Irma 22.04.2010 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 o nie, mój drogi, na babeczki to do mnie tzreba przyjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 22.04.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 o nie, mój drogi, na babeczki to do mnie tzreba przyjechać to chociaż jedną weż żeby zamamić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natka.sm 22.04.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 r dzięki za zaproszenie na macanko łazienkowych płytek , ale troszkę mam kawałek do ciebie , co prawda miałam w planach wizytę w W-WIE w ten weekend , ale chyba coś nie wypali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 22.04.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 to chociaż jedną weż żeby zamamić nie dojedzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.04.2010 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Czeeeesc Rasica. Cześć Małgoś!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.04.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 dobry wieczórRasiula a że tak niedyskretnie to jakich minerałków Ci brakuje:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 22.04.2010 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 nie dojedzie.... normalny prosiak:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 22.04.2010 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 no, prosiak prosiak... idę spać, branoc wszystkim, do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 22.04.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Myślałam, że mam...:( Wysłałam Ci sms Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 22.04.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 idę spać, branoc wszystkim, do jutra Tak razem z kurami siem nie godzi:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.04.2010 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 dobry wieczór Rasiula a że tak niedyskretnie to jakich minerałków Ci brakuje:( Tak jak myślałam:) magnezu,potasu i wapnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.04.2010 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Wysłałam Ci sms Jeszcze raz bardzo dziękuję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.04.2010 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 no, prosiak prosiak... idę spać, branoc wszystkim, do jutra Dobrze, bardzo dobrze i dobranoc... bo do jutra nie zostanie ani jedna pyszna babeczka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 22.04.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Tak jak myślałam:) magnezu,potasu i wapnia... proponuję min2litry mineralki dziennie npGalicjanka Muszynianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.04.2010 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 r dzięki za zaproszenie na macanko łazienkowych płytek , ale troszkę mam kawałek do ciebie , co prawda miałam w planach wizytę w W-WIE w ten weekend , ale chyba coś nie wypali Może coś Ci się jeszcze uda wymyślić i zrealizować plany, bo ja mam wyjątkowo wolny weekend!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.04.2010 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 proponuję min2litry mineralki dziennie npGalicjanka Muszynianka Ty chcesz żeby mi rybi ogon wyrósł!:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 22.04.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Ty chcesz żeby mi rybi ogon wyrósł!:sick: rybi jak rybi ale jest to bardzo dobra metoda uzupełnienia tych minerałów sprawdzona!!!Także nie migaj siem:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.04.2010 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Ty chcesz żeby mi rybi ogon wyrósł!:sick: rybi jak rybi ale jest to bardzo dobra metoda uzupełnienia tych minerałów sprawdzona!!!Także nie migaj siem:mad: Jak się kuśfa robi multicytaty??? A soczek świeżo wyciśnięty z grapefruita nie lepsiejszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 22.04.2010 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 To ja już też się grzecznie położę spać. Daj mi jutro wcześniej znać co i jak żebym była gotowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.04.2010 03:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Miałam ja ci dzisiaj w nocy "zwierzęce" przeżycia... Dwie godziny temu obudziło mnie przeraźliwe szczekanie. Zczołgałam się na dół i oczom nieprzytomnym moim ukazał się taki oto widok: Młoda ze szczotką i szufelką na bosaka po środku tysięcy odłamków "nietłukącej się" miski, a w samym środku kupy odłamków jakaś czerwona breja... Najpierw wygoniłam Młodą po buty, a potem zaczęłam się zastanawiać co było czerwonego w misce... no i zrobiło mi się dopiero wtedy gorąco! W misce była resztka pasty z wędzonej makreli z serem białym... nic czerwonego... - to mała przewrotna i wszystkożerna larwa zwana Nitką zrzuciła miskę i dobrała się do makreli razem z odłamkami "nietłukącego się" szkła! Obejrzałyśmy z Młodą tego szkłożercę dookoła i w środku i nic... ani śladu krwi czy skaleczenia... to skąd ta krew??? Muszę ją dzisiaj cały czas obserwować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts