Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Taaaa...:rolleyes: Założę fartuszek i gwiazdkę sobie przyczepię na czole;)

zawsze lepsze to niz sierp i młot ;)

kichasz tak głośno, ze u mnie slychać :( czy nieco lepiej już?

zdrówka Rasiula,zdrówka życzę

Rasiulka, słonko, kuruj się dziołszka :D

ja wiem, że ty jesteś szalenie, cudownie i niebotycznie gościnna (z tęsknotą wspominam... :D), ale weź ty kobito się oszczędzaj trochę! :-x Japonki, pełna gotowość do pięciogwiazdkowej obsługi i tfu tfu, psia doopa, zagrożenie powodziowe, to nie są najkorzystniejsze warunki do kuracji... Moim skromnym zdaniem...

Jak nie zadbasz trochę o siebie, to jak pragnę zakwitnąć, wpław tam dotrę i dam ci w ucho. :evil: Albo kompres na tę upartą łepetynę położę... :mad:

Jestem nieprzytomna...:x

Posprzątałam, popędziłam po Młodą na basen, pognałam na lotnisko i na lotnisku spędziłam 2 godziny, bo tyle właśnie samolot był opóźniony!:evil:

W drodze powrotnej pojechałam nad Wisłę... jakem stara doopa, to takiej wody w Stolycy nie widziałam!:jawdrop:A jakie tłumy spacerowiczów!!! :eek:

We łbie mi szumi i już nie wiem czy to woda, czy zmęczenie, czy reakcja na antybiotyk?:roll:

To może moje doopsko chociaż oszczędzicie?:rolleyes: Grzecznie biorę Augmentin i zaraz wskakuję do wyrka!:cool:

Długo nie pospałam...:lol:

O ironio! Podlałam już trawkę, bo usycha a wielkiej wody się obawiam...:rolleyes:

Rasiu, to powódź zerwała Cię na nogi o takiej porze??

Mój miły na ten weekend własnie pojechał do W-wy, staram się nie bać. Bo np. wczoraj u notariusza dowiedzialam się, ze nie można sprawdzić KW, centralne archiwum jest w stolicy i niestety nie działa! :rolleyes:

(a o 6:30 obudził mnie kot!)

Rasiu, to powódź zerwała Cię na nogi o takiej porze??

Mój miły na ten weekend własnie pojechał do W-wy, staram się nie bać. Bo np. wczoraj u notariusza dowiedzialam się, ze nie można sprawdzić KW, centralne archiwum jest w stolicy i niestety nie działa! :rolleyes:

(a o 6:30 obudził mnie kot!)

Dawaj Miłego na kawkę! Ja po drodze od morza i nad morze!;) :lol:

Wiesz... tak sobie myślę, że w soboty i niedzielę, to ono chyba nigdy nie działało?:rolleyes::confused:

Dawaj Miłego na kawkę! Ja po drodze od morza i nad morze!;) :lol:

Wiesz... tak sobie myślę, że w soboty i niedzielę, to ono chyba nigdy nie działało?:rolleyes::confused:

Ale wczoraj był piątek! :D

Miły by się pewnie ucieszył, ale teraz jesteśmy bez kontaktu - on siedzi w szkole (a ja zaraz jadę do szkółek). Ale nic straconego, bywa przynajmniej raz w miesiącu! ;)

...a nad nasze morze tez jedziesz??

Ale wczoraj był piątek! :D

Miły by się pewnie ucieszył, ale teraz jesteśmy bez kontaktu - on siedzi w szkole (a ja zaraz jadę do szkółek). Ale nic straconego, bywa przynajmniej raz w miesiącu! ;)

...a nad nasze morze tez jedziesz??

To następnym razem zabierz się z Miłym!!!:D Zapewniam, że nie dam Ci się nudzić;):lol:

Rasia w głowie Ci się już nie kręci?

Wielkiej wody nie miałaś, że trawkę podlewałaś? A tak na poważnie to nie pada u Was? Bo u nas burze i opady za opadami....

Rozmawiałaś z tym panem sympatycznym?

Przez ostatni tydzień to ja prawie nie gadałam, bo nie mogłam...:( W przyszłym tygodniu...