rasia 23.04.2010 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Ja dzisiaj uprowadziłam z okolic Irmy, przy okazji spacerku i przy wielkomięśniowej pomocy Lidszu:) kilka klonów, brzózek i kasztanów... :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.04.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 dobry wieczór Rasiula będziesz mieć pięknie ja się na swoje brzózki napatrzeć nie mogę a na brak potasu najlepciejszy sok pomidoroy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 23.04.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Aaaaaa! Babeczki Irmy, to mi się dzisiaj śnić będą!!! mi też, pychota :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 23.04.2010 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Ja dzisiaj uprowadziłam z okolic Irmy, przy okazji spacerku i przy wielkomięśniowej pomocy Lidszu:) kilka klonów, brzózek i kasztanów... :lol: mam nadzieję, że się wszystkie przyjmą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 23.04.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Z piesów została juz tylko Pchła i Trufla objawił się był bowiem właściciel Oka, który się okazał być Cyganem Szkoda mi go było, bo nie chciał iść do swojego pana...poszedł z nim kawałek a potem wrócił do nas, w końcu facet musiał go wziąć na rece. szkoda :( mam nadzieję, że wróci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.04.2010 01:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 szkoda :( mam nadzieję, że wróci O matko. :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 24.04.2010 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 myślę, że wróci jak właściciel znowu przyjdzie to będę go namawiać, zeby nam go zostawił teraz jakoś facet nie chciał o tym gadać Ale może przemyśli i się zgodzi U nas miał ciepło jedzenie a przedewszystkim był dopieszczony. Tam mieszka w kojcu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.04.2010 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 Od rana siedzę w ogrodzie. Posadziłam wczorajsze drzewka dopiero dzisiaj, bo wczoraj było już za ciemno... Nie wiem, czy wobec tego przyjmie się chociaż jedno... Czy można już wysiewać maciejkę do gruntu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 24.04.2010 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 można wysadzać w roweczki maciejkę.Drzewa dadzą radę ...raczej.A ja mam do oddania taki sześciometrowy klon-chcesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.04.2010 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 można wysadzać w roweczki maciejkę.Drzewa dadzą radę ...raczej.A ja mam do oddania taki sześciometrowy klon-chcesz? A dlaczego chcesz się go pozbyć??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 24.04.2010 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 Rasia, wielkie dzięki za to, że mnie zabrałaś. Cieszę się, że nie zrezygnowałam z tej wyprawy. Fajnie było gościć u Kamyka i u Irmy. Cudny był spacer po lesie. Chociaż chyba nałykałam się za dużo tlenu bo bardzo szybko poszłam wczoraj spać A i dzięki Irmie mogłyśmy szybciorem obejrzeć cuda w indyjskim sklepie (na pewno tam jeszcze wrócę). Dobrze, że z Nitką wszystko ok. A drzewka sadź, a my wpadniemy je opić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.04.2010 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 Jak Wam fajnie, że macie do siebie tak blisko..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.04.2010 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 dobry wieczór Rasiula na bank się przyjmą tylko mów do nich:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 24.04.2010 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 Rasiu byłam w dzienniku i jestem pod wrażeniem roślin do Twojego zimowego ogrodu zaszalałaś i w końcu mocno ogrodowa się zrobiłaś a linki o taryfach sobie skopiuję dla pamięci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.04.2010 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 Jak Wam fajnie, że macie do siebie tak blisko..... 90 km. to jest blisko??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.04.2010 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 dobry wieczór Rasiula na bank się przyjmą tylko mów do nich:) Powiedz mi Wusiu, tylko w jakim języku??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 25.04.2010 06:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Rasiu byłam w dzienniku i jestem pod wrażeniem roślin do Twojego zimowego ogrodu zaszalałaś i w końcu mocno ogrodowa się zrobiłaś a linki o taryfach sobie skopiuję dla pamięci Hej Gosiaczku! Taaa... teraz muszę tylko sprawić, żeby mi wszystkie nie uschły... i nie będzie to proste... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 25.04.2010 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 lej wodę lej wodę na nie a za parę dni jakąś odżywkę im włącz to może je przekonasz. Ja musze wielkanocną wierzbę sadzić, zanim mi wazon korzeniami rozsadzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.04.2010 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Powiedz mi Wusiu, tylko w jakim języku??? Drzewkowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 25.04.2010 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 I głaskaj po gałązkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts