Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Rasiu ja będę npewnie ok 10-11 zależy od korasków i napisz mi proszę jak dojechać od strony trasy - tak jak wracałyśmy wtedy od Ciebie

ja też miałam tak przyjechać ale nie przyjadę :(bo mój samochód nadal w warsztacie a mamy, którym ostatnio jeździłam został sprzedany i jestem uziemiona:(

Bartycka mnie tak wykończyła, że po powrocie o 18 zjadłam coś i padłam jak mucha:oops:. Właśnie się obudziłam i rozejrzałam dookoła.... boszzz... jaki w domu jest bałagan...:oops::eek::cry:

Nie zrobiłam żadnych zakupów, ale wyceniłam sprzęty do mojej łazienki... strasznie drogo...:mad:... !!!

Bartycka mnie tak wykończyła, że po powrocie o 18 zjadłam coś i padłam jak mucha:oops:. Właśnie się obudziłam i rozejrzałam dookoła.... boszzz... jaki w domu jest bałagan...:oops::eek::cry:

Nie zrobiłam żadnych zakupów, ale wyceniłam sprzęty do mojej łazienki... strasznie drogo...:mad:... !!!

ja sobie wypraszam ;) Muchy nie padają, muchy chadzaja spać...czasem ;0

fajne bajorko, fajne paprocie, fajne masz tam wszystko

Witaj Duszku! Widzę, że nowy sprzęt działa!:yes:

Irmo, paprotki rodem z tajemniczego lasu, prawie jak u Ciebie...:cool:

Mayu, u mnie wszędzie dookoła podmokłe tereny, to czy bajorko u sąsiada za płotem, czy u mnie, to żadna różnica... całej okolicy nie opryskam i tak...:(

Lidziu, Moniś, Myszko, Eleno bardzo się cieszę!:lol:

Dobrosiu, może i Ty do mnie jutro brykniesz?:rolleyes:

Pasiku,wielka szkoda!:( Może Myszka by Cię mogła zgarnąć po drodze?:rolleyes:

Wusiaczku kochany, przed najazdem to ja powinnam posprzątać... ale nie mam siły...:(

Madmegs, Szajbo, a Ty w ten weekend czy przyszły?:cool:

Arniko, po stokroć bardziej wolałabym dłubać w ogródku, niż łazić po bartyckiej, a potem stać w tych korkach i smrodzie...:x