ghost34 21.05.2010 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 ciesze sie ze sie dezwalo ..mam zamiar cie odwiedzic w przyszlym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 21.05.2010 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 ciesze sie ze sie dezwalo ..mam zamiar cie odwiedzic w przyszlym tygodniu Jak mnie nie zaleje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 21.05.2010 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Taaaa... Założę fartuszek i gwiazdkę sobie przyczepię na czole;) no nie kochana co najmniej 4 Zdrówka życzę Rasieńko dużo i oszczędzaj się troszkę przez jakiś tydzień dobrze??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 21.05.2010 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Jak mnie nie zaleje... trzeba byc dobrej mysli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.05.2010 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 no nie kochana co najmniej 4 wspominalas cos o basenie w ogrodzie to i 5 mozesz sobie dokleic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.05.2010 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Taaaa... Założę fartuszek i gwiazdkę sobie przyczepię na czole zawsze lepsze to niz sierp i młot kichasz tak głośno, ze u mnie slychać czy nieco lepiej już? zdrówka Rasiula,zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 21.05.2010 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Rasiulka, słonko, kuruj się dziołszka ja wiem, że ty jesteś szalenie, cudownie i niebotycznie gościnna (z tęsknotą wspominam... ), ale weź ty kobito się oszczędzaj trochę! Japonki, pełna gotowość do pięciogwiazdkowej obsługi i tfu tfu, psia doopa, zagrożenie powodziowe, to nie są najkorzystniejsze warunki do kuracji... Moim skromnym zdaniem... Jak nie zadbasz trochę o siebie, to jak pragnę zakwitnąć, wpław tam dotrę i dam ci w ucho. Albo kompres na tę upartą łepetynę położę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.05.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 dobry wieczór Rasia to ja z Magdą i dupsko będziesz musiała okładać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 21.05.2010 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Jestem nieprzytomna... Posprzątałam, popędziłam po Młodą na basen, pognałam na lotnisko i na lotnisku spędziłam 2 godziny, bo tyle właśnie samolot był opóźniony! W drodze powrotnej pojechałam nad Wisłę... jakem stara doopa, to takiej wody w Stolycy nie widziałam!:jawdrop:A jakie tłumy spacerowiczów!!! We łbie mi szumi i już nie wiem czy to woda, czy zmęczenie, czy reakcja na antybiotyk? To może moje doopsko chociaż oszczędzicie? Grzecznie biorę Augmentin i zaraz wskakuję do wyrka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.05.2010 02:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 Długo nie pospałam... O ironio! Podlałam już trawkę, bo usycha a wielkiej wody się obawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 22.05.2010 04:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 Długo nie pospałam... O ironio! Podlałam już trawkę, bo usycha a wielkiej wody się obawiam... Rasiu, to powódź zerwała Cię na nogi o takiej porze?? Mój miły na ten weekend własnie pojechał do W-wy, staram się nie bać. Bo np. wczoraj u notariusza dowiedzialam się, ze nie można sprawdzić KW, centralne archiwum jest w stolicy i niestety nie działa! (a o 6:30 obudził mnie kot!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.05.2010 06:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 Rasiu, to powódź zerwała Cię na nogi o takiej porze?? Mój miły na ten weekend własnie pojechał do W-wy, staram się nie bać. Bo np. wczoraj u notariusza dowiedzialam się, ze nie można sprawdzić KW, centralne archiwum jest w stolicy i niestety nie działa! (a o 6:30 obudził mnie kot!) Dawaj Miłego na kawkę! Ja po drodze od morza i nad morze! Wiesz... tak sobie myślę, że w soboty i niedzielę, to ono chyba nigdy nie działało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 22.05.2010 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 Dawaj Miłego na kawkę! Ja po drodze od morza i nad morze! Wiesz... tak sobie myślę, że w soboty i niedzielę, to ono chyba nigdy nie działało? Ale wczoraj był piątek! Miły by się pewnie ucieszył, ale teraz jesteśmy bez kontaktu - on siedzi w szkole (a ja zaraz jadę do szkółek). Ale nic straconego, bywa przynajmniej raz w miesiącu! ...a nad nasze morze tez jedziesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.05.2010 06:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 Ale wczoraj był piątek! Miły by się pewnie ucieszył, ale teraz jesteśmy bez kontaktu - on siedzi w szkole (a ja zaraz jadę do szkółek). Ale nic straconego, bywa przynajmniej raz w miesiącu! ...a nad nasze morze tez jedziesz?? To następnym razem zabierz się z Miłym!!! Zapewniam, że nie dam Ci się nudzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 22.05.2010 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 To następnym razem zabierz się z Miłym!!! Zapewniam, że nie dam Ci się nudzić Chętnie, jezeli tylko będzie mnie chciał zabrać. Chyba czasem chce odpocząć od gadania o ogródku! To znaczy, chwilowo nie chce o nim mówić wcale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.05.2010 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 Rasia w głowie Ci się już nie kręci? Wielkiej wody nie miałaś, że trawkę podlewałaś? A tak na poważnie to nie pada u Was? Bo u nas burze i opady za opadami.... Rozmawiałaś z tym panem sympatycznym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.05.2010 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 Rasia w głowie Ci się już nie kręci? Wielkiej wody nie miałaś, że trawkę podlewałaś? A tak na poważnie to nie pada u Was? Bo u nas burze i opady za opadami.... Rozmawiałaś z tym panem sympatycznym? Przez ostatni tydzień to ja prawie nie gadałam, bo nie mogłam... W przyszłym tygodniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.05.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 dobry wieczóru nas dzisiaj burza była taka że hej a takich grzmotków i błyskawic to ja chyba nie pamiętam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.05.2010 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 dobry wieczór u nas dzisiaj burza była taka że hej a takich grzmotków i błyskawic to ja chyba nie pamiętam:) A u mnie sucho jak pieprz i nawet moje bagienko wyschło:( Porąbane nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.05.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 ja już mam dosyć mokrego:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts