rasia 27.04.2010 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Powiem Wam w sekrecie, że już prawie skończone mam oczko wodne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 27.04.2010 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Powiem Wam w sekrecie, że już prawie skończone mam oczko wodne... to super rozumiem, że fotki będą jak dzieło zostanie ukończone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.04.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Rasiula no Wy mnie dręczycie pokazując cudeńka roślinne;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.04.2010 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 to super rozumiem, że fotki będą jak dzieło zostanie ukończone? Fotki już jutro będą, bo dzisiaj Księciunio wrócił z aparatem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.04.2010 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Rasiula no Wy mnie dręczycie pokazując cudeńka roślinne;) Ja jeszcze nic nie pokazuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.04.2010 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 piszesz Kochana co kupiłaś no i styknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 27.04.2010 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Fotki już jutro będą, bo dzisiaj Księciunio wrócił z aparatem! sprawdzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 27.04.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Ja jeszcze nic nie pokazuję... I bardzo doprze;) Pozdrowieńka!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.04.2010 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Cześć Rasia, na fotki też będę czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.04.2010 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Cześć Elenko, Dario i Kamyczku! Nie łapcie mnie tak za słowa, bo już się nerwowa robię... a nerwowam strasznie po prawie trzech tygodniach słomianowdowienstwa;) Niniejszym więc mówię dobranoc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.04.2010 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Chcesz meliskę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 27.04.2010 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Zatem słoooooooooooodkich snów (czy jak to się tam teraz mówi ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 27.04.2010 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Cześć Elenko, Dario i Kamyczku! Nie łapcie mnie tak za słowa, bo już się nerwowa robię... a nerwowam strasznie po prawie trzech tygodniach słomianowdowienstwa Niniejszym więc mówię dobranoc... mówisz, że trzeba nadrobić obowiązki małżeńskie? to już nie zatrzymujemy dobranoc, dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.04.2010 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Tylko dobry wieczór powiem i Dobranoc :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 28.04.2010 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 No niestety... dowiedziałam się od mojego znajomego ogrodnika, że liściaste, które już wypuściły liście,nie przyjmują się tak wyrwane, tylko z doniczek przesadzone... Ale klony miały najmniejsze listki i chyba jeden się przyjął... ten większy:) Kiedy zrobisz mi nalot? myśmy kiedyś tak przesadzali graby, przyjęły się wszystkie... w kązdym razie trzymam kciuki żeby jednak się przyjęły, ale myślę, ze to dopiero za jakiś miesiąc będzie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 28.04.2010 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Berek czekam na foteczki oczkowo roślinkowe ale i tak mnie korci żeby na żywo oblukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 28.04.2010 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Hej Mazo! Ja na razie nawiązałam kontakt z jednym producentem i zarazem wykonawcą ogrodzeń, siatek, paneli i bram lekkich... powiedział, że może mi zrobić poziome oczka prostokątne... zobaczymy... Ma do mnie przyjechać w tym tygodniu... jak chcesz, to dam Ci znać po jego wizycie co i jak... Dzięki! Chętnie poznam szczegóły tego spotkania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 28.04.2010 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 ja ciągle jestem zdania, ze jesli korzenie drzewek nie były za długo na powietrzu to drzewka powinny sie przyjąć, a są teraz w fazie szybkiego wzrostu, przesadzenie je trochę zwolni, ale listeczki mają jeszcze malutkie i sporo pączków pewnie śpi jeszcze.Czekam na foty, bo tu zaglądam i zaglądam i nic, tylko opowieści-zresztą jak u mnie.Moze też się zmuszę do pocykania fotek dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.04.2010 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 ja ciągle jestem zdania, ze jesli korzenie drzewek nie były za długo na powietrzu to drzewka powinny sie przyjąć, a są teraz w fazie szybkiego wzrostu, przesadzenie je trochę zwolni, ale listeczki mają jeszcze malutkie i sporo pączków pewnie śpi jeszcze.Czekam na foty, bo tu zaglądam i zaglądam i nic, tylko opowieści-zresztą jak u mnie.Moze też się zmuszę do pocykania fotek dzisiaj Niestety,drzewka były cały dzień w samochodzie i całą noc w domku... dopiero rano je posadziłam... Cześć Wszystkim! Prac ogródkowych dzisiaj ciąg dalszy... Jak ja lubię jak widać zmiany!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 28.04.2010 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Podlewaj je cześciej to moze nic im nie będzie.Ja zawsze nagokorzenne wsadzam przed posadzeniem na całą noc do wody i dopiero potem sadzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts