wu 02.06.2010 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 dzień dobry wiedziałam gdzie przyjść to ja tez poproszę słuszną miarkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 02.06.2010 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Mysza! My polewamy, Ty gadaj co się dzieje?! Świrus, jeszcze głowa nie umyta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 02.06.2010 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 to ja się tez napije, bo ledwo żyje:bash: dzień dobry wiedziałam gdzie przyjść to ja tez poproszę słuszną miarkę Cze dziewczynki, mogę się podzielić, ale to Małgoś dziś stawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 02.06.2010 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Znikam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 02.06.2010 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Mysza! My polewamy, Ty gadaj co się dzieje?! Świrus, jeszcze głowa nie umyta... ja wiem ze ty arcygościnna bestia jestes, ale w takim razie nie imprezować mi tutaj proszę, tylko kurcgalopkiem do łazienki! Goście se same poradzą Wiem, gdzie trzymasz http://www.notcot.com/images/sheridans1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.06.2010 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Madzia ja to poproszę miętowego Bayleisa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.06.2010 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 ja wiem ze ty arcygościnna bestia jestes, ale w takim razie nie imprezować mi tutaj proszę, tylko kurcgalopkiem do łazienki! Goście se same poradzą Wiem, gdzie trzymasz http://www.notcot.com/images/sheridans1.jpg Boszzz jak dobrze się napic takiego dobrego trunku.Szkoda, ze się teraz musze sama kawą bez procentów zadowalać. No co sie dzieje.Mam narzucony gips na gliwy schodów-kątowniki nie zostały nijak nabite, tylko podtrzymywane są przez podpórki, bo odpadają, mam syf wszędzie gdzie się nie spojrze, pan stolarz cyklinuje schody i wióry lecą wszędzie i pył po całym domu-w koncu dał sie namówic na podpięcie szlifierki do odkurzacza, bo wszystko łącznie z praniem na górze jest w pyle. Listwy przyjechały nie takie, więc umawiamy sie na kolejne roboty na poniedzialek-jak miło.Kanapa w gipsie, bo było kucie, dąb w gruzie, kafle w piance i gipsie. fugi zmienily kolor na biały z czarnego.Kazalam wszystko sprzątać i czyścic natychmiast.Mam nadzieje, ze posprzątają, ale tymczasowo to serce ściska:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.06.2010 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Malgos stawia? No dobra, to kto pierwszy u Nelki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 02.06.2010 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Madzia ja to poproszę miętowego Bayleisa;) mosz: http://farm1.static.flickr.com/158/345460372_f80f032ca3.jpg Dobra a teraz uciekam, jeszcze praca, potem kierunek Nell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 02.06.2010 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Malgos stawia? No dobra, to kto pierwszy u Nelki? Może ty...moze ty... moze jednak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 02.06.2010 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Rasia, susz ten łeb i do zo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.06.2010 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 tak se tylko na pocieszenie wklepie, ze jak bedą Ci dobierać Rasiu ten rekuperator to niechaj lepiej dobrze obliczą kubaturę wentylowaną, bo oscyluje koło ładnej okrągłej liczby 1000, razem z garazem- a ten zapewne wentylowany naturalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.06.2010 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Rasiu fajna łezka Ci się w łazience robi Lubię oglądać takie rzeczy i fajnie, że ktoś wybiera takie niezbyt popularne rozwiazania i co tu dużo gadać, wymagajace troche zachodu. Napewno bedzie to bardzo charakterystyczna łazienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 02.06.2010 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Czesc Rasiu, W łazience robi sie ciekawie, już nie moge doczekac sie efektu końcowego! A i szkoda pieska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.06.2010 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Madzia dzięki pyszne było:)Rasia ludzie to wredne som a biedny piesio cierpi:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 02.06.2010 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 rasia wspolczuje nóżki. łazienka zapowiada się wystrzałowo.. ciekawe co dalej wymyśliłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.06.2010 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 dobry wieczórco porabiasz Piękna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.06.2010 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Rasiunia, dzieki za wycieczke przemila, teraz wiem po kim taka fajna jestes. Duuuza buzka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.06.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Rasiunia strasznie fajnie bylo cie zobaczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 03.06.2010 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Rasia, ale mnie zaskoczyłaś!!! Do teraz ciężko mi uwierzyć, że naprawdę udało Ci się przyjechać. Pytam P., a on mówi, że no byłaś i jeszcze mam Cię na zdjęciach. Oto dowody Dziękuję, dziękuję, dziękuję !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [ATTACH=CONFIG]12575[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts