oldzia 10.05.2010 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Dziękuję bardzo za odp. a czy tą wnękę trzeba wcześniej już uwzględnić podczas wylewania posadzek, czy wystarczy taka wnęka między samymi położonymi kafelkami? efekt super!!!!!pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.05.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Rasia kiedyś pisałam na priv... i nie wiem czy doszedł, ale jak co to się przypominam I wieczór mówie, bo jeszcze emocje mi nie opadły... Ale jak czytam, że Nituś chce wpadać po cieczce... - to jak Ona chce to zrobić...????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 10.05.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 cze Rasiulka, normalnie w rozpaczy jestem Nie wiem czy uda mi się załapać na tour de Mazovia Dzisiaj się dowiedziałam, że nocleg w stolicy mi się wściekł, więc chyba w piątek będę musiała po zakończeniu służby ku chwale Ojczyzny i Zjednoczonej Unii jechać prosto do siebie. Wiesz, za późno już będzie, by zdążyć odbyć wojaże na Twoje zielone włości i wrócić na Centralny celem zdążenia na ostatni pociąg. Do tego jeszcze zapowiadają strajk kolejarzy. Qr...de...lebele. Biednemu zawsze wiatr w oczy Myślałam że chociaż głupi szczęście mają, ale nie. Jak się sro to się sro Jakby coś się zmieniło to dam znać, ale póki co daleka jestem od optymizmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.05.2010 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Dziękuję bardzo za odp. a czy tą wnękę trzeba wcześniej już uwzględnić podczas wylewania posadzek, czy wystarczy taka wnęka między samymi położonymi kafelkami? efekt super!!!!! pozdrawiam Ja robiłam na wylewce, bo miałam gruby gres, ale trzeba pamiętać o bardzo dokładnym uszczelnieniu, bo żywica wciśnie się w każdą szczelinkę, a jak znajdzie dylatację przy ścianie ze styropianu, to go stopi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.05.2010 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 cze Rasiulka, normalnie w rozpaczy jestem Nie wiem czy uda mi się załapać na tour de Mazovia Dzisiaj się dowiedziałam, że nocleg w stolicy mi się wściekł, więc chyba w piątek będę musiała po zakończeniu służby ku chwale Ojczyzny i Zjednoczonej Unii jechać prosto do siebie. Wiesz, za późno już będzie, by zdążyć odbyć wojaże na Twoje zielone włości i wrócić na Centralny celem zdążenia na ostatni pociąg. Do tego jeszcze zapowiadają strajk kolejarzy. Qr...de...lebele. Biednemu zawsze wiatr w oczy Myślałam że chociaż głupi szczęście mają, ale nie. Jak się sro to się sro Jakby coś się zmieniło to dam znać, ale póki co daleka jestem od optymizmu Aaaaa...! To u mnie nie wygodnie? Za mało miejsca? Za daleko? Nie mówiąc już o tych komarach i lesie paskudnym! Tfuu!!!............................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 10.05.2010 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 No weeeez, ale kobieta jak ma cieczke to nie zajdzie... Kobieta generalnie nie... Chyba, że akurat jest typem suki , albo co... To może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.05.2010 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Rasia kiedyś pisałam na priv... i nie wiem czy doszedł, ale jak co to się przypominam I wieczór mówie, bo jeszcze emocje mi nie opadły... Ale jak czytam, że Nituś chce wpadać po cieczce... - to jak Ona chce to zrobić...????? Arniko, ja cały czas o Tobie pamiętam... ale nie mam jeszcze żadnych wieści... A dzisiaj dostałam z 8 powiadomień, że skrzynka przepełniona, to pewnikiem i privy nie dochodzą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 10.05.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Aaaaa...! To u mnie nie wygodnie? Za mało miejsca? Za daleko? Nie mówiąc już o tych komarach i lesie paskudnym! Tfuu!!!............................ YYYY, ale że co? Mówisz że z Tobą i komarami miałabym spać? Wiesz dzięki za zaproszenie i wogóle, ja rozrywki różne lubię , ale na sobotę się umawiałyśmy, czy ja wiem, czy Ty na piątek nie masz w planach czego? Bo to jakoś pod wieczór bym wtedy musiała przyjechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.05.2010 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 YYYY, ale że co? Mówisz że z Tobą i komarami miałabym spać? Wiesz dzięki za zaproszenie i wogóle, ja rozrywki różne lubię , ale na sobotę się umawiałyśmy, czy ja wiem, czy Ty na piątek nie masz w planach czego? Bo to jakoś pod wieczór bym wtedy musiała przyjechać. To z piątku na sobotę upijemy się pobooożemu, a w sobotę pobyczymy się w ogródku czekając na tłumny TUR;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.05.2010 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Ale Ci dobrze.... Tylko nie tańcz, bo mąż nie uwierzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.05.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Rasiu to dzięki z informacje, będę czekać cierpliwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 10.05.2010 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 To z piątku na sobotę upijemy się pobooożemu, a w sobotę pobyczymy się w ogródku czekając na tłumny TUR:D o ja pierdzulę To mosz mnie jak w banku Choćbym przez strajkujących kolejarzy na piechtę z Centralnego miała popier...tego.. zasuwać na Twoje bagna, to przylezę Nic, walizkę na kółkach mam ... Luzik Nic tak nie zachęca mnie do działania i optymistycznego spojrzenia na rzeczywistość jak wizja piątkowego badania zawartości cukru w cukrze A jak jeszcze doznania intelektualno-estetyczne do tego są to wogóle full wypas! PS Wyszczotkuj lala włosy PPS Sprzątać na moją cześć nie musisz Ja lubię twórczy nieład - zawsze mówię (gościom ) , że to cecha ludzi inteligentnych i uduchowionych, hyhy PPPS Jak powiedziałam mojemu, że do Ciebie się wybieram, to stwierdził: "spoko, jak coś sobie zrobisz, to jest pewne że Rasia o wszytko zadba." Nie wiem tylko czy miał na myśli szycie, czy zakopanie mnie na przykład hyhy Jakby to ostatnie, to ja Ciebie bardzo proszę, Ty nie bądź taka przedsiębiorcza, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 10.05.2010 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Ale Ci dobrze.... Tylko nie tańcz, bo mąż nie uwierzy Dobrze dobrze hyhy, A co do tańców, to spoko, Nelki chyba nie będzie, nie? No A Mazowsze to chyba nie bardzo umie tańczyć krakowiaka, nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.05.2010 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Zakopia Cie dipsy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 10.05.2010 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Dobrze dobrze hyhy, A co do tańców, to spoko, Nelki chyba nie będzie, nie? No A Mazowsze to chyba nie bardzo umie tańczyć krakowiaka, nie ? ja bym tam osobiście krakowiaka zatańczyła.Jestem ponad podziałami;) Rasiul kolaborat do Ciebie napisałam, ale nie poszedł. Musisz zatrudnić panią do sprzątania skrzynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 10.05.2010 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 (edytowane) Zakopia Cie dipsy. Że co? Że o dwa psy Raśki chodzi czy jak? Bo nie kumam chyba? Edytowane 10 Maja 2010 przez madmegs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.05.2010 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Dobrze dobrze hyhy, A co do tańców, to spoko, Nelki chyba nie będzie, nie? No A Mazowsze to chyba nie bardzo umie tańczyć krakowiaka, nie ? Hy, hy... Nelka dojedzie w sobotę A z tym krakowiakiem, to jeszcze się zdziwisz!!! :DMoje najładniejsze zdjęcie z przedszkola, to właśnie jak tańczę krakowiaka z kolegą w czapce z piórkiem i rajtuzkach;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.05.2010 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 ja bym tam osobiście krakowiaka zatańczyła.Jestem ponad podziałami;) Rasiul kolaborat do Ciebie napisałam, ale nie poszedł. Musisz zatrudnić panią do sprzątania skrzynki Dawaj jeszcze raz - skrzynce zrobiłam reset! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.05.2010 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Ja mam takie z zerowki. Ale my sie nie farbowalismy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.05.2010 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Ja mam takie z zerowki. Ale my sie nie farbowalismy. Jak Ci zaraz siupnę kierpcem za to farbowanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts