rasia 06.06.2010 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Rasiulka fajnie bylo znowu zajrzeć do Waszego cudnie szarego domu. Wydawało się to niemożliwe , ale chałupa Wam cały czas pięknieje. Mam nadzieję,że nikogo nie zaraziłam Widzę,że konwój się opóźnia - może uda mi się jeszcze coś zorganizować.Jakby co się zgłoszę Buziaki Kochana Dobrosiu, dziękuję za wizytę, za dary dla powodzian i za Twoją dzielność w wejściu na górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 06.06.2010 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 ech , ten świetlik wart jest tego,żeby się przeczołgać po schodach Zresztą łazienka Wasza też Zawsze sobie myslę po wyjściu od Ciebie,że brak mi chyba odwagi i rozmachu w pomysłach na dom . Taka spokojniutka ta moja chalupa. Idę dogorywać do łóżka , chyba oskrzela mi się poddały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.06.2010 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Rasieńko, bardzo serdecznie dziękuję za wczorajsze popołudnie i wieczór (mam nadzieję, że nie nadużyliśmy waszej gościnności ), specjalne podziękowania dla Księciunia za przeeeepyyyyyszne placuszki Fajnie było znowu się z wami spotkać, bo naprawdę jak nikt inny potraficie człowieka naładować pozytywną energią. M dzisiaj od rana oglądał katalog z motorami Napalił się chyba buźka dla was wielka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 07.06.2010 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 i jak łubin ? przeżył. ? dziękuje za wizyte i zapraszam znów. ja mam to co dobroszka: brak mi odwagi i polotu w urządzaniu wnętrz. ale cóż musze to przezyc i cieszyc oko Waszymi cudnymi pomysłami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.06.2010 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 i jak łubin ? przeżył. ? dziękuje za wizyte i zapraszam znów. ja mam to co dobroszka: brak mi odwagi i polotu w urządzaniu wnętrz. ale cóż musze to przezyc i cieszyc oko Waszymi cudnymi pomysłami. Hej KluczMoniu! Łubin walczy dzielnie! A Twój dom piękny jest i basta! Absolutnie cudnie prosty i w tym jego siła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.06.2010 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Rasieńko, bardzo serdecznie dziękuję za wczorajsze popołudnie i wieczór (mam nadzieję, że nie nadużyliśmy waszej gościnności ), specjalne podziękowania dla Księciunia za przeeeepyyyyyszne placuszki Fajnie było znowu się z wami spotkać, bo naprawdę jak nikt inny potraficie człowieka naładować pozytywną energią. M dzisiaj od rana oglądał katalog z motorami Napalił się chyba buźka dla was wielka Księciunio się poleca na przyszłość Jak już naładujesz komórkę to dryndnij. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.06.2010 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 ech , ten świetlik wart jest tego,żeby się przeczołgać po schodach Zresztą łazienka Wasza też Zawsze sobie myslę po wyjściu od Ciebie,że brak mi chyba odwagi i rozmachu w pomysłach na dom . Taka spokojniutka ta moja chalupa. Idę dogorywać do łóżka , chyba oskrzela mi się poddały Dobrosiu, kuruj się proszę! A chałupę masz cuuudną! Wiesz dobrze. I pomysłów też Ci nie brakuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 07.06.2010 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Hej Rasiu, a czy już posadziłaś te paprocie i inne roślinki niedawno zakupione? A masz jakieś zdjęcia? (a żeby nie było tylko tak interesownie, to dobrej nocy i kolorowych snów życzę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 07.06.2010 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Cześć Rasiu, zdjęcia dotarły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.06.2010 03:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Hej Rasiu, a czy już posadziłaś te paprocie i inne roślinki niedawno zakupione? A masz jakieś zdjęcia? (a żeby nie było tylko tak interesownie, to dobrej nocy i kolorowych snów życzę ) Specjalnie dla Ciebie Sure, odgrzebię swój dziennik i powrzucam fotki... tylko nie wiem czy to ma sens, bo czytałam gdzieś, że mają likwidować stare dzienniki:eek:,a bloga nie uznaję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.06.2010 03:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Cześć Rasiu, zdjęcia dotarły? Dotarły!!! Pięknie dziękować!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 08.06.2010 03:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Specjalnie dla Ciebie Sure, odgrzebię swój dziennik i powrzucam fotki... tylko nie wiem czy to ma sens, bo czytałam gdzieś, że mają likwidować stare dzienniki:eek:,a bloga nie uznaję... Cze Rasia Jakie likwidować? Jakie likwidować! Ja się nie zgadzam. A bloga też nie uznaję Nie wiadomo jak to to czytać.... Czego jeszcze nie śpisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.06.2010 03:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Cze Rasia Jakie likwidować? Jakie likwidować! Ja się nie zgadzam. A bloga też nie uznaję Nie wiadomo jak to to czytać.... Czego jeszcze nie śpisz? Ja już, a Ty jeszcze???!!! O tych dziennikach to Efilka tak gdzieś pisała... Chyba zdrowiejesz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 08.06.2010 03:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Ja też już Gardło mnie tak bolało całą noc, że o 4 wstałam po leki. A jak się już zwlekłam z wyra, to tak z rozpędu na nogach jestem. W kwestii dzienników - znaczy że co? Że któregoś dnia ich już tam nie będzie? W zasadzie ma to swoje dobre strony..... można bezkarnie głupoty w nich wypisywać, skoro i tak na przemiał pójdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.06.2010 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 a gdzie sa fotki robione przez Rasie??? bo na razie Nelli sie tylko ujawnila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 08.06.2010 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 posłałam Ci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.06.2010 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 08.06.2010 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 nie-za-ma-co Dzięki to się Rasiuli należą za targanie aparatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.06.2010 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 nie-za-ma-co Dzięki to się Rasiuli należą za targanie aparatu Hi, hi... ja do aparatu przyrośnięta jestem;) A'propos targania, właśnie przytargałam kilka nowych roślinek:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.06.2010 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 to sie chwal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts