lidszu 16.05.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 O matko, ciebie to tylko z oka spuścić, to od razu sobie coś zrobisz ściskam mocno i mam nadzieję, że to nic poważnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 16.05.2010 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Żeby wrażeń z wczorajszego wieczora nie było dla mnie za mało, to odwiedziłyśmy dzisiaj z Madmegs śliczny dom Eleny w przecudownym brzozowym uroczysku, skąd oprócz wrażeń estetycznych wywiozłam dwucentymetrowego guza na samym czubku głowy, gwiazdy pod czaszką i znowu przeprosić się musiałam z kołnierzem ortopedycznym... Rasiu, wystraszyłaś nas z Madmegs na maksa. Strasznie mi przykro, że taka niemiła przygoda od razu przy pierwszej wizycie Cię u mnie spotkała mam nadzieję, że jeszcze do mnie zajrzysz, jak już tych rusztowań nie będzie ... ściskam mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.05.2010 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 O rany, gdzie żeś znowu łeb wsadziła ? Jakby co to dzwoń ... nie mam normalnie nerwów ... A wciskałam łeb pod rusztowanie...... bez kasku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.05.2010 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Rasiu, wystraszyłaś nas z Madmegs na maksa. Strasznie mi przykro, że taka niemiła przygoda od razu przy pierwszej wizycie Cię u mnie spotkała mam nadzieję, że jeszcze do mnie zajrzysz, jak już tych rusztowań nie będzie ... ściskam mocno Nie bój żaby... wykorzystam wreszcie skierowanie do ortopedy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.05.2010 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 A wciskałam łeb pod rusztowanie...... bez kasku... Taaaaaaaaaaaaa skąd ja to znam.... rusztowania są wrogie. Idź do lekarza - przyda się - a powód dobry jak każdy inny ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.05.2010 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Oj Rasiula bidulo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 17.05.2010 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Dzień doberek Rasia uważaj ciut proszę No chyba że pozazdrościłaś mi małpowania na filarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 17.05.2010 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Rasiu i Cudowna Rasiowa Rodzinko:) Bardzo Wam dziękujemy za przemiły wieczór i przeurocze towarzystwo:) Jak zwykle jestem pod wrażeniem ciepła jakie od Was bije:) Liczę na rewizytę Buziaki:) Ps. Dominika padła w drodze powrotnej i wstała dopiero następnego dnia rano:D A Wika zachwycona Cipsami:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 17.05.2010 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 A i uśmiecham się o fotki zwłaszcza Małej Piwoszki:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 17.05.2010 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Heloł Dotarta do domu i łaskawie, a nawet z utęsknieniem przytulona do łona rodziny melduję się posłusznie Rasulka, Księciuniu - kochani moi - bardzo bardzissimo Wam dziękuję za gościnę Dla mnie to był przecudowny weekend. Wy - swoją życzliwością, otwartością, radością życia i naturalnym wewnętrznym luzem - sprawiliście, że czułam się u Was "jak u siebie" , a jednocześnie jak honorowy gość. To naprawdę duża sztuka - co doceniam i z podziwu wyjść nie mogę Jesteście wspaniałą rodziną, przebywać z Wami to przygoda i radość. Uwieeelbiam No i jestem pod ogromnym wrażeniem piękna i harmonii Waszego szarego domostwa, zbudowanego z rozmachem, urządzonego ze smakiem i eksploatowanego na luzie Dla mnie taki zestaw to niedoścignione arcydzieło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 17.05.2010 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 C.D. : Jeszcze raz dziękuję za przytulenie mnie nie tylko do domu ale i do rodziny ;D - to wyjątkowe i cenne doznanie Czuję się zaszczycona No i nie zapomnę dłuuugo pysznego smaku spaghetti wyprodukowanego przez Waszą starszą latorośl, Księciuniowego gulaszu, czy Twoich Rasia, grzanek z krwistą soczystą polędwicą o poranku Czułam się jak wampir i było to naprawdę cudowne uczucie :D Jesteście cudowni, do kompletu z kochanymi i arcymądrymi psiskami oraz uroczymi i zabawnymi sąsiadami. Których nota bene pozdrówcie ode mnie serdecznie. Znaczy sąsiadów. Psy możecie ucałować i wytarmosić od cioci Szajby Zwłaszcza mojego ulubieńca Filipka Całuję mocno M. PS Jak powiedziałam Sopelkiewiczowi, że cały mój pobyt leczyłaś wszelkimi siłami mój biedny ryj, a P. był gotów mnie do domu odwieźć osobiście w razie problemów z komunikacją - to chłop się normalnie wzruszył. I kazał Wam podziękować od niego, że się zaopiekowaliście jego szaloną nieobliczalną małżonką... Po tym, jak Cię Rasia, u Małgoś poznał, wiedział że oddaje mnie w dobre ręce, ale po ostatnich wydarzeniach okazało się, że nie wiedział, w jak dobre buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 17.05.2010 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 A wciskałam łeb pod rusztowanie...... bez kasku... jeny.... rasia...dobrze ze w pelni zmyslow to przezylas:yes: jak ja Was zazrdaszczam tych odwiedzin...ja lubie nocne Polakow rozmowy.....jeszcze przy ognisku....psu kielbase bym zjadla:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.05.2010 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 O, znalazlam Cie rAsiu!!!! Piękne wnętrza. A ogród bardzo fajnie sie zapowiada. Te starodrzewy daja piekny nastroj. A masz funkie? Mi sie tak podobaja pod drzewami, masz cien, wiec mozesz byc o nie spokojna. U mnie na razie klepisko, same slonce, wypala mi rosliny ktore go nie lubia. Moze w tym roku cos podrosnie. o Pozdrawiam Hej Dorbie! Fajnie, że jesteś Starodrzew to niestety za płotem... oprócz moich kilku sosen, dwóch olch i jednej starowinki-wierzby:) A funkie to ja bym chciała bardzo, te ogromne, na biało kwitnące, ale w tej chwili mam na działce jedno wielkie bagno a po środku porywisty potok, który przewrócił mi modrzewia, więc o jakichkolwiek nowych nasadzeniach mogę po prostu zapomnieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.05.2010 16:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 jeny.... rasia...dobrze ze w pelni zmyslow to przezylas:yes: jak ja Was zazrdaszczam tych odwiedzin...ja lubie nocne Polakow rozmowy.....jeszcze przy ognisku....psu kielbase bym zjadla:D Trochę moje zmysły były potem przytępione;)... ale dziś jest z głową lepiej, za to jestem przeziębiona, więc wszystko ok;) A kiełbasę Ci Filip z Nitką obiecują grzecznie oddać, jak tylko do nas zawitasz:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.05.2010 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Szalona Szajbo! Aleś się rozpisała... aż czerwona siem zrobiłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 17.05.2010 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 zostawiam znak, że byłam i poczytałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.05.2010 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 zostawiam znak, że byłam i poczytałam Witaj Skabusiu! Ostatnio oglądałam zdjęcia z parapetówy Ani i Cię ciepło wspominałam... Szkoda że nie było Cię na turze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 17.05.2010 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Ojejuśku , ale tu się działo w czasie weekendu Wizytacje , tury , nocne rozmowy ogniska , kiełbaski i zwiedzania .... A ja nic nie wiedziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 17.05.2010 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 (edytowane) Rasia, ja musze się wytlumaczyc bo mialam byc u Ciebie z całą moja zgrają, ale moj M. nie wyrobil sie z robota i dzieci nieco odmowily wspolpracy, a szkoda bo tak fajnie się bawiły z Waszymi czworonogami Na zdjęciach miałam okazję zobaczyć aktualne fotki z ogrodu, ktory pamietam jako biała podłoga zderzenia nie zazdroszczę, Edytowane 17 Maja 2010 przez Malutka_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.05.2010 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 dobry wieczór oj Rasiek Rasiek gdzieś Ty miała oczy a w kwestii oczek to u mnie jest coś dla oka;) a przede wszystkim podziękowania dla Ciebie i Księcia Małżonka za możliwość przespania się w pięknym domku tuż obok perkusji ( i tu Gwoździk rdzewieje z zazdrości ) za wspaniałą atmosferę i pyszny gulasz na śniadanko a przypalony garnuszek to jak się chłop granatem od pługa oderwany za fortepian bierze to są efekty:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts