyło a na 12.30 musiałam być najpóźniej w pracy : ( Monia, Słonko... co się odwlecze... zdrowie ważniejsze! Może znajdziesz w przyszłym tygodniu chwilkę, żeby do mnie zajechać? Co powiedział lekarz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.04.2010 23:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 dobry wieczór Rasieńko jak zdrówko:) Cześć Wusiaczku! Łyknęłam garść magnezu i od razu mi lepiej! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.04.2010 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Czekolade gorzka jedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.04.2010 00:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Czekolade gorzka jedz. Bleeee... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.04.2010 00:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Bleeee... No co Ty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.04.2010 00:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 No co Ty... Noo nie cierpię goryczki gorzkiej czekolady... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natka.sm 17.04.2010 02:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 dzięki ci serdeczne , może udało mi się zaoszczędzić ze 2000 zł dzięki tobie na płytkach do łazienki , muszę tylko je jeszcze gdzieś znaleźć u siebie żeby je móc pomacać a ta gorzka czekoladka naprawde lepsza od tabletek , pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 17.04.2010 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Monia, Słonko... co się odwlecze... zdrowie ważniejsze! Może znajdziesz w przyszłym tygodniu chwilkę, żeby do mnie zajechać? Co powiedział lekarz??? OOO bardzo chętnie jak dostanę urlop A lekarz jak to lekarz nic nowego nie widzi no ale dostałam skierowanie na tk zatok. W poniedziałek jeszcze chirurg naczyniowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.04.2010 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 gdyby gorzka czekolada byla w formie pastylek do popijania wodą.... że też ktoś na to nie wpadł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.04.2010 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 dzień dobryRasiul to jeszcze popraw kartonem soku pomidorowego i już Ci będzie całkiem lepiej i naprawdę pożegnaj się z fajkami;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts