Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Beciu prosty jak precel

Miksujesz puszke mleka slodzonego skondensowanego, potem dolewasz kostke masla roztopionego a potem dorzucasz paczke wiorek kokosowych, albo kakao, albo orzechy

No rewelacja ten Twój andrut :)

ja jeszcze pozwoliłam sobie go zmodyfilować i odrobinę bialego rumu do masy dolałam. Miodzio :D I dzieki temu moglam zeżreć sama, nie bede przeciez dzieci rozpijac, nie? 8) ;)

Cześć Dziewczynki i Chłopaki! Leżę z temperaturą pod kocykiem, łeb mi żyć nie daje, oczy pieką, nawet ucho mnie boli...:( ... dawno mi tak źle nie było...:(

Linkę do tych kilku zdjęć ode mnie staram się wszystkim porozsyłać.

Cześć Dziewczynki i Chłopaki! Leżę z temperaturą pod kocykiem, łeb mi żyć nie daje, oczy pieką, nawet ucho mnie boli...:( ... dawno mi tak źle nie było...:(

Linkę do tych kilku zdjęć ode mnie staram się wszystkim porozsyłać.

Rasiu zdrówka Ci życzę. Wygrzewaj się i weź aspirynkę.

Szajbo kochana, jakbym miała na Księciunia czekać, to bym uschła;). Idę sobie sama zrobić herbatkę po góralsku...:)

Elena, zdrówka życzę! Fajną masz pracę!!!:D

Markociu, zaraziłabym Cię, ale za bardzo Cię lubię.:)

Cześć Duszku!:)

Szajbo kochana, jakbym miała na Księciunia czekać, to bym uschła;). Idę sobie sama zrobić herbatkę po góralsku...:)

Elena, zdrówka życzę! Fajną masz pracę!!!:D

Markociu, zaraziłabym Cię, ale za bardzo Cię lubię.:)

Cześć Duszku!:)

dzięki Rasia, nie jest jeszcze ze mną tak źle, żeby leżeć na wznak i na budowę na kontroling nie skoczyć ;)