rasia 30.04.2010 06:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Hej! Hej! Jak pięknie za oknem! Idę podlewać... miało wczoraj padać i nie spadła ani jedna kropelka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 30.04.2010 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Rasiulka ja odpuszczam bo jak sobie pomyślę że długi weekend jest i drodze powrotnej to już mam dość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 30.04.2010 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Rasiulka ja odpuszczam bo jak sobie pomyślę że długi weekend jest i drodze powrotnej to już mam dość Co racja, to racja... lepiej dzisiaj po południu nie jeździć nigdzie...... ale za to jak przez cztery dni będzie pusto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 30.04.2010 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Co racja, to racja... lepiej dzisiaj po południu nie jeździć nigdzie...... ale za to jak przez cztery dni będzie pusto! ehh, gdyby to były cztery dni to byłoby super właśnie zastanawiam się, jak my dziś na działkę się dotelepiemy, bo przecież droga na Gdańsk będzie zakorkowana na maksa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 30.04.2010 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 ehh, gdyby to były cztery dni to byłoby super właśnie zastanawiam się, jak my dziś na działkę się dotelepiemy, bo przecież droga na Gdańsk będzie zakorkowana na maksa No dobra - trzy... to było takie zwerbalizowanie marzeń A do mnie na wieś korków nie będzie, więc zapraszam... a potem przez Dąbrowę śmigniecie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.04.2010 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Taka ścieżka mi się marzy... i taka pergola... http://bi.gazeta.pl/im/5/1360/z1360005X.jpg u Ciebie dużo ładniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 30.04.2010 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 No dobra - trzy... to było takie zwerbalizowanie marzeń A do mnie na wieś korków nie będzie, więc zapraszam... a potem przez Dąbrowę śmigniecie:) niestety ten "objazd" zna już zbyt wiele osób i często tam też trzeba odczekać swoje:rolleyes: Rasiu, ja nawet myślałam, żeby się pod dzisiejszą wizytę Monię podłączyć i w końcu do Ciebie zajechać, ale mamy dziś sporo spraw do załatwienia i boję się, że ze wszystkim nie zdążymy, więc się nie odzywałam Po weekendzie będę Ci głowę zawracać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 30.04.2010 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 u Ciebie dużo ładniej Niestety jeszcze nie... Ale dziękuję za miłe słowa! Ale jak cieszy każda widoczna zmiana! - bezcenne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 30.04.2010 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 niestety ten "objazd" zna już zbyt wiele osób i często tam też trzeba odczekać swoje:rolleyes: Rasiu, ja nawet myślałam, żeby się pod dzisiejszą wizytę Monię podłączyć i w końcu do Ciebie zajechać, ale mamy dziś sporo spraw do załatwienia i boję się, że ze wszystkim nie zdążymy, więc się nie odzywałam Po weekendzie będę Ci głowę zawracać. Monia zrezygnowała właśnie ze względu na korki. Ale już kombinuję nad przyszłym piątkiem, bo mi Księciunio znowu wyjeżdża;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 30.04.2010 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Elena napisz kiedy się wybierasz do Rasi to może doCiebie wpadnę na macanko apotem najedziemy Rasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.04.2010 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Rasie napadaja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 30.04.2010 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Rasie napadaja! ooo masz zaraz napadają my się grzecznie wpraszamy bo już wszyscy widzieli piękne Rasiowe schody,kuchnię a my nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 30.04.2010 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 ooo masz zaraz napadają my się grzecznie wpraszamy bo już wszyscy widzieli piękne Rasiowe schody,kuchnię a my nie o, właśnie Monia, jeśli Rasia nie będzie miała nic przeciwko, to może po długim weekendzie jakoś w piąteczek? i może dacie zaciągnąć się do mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 30.04.2010 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 o, właśnie Monia, jeśli Rasia nie będzie miała nic przeciwko, to może po długim weekendzie jakoś w piąteczek? i może dacie zaciągnąć się do mnie? O właśnie! Pisałam o piąteczku/07.05/, że mi bardzo pasuje, bo Księciunio znowu robi wypad! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 30.04.2010 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 No dobra dziewczynki to wstępnie ustalamy piątek - ja we wtorek wypiszę sobie urlopik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 30.04.2010 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Raaasiaaaaaaaa, a pokaż może w końcu ten ogród zimowy, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.04.2010 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 dobry wieczór jacy wszyscy ja nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 30.04.2010 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Raaasiaaaaaaaa, a pokaż może w końcu ten ogród zimowy, co? A figa! Musisz przyjechać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 30.04.2010 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 dobry wieczór jacy wszyscy ja nie widziałam Wusia, a będziesz na turze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.04.2010 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 no założenie jest takie że będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts