Arnika 08.05.2010 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Witam Rasie z rana, i mówię dzień dobry kochana Ale Wam dobrze... możecie się tak często spotykać..... Rasia a odbierasz priv? Przypomnieć się chciałam...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 08.05.2010 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Przepraszaaaammm... Dotarła wizytówka? Spoko A widzisz, bo ja nie odbieram wizytowek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.05.2010 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Spoko A widzisz, bo ja nie odbieram wizytowek Szklarz, Kochanowskiego 1, 22 633 43 00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.05.2010 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Rasiu to co widzimy się na zwiedzaniu wanny w poniedziałek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.05.2010 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Rasiu to co widzimy się na zwiedzaniu wanny w poniedziałek? A o której? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.05.2010 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 jak odwioze dziecia do przedszkola.Czyli od 10tej jestem niby wolna. Pomożesz mi troche z kuchnią, zrobię z Tobą wywiad i jakbyś ten audyt wzieła jednak ze sobą, to by było dobrze. Uda Ci się go znaleźć? No i kąpiel z bąbelkami Ci naszykuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.05.2010 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 jak odwioze dziecia do przedszkola.Czyli od 10tej jestem niby wolna. Pomożesz mi troche z kuchnią, zrobię z Tobą wywiad i jakbyś ten audyt wzieła jednak ze sobą, to by było dobrze. Uda Ci się go znaleźć? No i kąpiel z bąbelkami Ci naszykuje Audytu nie znalazłam, ale dużo pamiętam, to Ci opowiem... z bąbelkami mówisz... ...............12-13... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.05.2010 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 :wave:no a jakby inaczej.Co szampana jeszcze kupić?:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 09.05.2010 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 :wave:no a jakby inaczej.Co szampana jeszcze kupić?:rotfl: i truskawki z bitą śmietaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 09.05.2010 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 to się niezła wizyta zapowiada zróbcie fotoreportarz bo umrę z ciekawości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.05.2010 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 dobry wieczór Kobiety Wam to nie za dobrze przypadkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.05.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 jeszcze nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.05.2010 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 hejka znak życia i obecności postanowiłam dziś wszędzie zostawić jak się Z skończy cieczka to może bym wpadła .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 10.05.2010 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Witaj masz piękny dom i naprawdę super ogląda się Twój dziennik....... bardzo podobają mi się te czarne kamyczki na podłodze miedzy kafelkami - pewnie już gdzieś o tym pisałaś, ale przez taką ilość stron ciężko będzie mi przebrnąć . Czy mogłabyś napisać gdzie takie cudeńka można kupić, jak w ogóle należy zabrać się, że wyszedł taki fajny efekt?????? bardzo oryginalnie to wygląda - tak inaczej!!!! będę wdzięczna za każdą poradę i czy finansowo duży to koszt??? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 10.05.2010 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 dziękuje ślicznie za odwiedziny Kopanio Pomysłów wszelakich i wspaniała kompanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.05.2010 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 hejka znak życia i obecności postanowiłam dziś wszędzie zostawić jak się Z skończy cieczka to może bym wpadła .... Nitusia! Możesz wpadać nawet z cieczką, bo Filip zaczipowany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.05.2010 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Witaj masz piękny dom i naprawdę super ogląda się Twój dziennik....... bardzo podobają mi się te czarne kamyczki na podłodze miedzy kafelkami - pewnie już gdzieś o tym pisałaś, ale przez taką ilość stron ciężko będzie mi przebrnąć . Czy mogłabyś napisać gdzie takie cudeńka można kupić, jak w ogóle należy zabrać się, że wyszedł taki fajny efekt?????? bardzo oryginalnie to wygląda - tak inaczej!!!! będę wdzięczna za każdą poradę i czy finansowo duży to koszt??? pozdrawiam Oldzia witaj! Bardzo dziękuję... każde miłe słowa krzepią... w chwilach wypalenia zwłaszcza... Z kamyczkami historia była dłuuuga, kręta, daleka i wyboista...... ale pomalutku zbliżam się do mety, choć jeszcze jedna poprawka mnie czeka... ale tak to jest jak zabierają się za taką robotę ludzie kompletnie bez doświadczenia i na czuja i tacy marzyciele-laicy jak ja;) Kamyczki dość drogie, sprowadzane z Malezji przez Wiedeń, ale spokojnie dostaniesz już dużo taniej i w Polskich sklepach... widziałam nawet w LM czarne i białe:D. /moje są czarno-szaro-zielonkawe/ Sposób położenia: W równą płaską wnękę pozostawioną między płytkami /nie mogą zostać żadne szparki, fuga musi być położona i równo zakończona/ układasz kamienie tak jak masz ochotę, w szeregu lub w nieładzie, ale jeden obok drugiego, żeby były między nimi jak najmniejsze odstępy. Potem tylko zalewasz co najmniej do połowy lub nawet 3/4 bezbarwną żywicą epoksydową. Ważne! Jeśli na ogrzewanie podłogowe - żywica musi być elastyczna! Czekasz do wyschnięcia... Zabawa jaz z wlewaniem ciasta do foremki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.05.2010 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 dziękuje ślicznie za odwiedziny Kopalnio Pomysłów wszelakich i wspaniała kompanko To ja dziękuję! Znowu wyjechałam zachwycona, oczarowana Twoim domkiem i jego dopieszczeniem... i z nowymi pomysłami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.05.2010 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 dobry wieczór normalnie za dobrze się macie Koleżanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.05.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Nitusia! Możesz wpadać nawet z cieczką, bo Filip zaczipowany... No weeeez, ale kobieta jak ma cieczke to nie zajdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts