Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

rasienko

nic nie mówiłam bo mi mowe odjęło :D

i ciesze sie że sie uparłyśmy żebyś już nie jechała przed imprezą obejrzeć chałupę. ;)

a swoją drogą wchodząc tam właśnie sobie pomyślałam na jakiej niefortunnej wysokości zaczyna sie to rusztowanie. zwłaszcza że wchodzi sie po stopniu z impetem. bo to na wejściu prawda?

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ojejuśku , ale tu się działo w czasie weekendu :eek: Wizytacje , tury , nocne rozmowy ogniska , kiełbaski i zwiedzania .... A ja nic nie wiedziałam :bash::(:cry:

No jak to możliwe!!!??? Dobrosiu, widzisz, to wszystko przez to nowe FM!:mad::evil::cry: Jest dużo gorsza komunikacja!

Rasia, ja musze się wytlumaczyc bo mialam byc u Ciebie z całą moja zgrają, ale moj M. nie wyrobil sie z robota i dzieci nieco odmowily wspolpracy, a szkoda bo tak fajnie się bawiły z Waszymi czworonogami :)

Na zdjęciach miałam okazję zobaczyć aktualne fotki z ogrodu, ktory pamietam jako biała podłoga :)

zderzenia nie zazdroszczę,

Zawsze chętnie Was będziemy witać i piesy lizać po łapkach!:D

A ogród chwilowo zamienił się w jezioro podobne do Lidziowego stawiku.:rolleyes::mad:

dobry wieczór

oj Rasiek Rasiek gdzieś Ty miała oczy :lol2: a w kwestii oczek to u mnie jest coś dla oka;)

a przede wszystkim podziękowania dla Ciebie i Księcia Małżonka za możliwość przespania się w pięknym domku tuż obok perkusji ( i tu Gwoździk rdzewieje z zazdrości ;) ) za wspaniałą atmosferę i pyszny gulasz na śniadanko :lol2: a przypalony garnuszek to jak się chłop granatem od pługa oderwany za fortepian bierze to są efekty:oops:

Przypalony garnuszek już dawno świeci jak nowy;)

Wusiaczku nie zapytałam, czy Ty może jak Irma nie zmarzłaś w nocy???:confused:

Hej Dorbie!:D Fajnie, że jesteś:D

Starodrzew to niestety za płotem... oprócz moich kilku sosen, dwóch olch i jednej starowinki-wierzby:)

A funkie to ja bym chciała bardzo, te ogromne, na biało kwitnące, ale w tej chwili mam na działce jedno wielkie bagno a po środku porywisty potok, który przewrócił mi modrzewia, więc o jakichkolwiek nowych nasadzeniach mogę po prostu zapomnieć...:(

Ojej, to nieciekawie

rasienko

nic nie mówiłam bo mi mowe odjęło :D

i ciesze sie że sie uparłyśmy żebyś już nie jechała przed imprezą obejrzeć chałupę. ;)

a swoją drogą wchodząc tam właśnie sobie pomyślałam na jakiej niefortunnej wysokości zaczyna sie to rusztowanie. zwłaszcza że wchodzi sie po stopniu z impetem. bo to na wejściu prawda?

Ja zdolna jestem niesłychanie... na całej długości schodów jest jedna rura wystająca w dół i akurat w nią centralnie ciemiączkiem musiałam trafić!:rolleyes::evil:

A że wysoki stopień, to się dzielnie rozpędziłam:lol:

Jak to mój Rodzic szanowny stwierdził: zawsze byłam stuknięta, teraz jestem trochę bardziej!:lol2:

A swoją drogą, to wiecie, że to była zimna Zośka, a był to najcieplejszy wieczór ostatniego weekendu i ostatni SUCHY!!!:D:cool:

W końcu mam chwilkę, żeby do Was zajrzeć.

Dziękuję gospodarzom za gościnę.

Fajnie było spotkać starych znajomych i poznać nowych.

Najbardziej zaskoczyła mnie Elena, bo myślałam, że to dojrzała kobitka a to takie młode dziewczę.

Faktycznie z pogodą się udało. Jak na zamówienie tego wieczora nie padało.

Mam nadzieję, że niedługo będzie okazja do ponownego spotkania.

A markoto poproszę o przepis na andruta :)

a u mnie po tych deszczach to o dziwo wody nie widac za bardzo na działce. Tylko tam gdzie zasypałam doły torfem wymieszanym z gruntem rodzimym to naciągneło jak galaretka i wciągneło mnie az po samo kolano.Dobrze, ze gumioki miałam na nogach długie.Generalnie jest ok, az nie mogę uwierzyć