rasia 10.05.2010 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Że co? Że o dwa psy Raśki chodzi czy jak? Bo nie kumam chyba? Nie będę ściemniać - Nitka zwłaszcza lubi kopać... to prawda;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 10.05.2010 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 nie ma szans wylać z siebie drugi raz tego co juz raz na papier przelane. Nie wiem, gdzie to sie zapisało. Kciałam tylko rzec, ze zadzwonię jutro co nastąpi pewnikiem koło 14-15, pewnie w rejonacch tej drugiej czyli trzeciej;) i jak coś upoluję to Ci przywioze i jak bedziesz to Ci dam, a jak Cie nie będzie to zostawię w bezpiecznym miejscu razem z mapą skarbów a teraz dobranoc, bo jeszcze się nie nauczyłam nie sypiać po nocach i musze głowe zresetować do rana. Moze mi nawet ktoś nawet pomoze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 10.05.2010 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Ja mam takie z zerowki. Ale my sie nie farbowalismy. QVA A mnie zawsze za jakieś smętne księżniczki przebierali Nawet raz zrobiłam scenę, jak siostra za Krakowiaczka poszła, nawet piórko z bażanta w berecie miała, a mnie matka z ciotką koronkami i krynolinami zmumifikowały Jak w tym miałam niby zjeżdżać po poręczy w przedszkolu? No to zdarłam z siebie to całe ustrojstwo i kategorycznie zażądałam przebrania krakowiaczka. Tudzież Krakowianki. Mądre dziołchy, krótkie kiecki nosiły Za kare dostałam lanie i ominęła mnie zabawa. I jeszcze do dziś mi na każdej rodzinnej imprezie się wypomina że fochy miałam . No powiedzcie same - jak człowiek ma wyrosnąć na ludzi, jak mu się tak osobowość tłamsi. Ja już w przedszkolu wiedziałam że na księżniczkję się nie nadaję, nuda kompletna i wymagania wygórowane. Wole goło i wesoło. A w zasadzie to chyba już muszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 11.05.2010 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.05.2010 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 madmegs uwielbiam cie czytac A Nelli bedzie w sobote wiec sie boj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 11.05.2010 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 moja sucz przyniosła mi wlasnie do domu jakąś kość i złożyła w darze na mojej ekskluzywnej wycieraczce, łeeeech.Nie wpuszcze jej, nie wpuszcze jej.Niech przynosi trufle, albo brylanty ;)I niech dzisiaj nie pada deszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 11.05.2010 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Heloł z rańca ewrybodym markoto madmegs uwielbiam cie czytac wolałabym bez "czytac" ale jak sie nie ma co sie lubi hyhy Słuchaj, a Ty tez będziesz na TURZE? markoto A Nelli bedzie w sobote wiec sie boj Nooo Chyba se kule żelazną do nogi przywiążę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.05.2010 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Zaczne cie uwielbiac bez "czytac" jak cie poznam na razie dane jest mi cie tylko czytac Bede Tzn teraz cos pisala ze moze jej nie byc ale ja mysle, ze sie postara i udobrucha meza jakos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 11.05.2010 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Zaczne cie uwielbiac bez "czytac" jak cie poznam na razie dane jest mi cie tylko czytac nie no, spoko, nie moge miec przeciez wszystkiego Nie będe taka pazerna Bede To się bój Tzn teraz cos pisala ze moze jej nie byc ale ja mysle, ze sie postara i udobrucha meza jakos Ojojoj, Nelli, DOBRUCHAJ małża swego, ile tylko masz sił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.05.2010 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Tylko zebys nastepnego katka od tego dobruchania nie zapelnila w domu, bo juz zupelnie nie bedziesz pila... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 11.05.2010 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 spoko, niech go dobrucha w czasie cieczki. Ona jest typ mzimu a nie suki, to nie zaciąży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.05.2010 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 spoko, niech go dobrucha w czasie cieczki. Ona jest typ mzimu a nie suki, to nie zaciąży Ja pierniczę! Ale będę miała w piątek wesolutko!:rotfl: Witam się z wszystkimi i lecę dalej do ogródka, żeby na sobotę nową odsłonę zrobić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.05.2010 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Az ci zazdroszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.05.2010 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Az ci zazdroszcze Markociu! Dobrze że Cię widzę! Jakie będziesz miała zadaszenie tarasu??? zdecydowałaś już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.05.2010 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Rozwazamy dalej najchetniej widzialaby lity poliweglan, na 2 miejscu icopal i fastlock a na 3 plyty fajdowe przezroczyste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 11.05.2010 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 jezu, jakim językiem wy mówicie? Normalnie od samego czytania mi kłaki wyjaśniały na maxa Wogóle cze Rasia Kop kop GLIZDO , potem będziesz płakać jak ci z Nelli w krakowiaku grządki podeptamy A wiemy juz jaka będzie pogoda? Bo nie wiem czy mam opalacz* zabrać * jak mi to wyjaśniła jedna koleżanka na kolonii... opalacz to strój kąpielowy tylko w przeciwieństwie do tego ostatniego słuzy do opalania się a nie kąpania. No dobra, nie wiem czy to po polskiemu ale logika w tym nieubłagana jest, to się nie kłócę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.05.2010 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Ty lepiej zabierz kapacz, bo ma padac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 11.05.2010 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 :jawdrop: O wy jedne!!!! Ja Wam jeszcze pokażę!.... O ile męża udobrucham ;) Cześć rasiu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.05.2010 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Nelli i tak wszystkie wiemy, że mąż pokorny i cię puści dzień doberek wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 11.05.2010 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 wesolutko tu, oj wesolutko aż mi się gęba sama śmieje jak czytam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts