Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

nie ma szans wylać z siebie drugi raz tego co juz raz na papier przelane. Nie wiem, gdzie to sie zapisało. Kciałam tylko rzec, ze zadzwonię jutro co nastąpi pewnikiem koło 14-15, pewnie w rejonacch tej drugiej czyli trzeciej;) i jak coś upoluję to Ci przywioze i jak bedziesz to Ci dam, a jak Cie nie będzie to zostawię w bezpiecznym miejscu razem z mapą skarbów ;)

a teraz dobranoc, bo jeszcze się nie nauczyłam nie sypiać po nocach i musze głowe zresetować do rana. Moze mi nawet ktoś nawet pomoze ;)

Ja mam takie z zerowki. :) Ale my sie nie farbowalismy. :p

QVA :evil: A mnie zawsze za jakieś smętne księżniczki przebierali :( Nawet raz zrobiłam scenę, jak siostra za Krakowiaczka poszła, nawet piórko z bażanta w berecie miała, a mnie matka z ciotką koronkami i krynolinami zmumifikowały :evil: Jak w tym miałam niby zjeżdżać po poręczy w przedszkolu? No to zdarłam z siebie to całe ustrojstwo i kategorycznie zażądałam przebrania krakowiaczka. Tudzież Krakowianki. Mądre dziołchy, krótkie kiecki nosiły :D Za kare dostałam lanie i ominęła mnie zabawa. I jeszcze do dziś mi na każdej rodzinnej imprezie się wypomina że fochy miałam . No powiedzcie same - jak człowiek ma wyrosnąć na ludzi, jak mu się tak osobowość tłamsi. Ja już w przedszkolu wiedziałam że na księżniczkję się nie nadaję, nuda kompletna i wymagania wygórowane. Wole goło i wesoło. A w zasadzie to chyba już muszę ;)

Zaczne cie uwielbiac bez "czytac" jak cie poznam na razie dane jest mi cie tylko czytac :)

nie no, spoko, nie moge miec przeciez wszystkiego ;) Nie będe taka pazerna 8)

Bede :)

To się bój :D

Tzn teraz cos pisala ze moze jej nie byc ale ja mysle, ze sie postara i udobrucha meza jakos :D

Ojojoj, Nelli, DOBRUCHAJ małża swego, ile tylko masz sił :lol:

spoko, niech go dobrucha w czasie cieczki. Ona jest typ mzimu a nie suki, to nie zaciąży :D

Ja pierniczę! Ale będę miała w piątek wesolutko!:rotfl::rotfl::rotfl:

Witam się z wszystkimi i lecę dalej do ogródka, żeby na sobotę nową odsłonę zrobić...;):razz:

jezu, jakim językiem wy mówicie? :o

Normalnie od samego czytania mi kłaki wyjaśniały na maxa ;)

Wogóle cze Rasia :)

Kop kop GLIZDO :lol: , potem będziesz płakać jak ci z Nelli w krakowiaku grządki podeptamy ;)

A wiemy juz jaka będzie pogoda? :D Bo nie wiem czy mam opalacz* zabrać ;)

* jak mi to wyjaśniła jedna koleżanka na kolonii... opalacz to strój kąpielowy tylko w przeciwieństwie do tego ostatniego słuzy do opalania się a nie kąpania. No dobra, nie wiem czy to po polskiemu ;) ale logika w tym nieubłagana jest, to się nie kłócę 8)