rasia 13.05.2010 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Rasiu, a czy w szkółce za miedzą znajdzie się jeszcze jakaś taka kosówka dla mnie jak masz z przodu, czy łosie wszystko wykupiły ? Mysiu, ta duża kosówka to ze szkółki z Mościsk... prawie zza miedzy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 13.05.2010 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Moje mini kiwi wygląda tak: http://palmvrienden.net/lapalmeraie/files/2009/02/mini-kiwi-groei.jpg A owoce będą wyglądać tak: http://lh5.ggpht.com/_ZW2yZqEG01Q/Sp0oc8DcV-I/AAAAAAAAAyA/fzV6SYRwYi4/KiwiJPEG10_thumb4.jpg Bedziemy Haka odwalac:D:D wczoraj wlasnie z mlodszym synem uczylismy sie slow, bo do rugby jest potrzebne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.05.2010 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Hej Kamyczku! Nituś, Rafałek jest specjalistą od znajdowanie dorodnych sztuk;) Malutka, poczekaj, ochłoń... może za jakiś czas zmienisz zdanie... Markociu, dzięki wielkie! Muszę ten śnieg i lód jeszcze przemyśleć... najbardziej to bym chciała taki ażurowy daszek jaki wkleiłam w dzienniku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 13.05.2010 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 kiwi http://podszarotka.republika.pl/graf/aktin.jpg ta tez fajna...ma kolorowe przebarwienia...fajnie w zielonej kompozycji moze wygladac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.05.2010 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 azurowy nie uchroni cie przed deszczem niestety ale na pewno ladnie bedzie wygladac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 13.05.2010 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Poddaje się ...przejrzałam ustawienia wzdłuż i wszeż i pojęcia nie mam jakiegoż to zabiegu należy dokonać żeby komentarze były osobno (jeżeli już są ) choć wydaje mi się że stawiając pierwsze kroki coś takiego mi mignęło ....wiem że to miejsce na inne wymiany myśli ale ...pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 13.05.2010 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Mysiu, ta duża kosówka to ze szkółki z Mościsk... prawie zza miedzy;) aaaa, to inna inszość i tak kiedyś przyjade szukać kwiatu paproci, bo uwielbiam to pachnące zielsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 13.05.2010 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 aaaa, to inna inszość i tak kiedyś przyjade szukać kwiatu paproci, bo uwielbiam to pachnące zielsko a nocka świętojańska całkiem niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 13.05.2010 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Cześć daleka sąsiadeczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.05.2010 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Hej Nituś, Rafałek jest specjalistą od znajdowanie dorodnych sztuk;) taa................... ooo to chyba dostanie bojowe zadanie.... musze z Nim zagadnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.05.2010 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 dobry wieczórRasiula to ich to trzeba sporo wszamać tych mini:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 13.05.2010 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Rasiu, słoneczko nie mogłam odebrać bo byłam na spotkaniu ale wiem że VB 56 kosztuje ok 1200 ale o bidecie będę wiedzieć jutro ok południa i natychmiast będę dzwonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 13.05.2010 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Zostawiam ślad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 13.05.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Rasia, czy Ty w sobotę czekasz na dziewczyny u siebie na tarasie? bo może przyjechałabyś do mnie ciut wcześniej, a potem pilotowała wycieczkę do siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.05.2010 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Rasiu, słoneczko nie mogłam odebrać bo byłam na spotkaniu ale wiem że VB 56 kosztuje ok 1200 ale o bidecie będę wiedzieć jutro ok południa i natychmiast będę dzwonić Zuza! Jesteś kochana! Dziękuję bardzo, bardzo, bardzo! ` Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.05.2010 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Rasia, czy Ty w sobotę czekasz na dziewczyny u siebie na tarasie? bo może przyjechałabyś do mnie ciut wcześniej, a potem pilotowała wycieczkę do siebie? Nemaproblema, tylko która to będzie mniej więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 13.05.2010 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Nemaproblema, tylko która to będzie mniej więcej? dobre pytanie podejrzewam, że godziny mocno popołudniowe to będą wyślę Ci adres na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
erniej 13.05.2010 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 http://lh5.ggpht.com/_ZW2yZqEG01Q/Sp0oc8DcV-I/AAAAAAAAAyA/fzV6SYRwYi4/KiwiJPEG10_thumb4.jpg Fajne, muszę to wydrukować temu 6-io letniemu cfaniaczkowi od kolegi, co się mądrzył:- Wujku, kiwi, to jest taki ptak nielot, który nie lata i wyginął. - To co to za ptak co nie lata. Nic dziwnego, że wyginął jak był zielony w środku i wszyscy nim buty smarowali...tak! Spieram się z sześciolatkami! :-/ Rasia- pliz podeślij mi adres z Twojej ostatniej fotki Tutli-Putl coś tak to opisałaś- nie mogę znaleźć a akuratwłaśnie mi Pan Arch. coś wymyśla jak rozwiązać szronienie przeszkleń, więc może bym coś podpatrzył.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.05.2010 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 http://lh5.ggpht.com/_ZW2yZqEG01Q/Sp0oc8DcV-I/AAAAAAAAAyA/fzV6SYRwYi4/KiwiJPEG10_thumb4.jpg Fajne, muszę to wydrukować temu 6-io letniemu cfaniaczkowi od kolegi, co się mądrzył: - Wujku, kiwi, to jest taki ptak nielot, który nie lata i wyginął. - To co to za ptak co nie lata. Nic dziwnego, że wyginął jak był zielony w środku i wszyscy nim buty smarowali... tak! Spieram się z sześciolatkami! :-/ Rasia- pliz podeślij mi adres z Twojej ostatniej fotki Tutli-Putl coś tak to opisałaś- nie mogę znaleźć a akuratwłaśnie mi Pan Arch. coś wymyśla jak rozwiązać szronienie przeszkleń, więc może bym coś podpatrzył.... Hej Erniej! Witaj! Fajne dyskusje prowadzisz! To zupełnie tak, jak ja ostatnio z Księciuniem, który był gdzieś na Florydzie: -Kupiłam narożniki, ale mi nie zmieszczą się do samochodu, mogę je przewieźć Twoim samochodem? -A do mojego zmieszczą się na pewno? -Zmieszczą się, mają trzy metry. -Jasne Po powrocie Księciunio się pyta - To gdzie te kanapy??? -Jakie kanapy??? -Te co przewoziłaś moim samochodem? -To były narożniki do karton-gipsu Słonko... To zdjęcie wypatrzyłam w inspiracjach w dzienniku tutli_putli tu: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?134455-Dziennik-quot-Domu-z-p%C5%82askim-dachem-quot&p=4114909#post4114909 Czemu nic nie piszesz o domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.05.2010 00:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Ale moglas w sumie przy okazji jeszcze ze 4 narozniki - narozniki przywiezc, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts