Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

cze :)

Rasiulka, normalnie w rozpaczy jestem :cry:

Nie wiem czy uda mi się załapać na tour de Mazovia :(

Dzisiaj się dowiedziałam, że nocleg w stolicy mi się wściekł, więc chyba w piątek będę musiała po zakończeniu służby ku chwale Ojczyzny i Zjednoczonej Unii ;) jechać prosto do siebie. Wiesz, za późno już będzie, by zdążyć odbyć wojaże na Twoje zielone włości i wrócić na Centralny celem zdążenia na ostatni pociąg. Do tego jeszcze zapowiadają strajk kolejarzy. Qr...de...lebele. Biednemu zawsze wiatr w oczy :evil: Myślałam że chociaż głupi szczęście mają, ale nie. Jak się sro to się sro :(

Jakby coś się zmieniło to dam znać, ale póki co daleka jestem od optymizmu :(

Dziękuję bardzo za odp. a czy tą wnękę trzeba wcześniej już uwzględnić podczas wylewania posadzek, czy wystarczy taka wnęka między samymi położonymi kafelkami? efekt super!!!!!

pozdrawiam

Ja robiłam na wylewce, bo miałam gruby gres, ale trzeba pamiętać o bardzo dokładnym uszczelnieniu, bo żywica wciśnie się w każdą szczelinkę, a jak znajdzie dylatację przy ścianie ze styropianu, to go stopi...:rolleyes::cool:

cze :)

Rasiulka, normalnie w rozpaczy jestem :cry:

Nie wiem czy uda mi się załapać na tour de Mazovia :(

Dzisiaj się dowiedziałam, że nocleg w stolicy mi się wściekł, więc chyba w piątek będę musiała po zakończeniu służby ku chwale Ojczyzny i Zjednoczonej Unii ;) jechać prosto do siebie. Wiesz, za późno już będzie, by zdążyć odbyć wojaże na Twoje zielone włości i wrócić na Centralny celem zdążenia na ostatni pociąg. Do tego jeszcze zapowiadają strajk kolejarzy. Qr...de...lebele. Biednemu zawsze wiatr w oczy :evil: Myślałam że chociaż głupi szczęście mają, ale nie. Jak się sro to się sro :(

Jakby coś się zmieniło to dam znać, ale póki co daleka jestem od optymizmu :(

Aaaaa...! To u mnie nie wygodnie? Za mało miejsca? Za daleko? Nie mówiąc już o tych komarach i lesie paskudnym! Tfuu!!!............................:(

Rasia kiedyś pisałam na priv... i nie wiem czy doszedł, ale jak co to się przypominam :D

I wieczór mówie, bo jeszcze emocje mi nie opadły...

Ale jak czytam, że Nituś chce wpadać po cieczce... - to jak Ona chce to zrobić...????? :D

Arniko, ja cały czas o Tobie pamiętam... ale nie mam jeszcze żadnych wieści...:(

A dzisiaj dostałam z 8 powiadomień, że skrzynka przepełniona, to pewnikiem i privy nie dochodzą...:rolleyes::-x

Aaaaa...! To u mnie nie wygodnie? Za mało miejsca? Za daleko? Nie mówiąc już o tych komarach i lesie paskudnym! Tfuu!!!............................:(

YYYY, ale że co? Mówisz że z Tobą i komarami miałabym spać? :lol: Wiesz dzięki za zaproszenie i wogóle, ja rozrywki różne lubię :D, ale na sobotę się umawiałyśmy, czy ja wiem, czy Ty na piątek nie masz w planach czego? Bo to jakoś pod wieczór bym wtedy musiała przyjechać.

YYYY, ale że co? Mówisz że z Tobą i komarami miałabym spać? :lol: Wiesz dzięki za zaproszenie i wogóle, ja rozrywki różne lubię :D, ale na sobotę się umawiałyśmy, czy ja wiem, czy Ty na piątek nie masz w planach czego? Bo to jakoś pod wieczór bym wtedy musiała przyjechać.

To z piątku na sobotę upijemy się pobooożemu, a w sobotę pobyczymy się w ogródku czekając na tłumny TUR;):D

To z piątku na sobotę upijemy się pobooożemu, a w sobotę pobyczymy się w ogródku czekając na tłumny TUR:D

o ja pierdzulę :o To mosz mnie jak w banku :D Choćbym przez strajkujących kolejarzy na piechtę z Centralnego miała popier...tego.. zasuwać na Twoje bagna, to przylezę :lol: Nic, walizkę na kółkach mam ... Luzik :)

Nic tak nie zachęca mnie do działania i optymistycznego spojrzenia na rzeczywistość jak wizja piątkowego badania zawartości cukru w cukrze 8) A jak jeszcze doznania intelektualno-estetyczne do tego są to wogóle full wypas!

PS Wyszczotkuj lala włosy :D

PPS Sprzątać na moją cześć nie musisz :) Ja lubię twórczy nieład - zawsze mówię (gościom :p) , że to cecha ludzi inteligentnych i uduchowionych, hyhy

PPPS Jak powiedziałam mojemu, że do Ciebie się wybieram, to stwierdził: "spoko, jak coś sobie zrobisz, to jest pewne że Rasia o wszytko zadba." Nie wiem tylko czy miał na myśli szycie, czy zakopanie mnie na przykład ;) hyhy Jakby to ostatnie, to ja Ciebie bardzo proszę, Ty nie bądź taka przedsiębiorcza, co?

Dobrze dobrze :lol:

hyhy, A co do tańców, to spoko, Nelki chyba nie będzie, nie? ;) No :) A Mazowsze to chyba nie bardzo umie tańczyć krakowiaka, nie ? :)

ja bym tam osobiście krakowiaka zatańczyła.Jestem ponad podziałami;)

Rasiul kolaborat do Ciebie napisałam, ale nie poszedł. Musisz zatrudnić panią do sprzątania skrzynki :)

Dobrze dobrze :lol:

hyhy, A co do tańców, to spoko, Nelki chyba nie będzie, nie? ;) No :) A Mazowsze to chyba nie bardzo umie tańczyć krakowiaka, nie ? :)

Hy, hy... Nelka dojedzie w sobotę;) :lol: A z tym krakowiakiem, to jeszcze się zdziwisz!!! :DMoje najładniejsze zdjęcie z przedszkola, to właśnie jak tańczę krakowiaka z kolegą w czapce z piórkiem i rajtuzkach;):cool:

ja bym tam osobiście krakowiaka zatańczyła.Jestem ponad podziałami;)

Rasiul kolaborat do Ciebie napisałam, ale nie poszedł. Musisz zatrudnić panią do sprzątania skrzynki :)

Dawaj jeszcze raz - skrzynce zrobiłam reset!;)