MonikaC 23.05.2010 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Rasia ty się ciesz!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 23.05.2010 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 ...cześć Rasia .. wyzdrowiałaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.05.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 dobry wieczórjak raz Gwoździk zadał dobre pytanie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.05.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 a ja sie slyszalam z Rasia, przez telefon jeszcze charczala, ale juz jej troche lepiej buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.05.2010 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Jak dobrze że Ci lepiej... ale jeszcze nie doskonale - to kuruj się dziołcha , kuruj..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 24.05.2010 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Rasia ja przelotem... jak gardło? mam nadzieje, ze już lepiej trzymaj się słonko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.05.2010 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Rasia ja przelotem... jak gardło? mam nadzieje, ze już lepiej trzymaj się słonko Hej Nitusiu! Ja się gruźlicze i bycze... A co u Twoich Teściów??? Lecę do Ciebie poczytać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 24.05.2010 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 To się bycz i lecz kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 24.05.2010 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 ... u teśców... powoli woda spada.... więc i myslenie się zmienia na lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.05.2010 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 dobry wieczór Rasia ale Ci dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
erniej 24.05.2010 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Rasia: chciałem Ci wysłać PW ale skrzynkę masz pełną :-/ Ano, ale kto myśli o porządkach w chorobie. Zdrowiej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.05.2010 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Przechorowałam imieninki... Ale z tym byczeniem, to przesada... Rano wstać z łóżka co prawda nie mogłam, ale jak już się zwlokłam, to pojechałam po odpływ do mojego prysznica. Będzie narożnikowy, 90x90 z Tece... jejuśku! Jaki on ślicznie płaski!!! W środę przyjadą do mnie: kibelek V&B Subway. bidet V&B Subway, wanna Ideal Standard, umywalka Ideal Standard, bateria wannowa Tres Max /umywalkowa i bidetowa leżą już od roku w pudełkach/... i jeszcze parę innych drobiazgów. A wczoraj kupiłam sobie cuuudne miskanty i inne skarby, w tym ostróżkę i lawendę... Mam skończone "obrabianie" bocznych ścianek pod dachowym przeszkleniem. Zaprawioną klejem i pomalowaną piwniczkę na wino. Zrobione do niej schody i prawie całą klapę. Pomalowany garaż. Załatane dziury w instalacji centralnego odkurzacza dzielnie wywiercone przez Księciunia. Zrobione schody do grabkarni. Trawa mi wykiełkowała już dookoła całego domku, a w mechowej zagrodzie przed wejściem wyrosły malutkie kurki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.05.2010 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Rasia: chciałem Ci wysłać PW ale skrzynkę masz pełną :-/ Ano, ale kto myśli o porządkach w chorobie. Zdrowiej! Cześć Erniej!!! Już uprzątnęłam i ten mały kątek;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.05.2010 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Przechorowałam imieninki... Ale z tym byczeniem, to przesada... Rano wstać z łóżka co prawda nie mogłam, ale jak już się zwlokłam, to pojechałam po odpływ do mojego prysznica. Będzie narożnikowy, 90x90 z Tece... jejuśku! Jaki on ślicznie płaski!!! W środę przyjadą do mnie: kibelek V&B Subway. bidet V&B Subway, wanna Ideal Standard, umywalka Ideal Standard, bateria wannowa Tres Max /umywalkowa i bidetowa leżą już od roku w pudełkach/... i jeszcze parę innych drobiazgów. A wczoraj kupiłam sobie cuuudne miskanty i inne skarby, w tym ostróżkę i lawendę...; Mam skończone "obrabianie" bocznych ścianek pod dachowym przeszkleniem. ) Zaprawioną klejem i pomalowaną piwniczkę na wino.) Zrobione do niej schody i prawie całą klapę.: Pomalowany garaż. Załatane dziury w instalacji centralnego odkurzacza dzielnie wywiercone przez Księciunia. Zrobione schody do grabkarni. Trawa mi wykiełkowała już dookoła całego domku, a w mechowej zagrodzie przed wejściem wyrosły malutkie kurki!!! :jawdrop::jawdrop: idę chorować, może u mnie tez się cos zrobi, albo choc przyjedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.05.2010 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 :jawdrop::jawdrop: idę chorować, może u mnie tez się cos zrobi, albo choc przyjedzie Przyjechać mogę...ja;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 25.05.2010 04:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Cze Rasia imieninki miałaś wczoraj? wszystkiego najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 25.05.2010 05:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Aaaa dziękować, dziękować. Moje ukochane kwiatki!!!:lol:i przy okazji wymarzone kolory do mojego ogródka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 25.05.2010 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 kolory też moje ulubione, tylko na moich piaskach to same żółte kwitnąco roślinki chcą rosnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 25.05.2010 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Rasiulka to i ode mnie bukiecik na imieninki:) http://2.bp.blogspot.com/__Dxne0dapyw/SksaYbRT-LI/AAAAAAAAAAU/nv3UoLJO0p0/s320/Zdj%C4%99cia-0225.jpg Zdrówka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.05.2010 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Rasiu wszystkiego najlepszego!! No no szalejecie:jawdrop:tez tak chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts