ghost34 18.05.2010 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 withanko mami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 18.05.2010 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Beciu prosty jak precel Miksujesz puszke mleka slodzonego skondensowanego, potem dolewasz kostke masla roztopionego a potem dorzucasz paczke wiorek kokosowych, albo kakao, albo orzechy No rewelacja ten Twój andrut ja jeszcze pozwoliłam sobie go zmodyfilować i odrobinę bialego rumu do masy dolałam. Miodzio I dzieki temu moglam zeżreć sama, nie bede przeciez dzieci rozpijac, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 18.05.2010 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 No rewelacja ten Twój andrut ja jeszcze pozwoliłam sobie go zmodyfilować i odrobinę bialego rumu do masy dolałam. Miodzio I dzieki temu moglam zeżreć sama, nie bede przeciez dzieci rozpijac, nie? Ty to masz łeb:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 18.05.2010 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Są juz jakie fotki z TURA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.05.2010 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 jasne Madziu nawet całkiem sporo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 18.05.2010 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 to ja poproszę stosowne linki i hasła na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.05.2010 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 masz jakieś preferencje co do fotografa czy bierzesz jak leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 18.05.2010 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 nie jestem szczególnie wybredna w tej chwili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.05.2010 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Cześć Dziewczynki i Chłopaki! Leżę z temperaturą pod kocykiem, łeb mi żyć nie daje, oczy pieką, nawet ucho mnie boli... ... dawno mi tak źle nie było... Linkę do tych kilku zdjęć ode mnie staram się wszystkim porozsyłać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 18.05.2010 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Cześć Dziewczynki i Chłopaki! Leżę z temperaturą pod kocykiem, łeb mi żyć nie daje, oczy pieką, nawet ucho mnie boli... ... dawno mi tak źle nie było... Linkę do tych kilku zdjęć ode mnie staram się wszystkim porozsyłać. Rasiu zdrówka Ci życzę. Wygrzewaj się i weź aspirynkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.05.2010 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Madzia pozbieram co mam i poślę Rasiul oj biedaku:( ale kto widział prawie boso biegać idź do lekarza i kuruj się Kochana:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 18.05.2010 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 oj biedakuuuuu, pogoń Księciunia jak wróci, żeby Ci porządna góralską herbatkę zrobił. Skądinąd wiem, że potrafi A ty zaraz będziesz funkel nóweczka nie śmigana buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 18.05.2010 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Cześć Rasia łączę się z Tobą w niedoli, bo mnie też takie przeziębienie złapało, że dziś mnie z pracy wygonili do domu się wyleczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.05.2010 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 (edytowane) Rasiula kuruj sie bidulko!! Szajba no ze tez na to nie wpadlam z tymi wafelkami Edytowane 18 Maja 2010 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 18.05.2010 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Cześć Rasia łączę się z Tobą w niedoli, bo mnie też takie przeziębienie złapało, że dziś mnie z pracy wygonili do domu się wyleczyć fajnych masz w pracy. ja chocbym pluła krwia to by mi jeszcze papiery do sprawdzenia wreczyli. I kazali nie pobrudzić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.05.2010 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Szajbo kochana, jakbym miała na Księciunia czekać, to bym uschła;). Idę sobie sama zrobić herbatkę po góralsku... Elena, zdrówka życzę! Fajną masz pracę!!! Markociu, zaraziłabym Cię, ale za bardzo Cię lubię. Cześć Duszku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 18.05.2010 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Szajbo kochana, jakbym miała na Księciunia czekać, to bym uschła;). Idę sobie sama zrobić herbatkę po góralsku... [ Dobrze gada! Polać jej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 18.05.2010 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Szajbo kochana, jakbym miała na Księciunia czekać, to bym uschła;). Idę sobie sama zrobić herbatkę po góralsku... Elena, zdrówka życzę! Fajną masz pracę!!! Markociu, zaraziłabym Cię, ale za bardzo Cię lubię. Cześć Duszku! dzięki Rasia, nie jest jeszcze ze mną tak źle, żeby leżeć na wznak i na budowę na kontroling nie skoczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 18.05.2010 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 fajnych masz w pracy. ja chocbym pluła krwia to by mi jeszcze papiery do sprawdzenia wreczyli. I kazali nie pobrudzić... nie ma to jak ludzki szef:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.05.2010 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Ciężki mam dzisiaj pomyślunek, ale załapałam, że Markoci chodziło o wafelki Szajby, a nie o sposób na wolne z pracy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts