Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Żeby wrażeń z wczorajszego wieczora nie było dla mnie za mało, to odwiedziłyśmy dzisiaj z Madmegs śliczny dom Eleny w przecudownym brzozowym uroczysku, skąd oprócz wrażeń estetycznych wywiozłam dwucentymetrowego guza na samym czubku głowy, gwiazdy pod czaszką i znowu przeprosić się musiałam z kołnierzem ortopedycznym...;)

Rasiu, wystraszyłaś nas z Madmegs na maksa. Strasznie mi przykro, że taka niemiła przygoda od razu przy pierwszej wizycie Cię u mnie spotkała :( mam nadzieję, że jeszcze do mnie zajrzysz, jak już tych rusztowań nie będzie ...

ściskam mocno :)

Rasiu, wystraszyłaś nas z Madmegs na maksa. Strasznie mi przykro, że taka niemiła przygoda od razu przy pierwszej wizycie Cię u mnie spotkała :( mam nadzieję, że jeszcze do mnie zajrzysz, jak już tych rusztowań nie będzie ...

ściskam mocno :)

Nie bój żaby... wykorzystam wreszcie skierowanie do ortopedy;)

Rasiu i Cudowna Rasiowa Rodzinko:)

Bardzo Wam dziękujemy za przemiły wieczór i przeurocze towarzystwo:) Jak zwykle jestem pod wrażeniem ciepła jakie od Was bije:) Liczę na rewizytę:)

Buziaki:)

Ps. Dominika padła w drodze powrotnej i wstała dopiero następnego dnia rano:D A Wika zachwycona Cipsami:D

Heloł :) Dotarta do domu i łaskawie, a nawet z utęsknieniem przytulona do łona rodziny ;) melduję się posłusznie :D

Rasulka, Księciuniu - kochani moi - bardzo bardzissimo Wam dziękuję za gościnę :D Dla mnie to był przecudowny weekend. Wy - swoją życzliwością, otwartością, radością życia i naturalnym wewnętrznym luzem - sprawiliście, że czułam się u Was "jak u siebie" :D , a jednocześnie jak honorowy gość. :o To naprawdę duża sztuka - co doceniam i z podziwu wyjść nie mogę :)

Jesteście wspaniałą rodziną, przebywać z Wami to przygoda i radość. Uwieeelbiam :)

No i jestem pod ogromnym wrażeniem piękna i harmonii Waszego szarego domostwa, zbudowanego z rozmachem, urządzonego ze smakiem i eksploatowanego na luzie :) Dla mnie taki zestaw to niedoścignione arcydzieło! :D

C.D. :

Jeszcze raz dziękuję za przytulenie mnie nie tylko do domu ale i do rodziny ;D - to wyjątkowe i cenne doznanie :) Czuję się zaszczycona :) No i nie zapomnę dłuuugo pysznego smaku spaghetti wyprodukowanego przez Waszą starszą latorośl, Księciuniowego gulaszu, czy Twoich Rasia, grzanek z krwistą soczystą polędwicą o poranku ;) Czułam się jak wampir i było to naprawdę cudowne uczucie :D :D

Jesteście cudowni, do kompletu z kochanymi i arcymądrymi psiskami oraz uroczymi i zabawnymi sąsiadami. Których nota bene pozdrówcie ode mnie serdecznie. Znaczy sąsiadów. Psy możecie ucałować i wytarmosić od cioci Szajby :D Zwłaszcza mojego ulubieńca Filipka :D

Całuję mocno :)

M.

PS

Jak powiedziałam Sopelkiewiczowi, że cały mój pobyt leczyłaś wszelkimi siłami mój biedny ryj, a P. był gotów mnie do domu odwieźć osobiście w razie problemów z komunikacją - to chłop się normalnie wzruszył. I kazał Wam podziękować od niego, że się zaopiekowaliście jego szaloną nieobliczalną małżonką... :) Po tym, jak Cię Rasia, u Małgoś poznał, wiedział że oddaje mnie w dobre ręce, ale po ostatnich wydarzeniach okazało się, że nie wiedział, w jak dobre :D

buziaki

O, znalazlam Cie rAsiu!!!!

Piękne wnętrza. A ogród bardzo fajnie sie zapowiada. Te starodrzewy daja piekny nastroj.

A masz funkie? Mi sie tak podobaja pod drzewami, masz cien, wiec mozesz byc o nie spokojna. U mnie na razie klepisko, same slonce, wypala mi rosliny ktore go nie lubia. Moze w tym roku cos podrosnie.

o

Pozdrawiam

Hej Dorbie!:D Fajnie, że jesteś:D

Starodrzew to niestety za płotem... oprócz moich kilku sosen, dwóch olch i jednej starowinki-wierzby:)

A funkie to ja bym chciała bardzo, te ogromne, na biało kwitnące, ale w tej chwili mam na działce jedno wielkie bagno a po środku porywisty potok, który przewrócił mi modrzewia, więc o jakichkolwiek nowych nasadzeniach mogę po prostu zapomnieć...:(

jeny.... rasia...dobrze ze w pelni zmyslow to przezylas:yes:

jak ja Was zazrdaszczam tych odwiedzin...ja lubie nocne Polakow rozmowy.....jeszcze przy ognisku....psu kielbase bym zjadla:D

Trochę moje zmysły były potem przytępione;)... ale dziś jest z głową lepiej, za to jestem przeziębiona, więc wszystko ok;):lol:

A kiełbasę Ci Filip z Nitką obiecują grzecznie oddać, jak tylko do nas zawitasz:D

Rasia, ja musze się wytlumaczyc bo mialam byc u Ciebie z całą moja zgrają, ale moj M. nie wyrobil sie z robota i dzieci nieco odmowily wspolpracy, a szkoda bo tak fajnie się bawiły z Waszymi czworonogami :)

Na zdjęciach miałam okazję zobaczyć aktualne fotki z ogrodu, ktory pamietam jako biała podłoga :)

zderzenia nie zazdroszczę,

Edytowane przez Malutka_

dobry wieczór

oj Rasiek Rasiek gdzieś Ty miała oczy :lol2: a w kwestii oczek to u mnie jest coś dla oka;)

a przede wszystkim podziękowania dla Ciebie i Księcia Małżonka za możliwość przespania się w pięknym domku tuż obok perkusji ( i tu Gwoździk rdzewieje z zazdrości ;) ) za wspaniałą atmosferę i pyszny gulasz na śniadanko :lol2: a przypalony garnuszek to jak się chłop granatem od pługa oderwany za fortepian bierze to są efekty:oops: