Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

jak odwioze dziecia do przedszkola.Czyli od 10tej jestem niby wolna. Pomożesz mi troche z kuchnią, zrobię z Tobą wywiad i jakbyś ten audyt wzieła jednak ze sobą, to by było dobrze. Uda Ci się go znaleźć?

No i kąpiel z bąbelkami Ci naszykuje ;)

Audytu nie znalazłam, ale dużo pamiętam, to Ci opowiem... z bąbelkami mówisz...:rolleyes::lol2::cool: ...............12-13...;)

Witaj

masz piękny dom i naprawdę super ogląda się Twój dziennik.......:) bardzo podobają mi się te czarne kamyczki na podłodze miedzy kafelkami - pewnie już gdzieś o tym pisałaś, ale przez taką ilość stron ciężko będzie mi przebrnąć;) :). Czy mogłabyś napisać gdzie takie cudeńka można kupić, jak w ogóle należy zabrać się, że wyszedł taki fajny efekt?????? bardzo oryginalnie to wygląda - tak inaczej!!!! będę wdzięczna za każdą poradę:) i czy finansowo duży to koszt???

pozdrawiam

Witaj

masz piękny dom i naprawdę super ogląda się Twój dziennik.......:) bardzo podobają mi się te czarne kamyczki na podłodze miedzy kafelkami - pewnie już gdzieś o tym pisałaś, ale przez taką ilość stron ciężko będzie mi przebrnąć;) :). Czy mogłabyś napisać gdzie takie cudeńka można kupić, jak w ogóle należy zabrać się, że wyszedł taki fajny efekt?????? bardzo oryginalnie to wygląda - tak inaczej!!!! będę wdzięczna za każdą poradę:) i czy finansowo duży to koszt???

pozdrawiam

Oldzia witaj! Bardzo dziękuję... każde miłe słowa krzepią... w chwilach wypalenia zwłaszcza...:)

Z kamyczkami historia była dłuuuga, kręta, daleka i wyboista...;)... ale pomalutku zbliżam się do mety, choć jeszcze jedna poprawka mnie czeka... ale tak to jest jak zabierają się za taką robotę ludzie kompletnie bez doświadczenia i na czuja i tacy marzyciele-laicy jak ja;) Kamyczki dość drogie, sprowadzane z Malezji przez Wiedeń, ale spokojnie dostaniesz już dużo taniej i w Polskich sklepach... widziałam nawet w LM czarne i białe:D. /moje są czarno-szaro-zielonkawe/

Sposób położenia: W równą płaską wnękę pozostawioną między płytkami /nie mogą zostać żadne szparki, fuga musi być położona i równo zakończona/ układasz kamienie tak jak masz ochotę, w szeregu lub w nieładzie, ale jeden obok drugiego, żeby były między nimi jak najmniejsze odstępy. Potem tylko zalewasz co najmniej do połowy lub nawet 3/4 bezbarwną żywicą epoksydową. Ważne! Jeśli na ogrzewanie podłogowe - żywica musi być elastyczna! Czekasz do wyschnięcia...:) Zabawa jaz z wlewaniem ciasta do foremki;)