Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ufff... dotarłam!!!

Dziękuję Wszystkim Uczestnikom mojej szalonej wyprawy!!!

Nelci i jej wspaniałej Rodzince za przemiłe przyjęcie i możliwość wybawienia i wyśmiania się w cudownym i cieplutkim domku, we wspaniałym towarzystwie!:cool::lol:

Szajbie z Małżem, za szajbniętą noc i ranek... i kawkę ze śniadaniem...;)

Małgoś, za dzielne przedreptanie ze mną Żywieckich ścieżek mojego dzieciństwa...:cool:

Kluczmoni, za możliwość zwiedzenia przepięknego domku i za niebieski łubin!!!:cool::D

Markoci, za spotkanie i rajd po krętych dróżkach... ze specjalnymi pozdrowieniami dla Małża...;):)

Malce i Małżowi, za niezapomniane chwile i różowe conieco...:cool:;)

jeeeeeeeesssssssssssu, różowe conieco zabrzmiało jak sztuczny penis podarowany Komorowskiemu,przez emigrantów ;)

cieszę się ,że cała i zdrowa (pomijając kaszel) dotarłaś do domu :)

Rasia, ale mnie zaskoczyłaś!!! Do teraz ciężko mi uwierzyć, że naprawdę udało Ci się przyjechać. Pytam P., a on mówi, że no byłaś i jeszcze mam Cię na zdjęciach. Oto dowody :) Dziękuję, dziękuję, dziękuję !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [ATTACH=CONFIG]12575[/ATTACH]

:)

Nelciu, to ja bardzo dziękuję za zaproszenie!:D Mam nadzieję, że niespodzianka się udała:)

Możesz mi podesłać link do swoich zdjęć?

Sztuczny penis, baran i emigranci.... Mimo wielkich starań nie ogarniam tej kuwety...:rotfl:.

Z czarnym baranem kumam czaczę, ale z resztą...:jawdrop:

Rasinko, mój meksykański kocyk od teraz jest zawsze do Twojej dyspozycji :D

Śniadanko w pakiecie :stirthepot:

Już kombinuję, jak się znowu z domku urwać...:rolleyes::cool:

Edytowane przez rasia

Rasiulka fajnie bylo znowu zajrzeć do Waszego cudnie szarego domu. Wydawało się to niemożliwe , ale chałupa Wam cały czas pięknieje. Mam nadzieję,że nikogo nie zaraziłam Widzę,że konwój się opóźnia - może uda mi się jeszcze coś zorganizować.Jakby co się zgłoszę Buziaki Kochana :)