Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

:-)

Floryda... Pewnie miło jest żonie jak patrzy na taką brzydką pogodę jaka jest za oknem, gdy wie, że przynajmniej mężulek siedzi w ciepełku za oceanem. Ech, szkoda, że mojej żonie nie jest miło z takiego powodu ;-)

Na dniach wrzucę jakiś render przedniej elewacji. Dzięki za link! :-)

Edytowane przez erniej

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A to jakiś przeciek nastąpił!:lol:

Pijemy za Was wszystkich!:D

Na zdrówko!:lol:

Ja też tak troszkę z tych czarownic... i w szklanej kuli zobaczyłam... :D

Już nie mogę się doczekać do jutra...

Nawet nie spakowana jestem, zakupy przyniosłam z auta, ale w przedpokoju leżą.... A ja na necie klikam....

Rasiu uściski dla Ciebie i Księciunia! Było cudownie. Jeszcze raz przepraszam, za wyjście po angielsku, ale nie chciałam Was budzić. Być może nadal śpicie, a ja już w chałupie :)

Zerwało mnie o 6 i juz nie mogłam zasnąć...musiałam jechać , bo za dwie godziny miałabym taki zjazd, ze przyszło by mi u Ciebie zostać do poniedziałku...

Somsiadko, piękny masz domek, ogród i super rodzinkę :) jesteśmy z małżem pod dużym wrażeniem i bardzo sie cieszymy, że mogliśmy Cię odwiedzić :)

no i już w drodze powrotnej małż mi marudził, że musimy mieć psa, a najlepiej to dwa psy takie jak u Rasi :) no bo domku, to tak szybko nie zmienimy ;):D

Rasieńko, Księciuniu

dziękuję za gościnę. Jesteście cudownymi ludźmi w cudownym domku. Całuski dla Was.

Wasz dom to szare królestwo pełne magicznych pomysłów. Barek mnie rozwalił :rotfl:

P.S. Hoduj te orzechy :D jeszcze sie po nie zgłosze :D

Rasiula, Księciuniu

No cóż ja moge powiedzieć: dobrze, że mam nieograniczony dostęp do recept to se moge wypisywac co tam zechcę na depresję :)

Macie piękny dom, z rozwiązaniami obłędnymi..

Ja tam jeszcze do Was wrócę.

Póki co, całusy i dzięki za gościnę:)

Rasieńko żyjesz Ty? Dzięki serdeczne za gościnę.Uwielbiam Wasz dom. Poprostu uwielbiam. Mój mąż oczywiście kazał natychmiast brać namiary na stolarza ;) Mimo braku czasu, udało Wam się zorganizować super imprezkę z wypasem żywieniowym i jak zwykle fajnistym klimatem!!!

A teraz przepraszam, ide do lasu, szukać konwalii.Tylko mój las jest mniej iglasty i nie pachnie az tak jak Twój torfem

Księciunie.....

Bardzo chciałam podziękować za przemiłą gościnę, cudne towarzystwo, wspaniałe ognisko.....

Jestem pod olbrzymim wrażeniem Waszego domu.... Już wiem dlaczego mówiłaś, żebym otworzyła górę....

Twój sufit mnie powalił na kolana.....

............ i ta przestrzeń......................

Już wiem, że mam za mały, albo za duży ten dom...............

O, znalazlam Cie rAsiu!!!!

Piękne wnętrza. A ogród bardzo fajnie sie zapowiada. Te starodrzewy daja piekny nastroj.

A masz funkie? Mi sie tak podobaja pod drzewami, masz cien, wiec mozesz byc o nie spokojna. U mnie na razie klepisko, same slonce, wypala mi rosliny ktore go nie lubia. Moze w tym roku cos podrosnie.

o

Pozdrawiam

No tak... to teraz podsumowanie...;)

Efilka głodna przyjechała i pewnie głodna wyjechała i nic nie mówiła jak po moim domku chodziła, chyba w rewanżu za moje milczenie u Niej, ale mnie to szczęka opadła w słusznej sprawie...

Markocia znowu zrobiła najlepsze andruty świata! ...

Kazik ani się ze mną nie napiła, ani nie zjadła ale przy świadkach obiecała, że wróci i już się nie wywinie...

Nelka zniknęła równie nagle i niespodziewanie jak się pojawiła na mojej parapetówie, ale zdążyła jeszcze z Medmags powtórzyć figury taneczne pt "rozbita brew"...

Arnika na poczekaniu, przy ognisku wymyśliła swoją kuchnię, a z głodu cofeinowego nauczyła się w mig obsługiwać indukcję...

Wusiaczek zaopatrzona w swoje osobiste futerko sypała kawałami na prawo i lewo doprawiając opowieściami o swoim osobistym i najbardziej niezawodnym alarmie sąsiedzkim...

A Madmags właśnie zadzwoniła, że dojechała cała i zdrowa, chociaż obiazdem przez Opole i Rzeszów, bo tory podmyte i zamknięte srtady kolejowe na pół Śląska...

Irma zmarzła tak straszliwie, że nawet gorąc Markoci nie dał rady i o 7 rano rozpłynęła się we mgle jak prawdziwa Nimfa Leśna...

Lidszu dzielnie towarzyszyła mi do samego świtu przy długich Polaków rozmowach... i jak zwykle zapomniała wziąć pojemniki na naleweczki...

Jeszcze Becia Grecia z Małżonkiem, Mysza z Małżonkiem i Aniołkiem, Magi z Małżonkiem i Cudownymi Córeczkami, niezawodna Neferka - zaopatrzeniowiec i Elena z Małżonkiem zaszczycili nasze skromne progi...

Było zajebiszczo cudownie Was Wszystkich móc widzieć na żywca i gościć!:lol:

Bardzo Wszystkim dziękujemy; Księciunio, Dwa Młode, dwa czipsy i ja:D

Żeby wrażeń z wczorajszego wieczora nie było dla mnie za mało, to odwiedziłyśmy dzisiaj z Madmegs śliczny dom Eleny w przecudownym brzozowym uroczysku, skąd oprócz wrażeń estetycznych wywiozłam dwucentymetrowego guza na samym czubku głowy, gwiazdy pod czaszką i znowu przeprosić się musiałam z kołnierzem ortopedycznym...;)