Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Rasiulka ja odpuszczam bo jak sobie pomyślę że długi weekend jest i drodze powrotnej to już mam dość :(

Co racja, to racja... lepiej dzisiaj po południu nie jeździć nigdzie...:roll:... ale za to jak przez cztery dni będzie pusto! :lol:

Co racja, to racja... lepiej dzisiaj po południu nie jeździć nigdzie...:roll:... ale za to jak przez cztery dni będzie pusto! :lol:

ehh, gdyby to były cztery dni to byłoby super ;)

właśnie zastanawiam się, jak my dziś na działkę się dotelepiemy, bo przecież droga na Gdańsk będzie zakorkowana na maksa :confused:

ehh, gdyby to były cztery dni to byłoby super ;)

właśnie zastanawiam się, jak my dziś na działkę się dotelepiemy, bo przecież droga na Gdańsk będzie zakorkowana na maksa :confused:

No dobra - trzy...:( to było takie zwerbalizowanie marzeń;)

A do mnie na wieś korków nie będzie, więc zapraszam... a potem przez Dąbrowę śmigniecie:)

No dobra - trzy...:( to było takie zwerbalizowanie marzeń;)

A do mnie na wieś korków nie będzie, więc zapraszam... a potem przez Dąbrowę śmigniecie:)

niestety ten "objazd" zna już zbyt wiele osób i często tam też trzeba odczekać swoje:rolleyes:

Rasiu, ja nawet myślałam, żeby się pod dzisiejszą wizytę Monię podłączyć i w końcu do Ciebie zajechać, ale mamy dziś sporo spraw do załatwienia i boję się, że ze wszystkim nie zdążymy, więc się nie odzywałam :rolleyes: Po weekendzie będę Ci głowę zawracać;).

niestety ten "objazd" zna już zbyt wiele osób i często tam też trzeba odczekać swoje:rolleyes:

Rasiu, ja nawet myślałam, żeby się pod dzisiejszą wizytę Monię podłączyć i w końcu do Ciebie zajechać, ale mamy dziś sporo spraw do załatwienia i boję się, że ze wszystkim nie zdążymy, więc się nie odzywałam :rolleyes: Po weekendzie będę Ci głowę zawracać;).

Monia zrezygnowała właśnie ze względu na korki. Ale już kombinuję nad przyszłym piątkiem, bo mi Księciunio znowu wyjeżdża;)

o, właśnie :)

Monia, jeśli Rasia nie będzie miała nic przeciwko, to może po długim weekendzie jakoś w piąteczek?:rolleyes:

i może dacie zaciągnąć się do mnie? :)

O właśnie!:lol: Pisałam o piąteczku/07.05/, że mi bardzo pasuje, bo Księciunio znowu robi wypad!:D