kaśka maciej 23.04.2010 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Łoo matko!! A moze rozcięła łape??? A juz miałam pytać czy cierpisz na bezsennność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 23.04.2010 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Ale przeżycia, nie zazdroszczę. Może faktycznie łapa i zdążyła sobie wylizać. Albo ketchup stał w pobliżu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 23.04.2010 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Doberek Rasiu:D No to miałaś poranne przeżycia. Nie zazdroszczę takiego drastycznego przebudzenia. Mam nadzieję, że z psicą wszystko ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.04.2010 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Rasiu wiesz już co to czerwone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natka.sm 23.04.2010 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Może coś Ci się jeszcze uda wymyślić i zrealizować plany, bo ja mam wyjątkowo wolny weekend!!! kurcze ale korcisz , mąż jedzie napewno ,a ja nie mam komu córeczki podrzucić , a takie wycieczki raczej jej nie bawią , a możesz mi napisać na PW gdzie ty dokładniej mieszkasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 23.04.2010 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Cześć rasia! Toż to horror z samego rańca! z psiutkiem wszystko ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 23.04.2010 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Cześć Rasiulka Ja tam wolę łykać tableteczki Napisz jak tam Nitusia. Ehhh psiarski nosek wywęszy wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.04.2010 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Nitusia ma się dobrze, dzięuje a jak pies ? Rasia znów się rzominiemy czekam na regały i mnie nie będzie u Kamyka... buuu bawcie się dobrze.. i pozdrów wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 23.04.2010 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Rasia, współczuję przeżyć z Niką i mam nadzieję, że jej nic nie jest. Cieszę się, że udało ci się do jechać do Kamyka i Irmy i mogłyśmy się spotkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.04.2010 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 ooo i jak było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 23.04.2010 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 ooo i jak było? jak zawsze super przemeblowałyśmy Kamykowi łazienkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 23.04.2010 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 rasia - dzięki za wizytę, mam nadzieję, zę drzewka się przyjmą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.04.2010 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 jak zawsze super przemeblowałyśmy Kamykowi łazienkę no tak co kilka bab to nie jeden facet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.04.2010 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Hej! Nitka ma się całkiem dobrze:) Plamy krwi były z języka. Ma go trochę pokiereszowanego. Dostała olej parafinowy i ma dzisiaj super dietę Zwiedzanie domów Irmy i Kamyka było wspaniałym relaksem i super przeżyciem, zwłaszcza spacer po bajecznej okolicy domku Irmy... Jejciu! Jak Ty Irmo masz tam ślicznie!!! I piesy fajowe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 23.04.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Z piesów została juz tylko Pchła i Trufla objawił się był bowiem właściciel Oka, który się okazał być Cyganem Szkoda mi go było, bo nie chciał iść do swojego pana...poszedł z nim kawałek a potem wrócił do nas, w końcu facet musiał go wziąć na rece. Baaardzo się cieszę, ze z Nitką wszystko w porządku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.04.2010 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Aaaaaa! Babeczki Irmy, to mi się dzisiaj śnić będą!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.04.2010 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Z piesów została juz tylko Pchła i Trufla objawił się był bowiem właściciel Oka, który się okazał być Cyganem Szkoda mi go było, bo nie chciał iść do swojego pana...poszedł z nim kawałek a potem wrócił do nas, w końcu facet musiał go wziąć na ręce. :( Buuuuuu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 23.04.2010 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 podejrzewam, ze przy najblizszej okazji wróci więc się tak bardzo nie martwię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.04.2010 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 kurcze ale korcisz , mąż jedzie napewno ,a ja nie mam komu córeczki podrzucić , a takie wycieczki raczej jej nie bawią , a możesz mi napisać na PW gdzie ty dokładniej mieszkasz ? Poszło na priv... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.04.2010 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 podejrzewam, ze przy najblizszej okazji wróci więc się tak bardzo nie martwię. Ale właściciel już wie gdzie go szukać... Dobrze, że Trufla ma Pchełkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts