78mysz 06.05.2010 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 no to może jak juz zawiozę Mlodą do przedszkola to przyjadę. Tak pewnie przed 11tą bym byla, no chyba, ze się sprawy pokomplikują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.05.2010 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 no to może jak juz zawiozę Mlodą do przedszkola to przyjadę. Tak pewnie przed 11tą bym byla, no chyba, ze się sprawy pokomplikują Bardzo się raduje serce me!!! A teraz pędzę na bartycką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.05.2010 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 me serce także tonie w dzikiej radości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 06.05.2010 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 dzien dobry:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 06.05.2010 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 mnie się też podoba, o czym próbuję napisac od 2 godzin,a le co chwila mnie wywala z internetu i post ginie. Bardzoj mi się paprocie podobają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.05.2010 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 brzydki, brzydki internet Moje paprocie sztuk 4 juz wyłazą z ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 06.05.2010 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Rasia, paprocie nad sciezka rewelacja....bardzo mi sie podoba:yes: juz wiem jak bede karczowac swoje to co zostawic... ...tylko o co chodzi z tym bajorkiem? Komary bedziesz chodowac ? :D:D gdzie ono jest w ogrodzie? Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 06.05.2010 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Bardzo się raduje serce me!!! A teraz pędzę na bartycką Cześć Rasia Kupiłaś coś? Ja też byłam na Bartyckiej bo musiałam dokupić płytek na schody i taras. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.05.2010 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 śliczniaście wszystko wygląda i jak mi się uda, to jutro przyjadę obejrzeć na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.05.2010 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Ja też bardzo lubię paprocie. Nawet posadziłam u siebie ale jakoś marnie im idzie. Mizerne bardzo są. No i nie sa tak spektakularnie wyeksponowane jak Twoje Bardzo ładnie wygladają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 06.05.2010 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Rasiu ja będę npewnie ok 10-11 zależy od korasków i napisz mi proszę jak dojechać od strony trasy - tak jak wracałyśmy wtedy od Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 06.05.2010 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Rasiu ja będę npewnie ok 10-11 zależy od korasków i napisz mi proszę jak dojechać od strony trasy - tak jak wracałyśmy wtedy od Ciebie ja też miałam tak przyjechać ale nie przyjadę :(bo mój samochód nadal w warsztacie a mamy, którym ostatnio jeździłam został sprzedany i jestem uziemiona:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 06.05.2010 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Rasia, a na pewno wytrzymasz jutro jeszcze mój późno-popołudniowy najazd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.05.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 dobry wieczór Rasia musi ćwiczyć przed najazdem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 06.05.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 niejednym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.05.2010 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Ćwiczysz w ogródku Rasia..... A co Ty na tej Bartyckiej robiłaś? Przecież w ogródku przyjemniej niż w centrum olbrzymiego miasta..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 06.05.2010 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Ojejuśkuuuuuu:jawdrop: Ona ma ogródeeeek Ale się pozmieniało - no bardzo fajne kfiotki i paprotki:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.05.2010 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Bartycka mnie tak wykończyła, że po powrocie o 18 zjadłam coś i padłam jak mucha:oops:. Właśnie się obudziłam i rozejrzałam dookoła.... boszzz... jaki w domu jest bałagan... Nie zrobiłam żadnych zakupów, ale wyceniłam sprzęty do mojej łazienki... strasznie drogo...... !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.05.2010 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Bartycka mnie tak wykończyła, że po powrocie o 18 zjadłam coś i padłam jak mucha. Właśnie się obudziłam i rozejrzałam dookoła.... boszzz... jaki w domu jest bałagan... Nie zrobiłam żadnych zakupów, ale wyceniłam sprzęty do mojej łazienki... strasznie drogo...... !!! ja sobie wypraszam Muchy nie padają, muchy chadzaja spać...czasem ;0 fajne bajorko, fajne paprocie, fajne masz tam wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.05.2010 23:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Witaj Duszku! Widzę, że nowy sprzęt działa! Irmo, paprotki rodem z tajemniczego lasu, prawie jak u Ciebie... Mayu, u mnie wszędzie dookoła podmokłe tereny, to czy bajorko u sąsiada za płotem, czy u mnie, to żadna różnica... całej okolicy nie opryskam i tak... Lidziu, Moniś, Myszko, Eleno bardzo się cieszę! Dobrosiu, może i Ty do mnie jutro brykniesz? Pasiku,wielka szkoda! Może Myszka by Cię mogła zgarnąć po drodze? Wusiaczku kochany, przed najazdem to ja powinnam posprzątać... ale nie mam siły... Madmegs, Szajbo, a Ty w ten weekend czy przyszły? Arniko, po stokroć bardziej wolałabym dłubać w ogródku, niż łazić po bartyckiej, a potem stać w tych korkach i smrodzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts