Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mysza! My polewamy, Ty gadaj co się dzieje?!

Świrus, jeszcze głowa nie umyta...:(

ja wiem ze ty arcygościnna bestia jestes, ale w takim razie nie imprezować mi tutaj proszę, tylko kurcgalopkiem do łazienki! :mad: ;)

Goście se same poradzą :D Wiem, gdzie trzymasz :lol:

http://www.notcot.com/images/sheridans1.jpg

ja wiem ze ty arcygościnna bestia jestes, ale w takim razie nie imprezować mi tutaj proszę, tylko kurcgalopkiem do łazienki! :mad: ;)

Goście se same poradzą :D Wiem, gdzie trzymasz :lol:

http://www.notcot.com/images/sheridans1.jpg

Boszzz jak dobrze się napic takiego dobrego trunku.Szkoda, ze się teraz musze sama kawą bez procentów zadowalać.

No co sie dzieje.Mam narzucony gips na gliwy schodów-kątowniki nie zostały nijak nabite, tylko podtrzymywane są przez podpórki, bo odpadają, mam syf wszędzie gdzie się nie spojrze, pan stolarz cyklinuje schody i wióry lecą wszędzie i pył po całym domu-w koncu dał sie namówic na podpięcie szlifierki do odkurzacza, bo wszystko łącznie z praniem na górze jest w pyle. Listwy przyjechały nie takie, więc umawiamy sie na kolejne roboty na poniedzialek-jak miło.Kanapa w gipsie, bo było kucie, dąb w gruzie, kafle w piance i gipsie. fugi zmienily kolor na biały z czarnego.Kazalam wszystko sprzątać i czyścic natychmiast.Mam nadzieje, ze posprzątają, ale tymczasowo to serce ściska:(

Rasia, ale mnie zaskoczyłaś!!! Do teraz ciężko mi uwierzyć, że naprawdę udało Ci się przyjechać. Pytam P., a on mówi, że no byłaś i jeszcze mam Cię na zdjęciach. Oto dowody :) Dziękuję, dziękuję, dziękuję !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [ATTACH=CONFIG]12575[/ATTACH]

:)