Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

r

dzięki za zaproszenie na macanko łazienkowych płytek , ale troszkę mam kawałek do ciebie , co prawda miałam w planach wizytę w W-WIE w ten weekend , ale chyba coś nie wypali :(

Może coś Ci się jeszcze uda wymyślić i zrealizować plany, bo ja mam wyjątkowo wolny weekend!!!:rolleyes::lol::rolleyes:

Ty chcesz żeby mi rybi ogon wyrósł!:o:sick:

rybi jak rybi ale jest to bardzo dobra metoda uzupełnienia tych minerałów sprawdzona!!!Także nie migaj siem:mad:

Jak się kuśfa robi multicytaty???:mad:

A soczek świeżo wyciśnięty z grapefruita nie lepsiejszy?:rolleyes:

Miałam ja ci dzisiaj w nocy "zwierzęce" przeżycia...:x

Dwie godziny temu obudziło mnie przeraźliwe szczekanie. Zczołgałam się na dół i oczom nieprzytomnym moim ukazał się taki oto widok: Młoda ze szczotką i szufelką na bosaka po środku tysięcy odłamków "nietłukącej się" miski, a w samym środku kupy odłamków jakaś czerwona breja... Najpierw wygoniłam Młodą po buty, a potem zaczęłam się zastanawiać co było czerwonego w misce... no i zrobiło mi się dopiero wtedy gorąco! W misce była resztka pasty z wędzonej makreli z serem białym... nic czerwonego...:o - to mała przewrotna i wszystkożerna larwa zwana Nitką zrzuciła miskę i dobrała się do makreli razem z odłamkami "nietłukącego się" szkła!:evil: Obejrzałyśmy z Młodą tego szkłożercę dookoła i w środku i nic... ani śladu krwi czy skaleczenia... to skąd ta krew??? Muszę ją dzisiaj cały czas obserwować...:(