Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

Rasiulka fajnie bylo znowu zajrzeć do Waszego cudnie szarego domu. Wydawało się to niemożliwe , ale chałupa Wam cały czas pięknieje. Mam nadzieję,że nikogo nie zaraziłam Widzę,że konwój się opóźnia - może uda mi się jeszcze coś zorganizować.Jakby co się zgłoszę Buziaki Kochana :)

Dobrosiu, dziękuję za wizytę, za dary dla powodzian i za Twoją dzielność w wejściu na górę;):D

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Rasieńko, bardzo serdecznie dziękuję za wczorajsze popołudnie i wieczór (mam nadzieję, że nie nadużyliśmy waszej gościnności :oops:), specjalne podziękowania dla Księciunia za przeeeepyyyyyszne placuszki :D

Fajnie było znowu się z wami spotkać, bo naprawdę jak nikt inny potraficie człowieka naładować pozytywną energią.

M dzisiaj od rana oglądał katalog z motorami :lol2: Napalił się chyba :lol2:

buźka dla was wielka

i jak łubin ? przeżył. ? dziękuje za wizyte i zapraszam znów.

ja mam to co dobroszka: brak mi odwagi i polotu w urządzaniu wnętrz. ale cóż musze to przezyc i cieszyc oko Waszymi cudnymi pomysłami.

Hej KluczMoniu!:D Łubin walczy dzielnie!:) A Twój dom piękny jest i basta! Absolutnie cudnie prosty i w tym jego siła!:D

Rasieńko, bardzo serdecznie dziękuję za wczorajsze popołudnie i wieczór (mam nadzieję, że nie nadużyliśmy waszej gościnności :oops:), specjalne podziękowania dla Księciunia za przeeeepyyyyyszne placuszki :D

Fajnie było znowu się z wami spotkać, bo naprawdę jak nikt inny potraficie człowieka naładować pozytywną energią.

M dzisiaj od rana oglądał katalog z motorami :lol2: Napalił się chyba :lol2:

buźka dla was wielka

Księciunio się poleca na przyszłość;):D

Jak już naładujesz komórkę to dryndnij.:)

ech , ten świetlik wart jest tego,żeby się przeczołgać po schodach :) Zresztą łazienka Wasza też :yes: Zawsze sobie myslę po wyjściu od Ciebie,że brak mi chyba odwagi i rozmachu w pomysłach na dom . Taka spokojniutka ta moja chalupa. Idę dogorywać do łóżka , chyba oskrzela mi się poddały :(

Dobrosiu, kuruj się proszę! A chałupę masz cuuudną! Wiesz dobrze. I pomysłów też Ci nie brakuje!:D

Hej Rasiu, a czy już posadziłaś te paprocie i inne roślinki niedawno zakupione? A masz jakieś zdjęcia? :rolleyes:

(a żeby nie było tylko tak interesownie, to dobrej nocy i kolorowych snów życzę ;) )

Specjalnie dla Ciebie Sure, odgrzebię swój dziennik i powrzucam fotki... tylko nie wiem czy to ma sens, bo czytałam gdzieś, że mają likwidować stare dzienniki:eek:,a bloga nie uznaję...:rolleyes:

Specjalnie dla Ciebie Sure, odgrzebię swój dziennik i powrzucam fotki... tylko nie wiem czy to ma sens, bo czytałam gdzieś, że mają likwidować stare dzienniki:eek:,a bloga nie uznaję...:rolleyes:

Cze Rasia :)

Jakie likwidować? Jakie likwidować! :mad: Ja się nie zgadzam. :evil: A bloga też nie uznaję :p Nie wiadomo jak to to czytać....

Czego jeszcze nie śpisz? :)

Cze Rasia :)

Jakie likwidować? Jakie likwidować! :mad: Ja się nie zgadzam. :evil: A bloga też nie uznaję :p Nie wiadomo jak to to czytać....

Czego jeszcze nie śpisz? :)

Ja już, a Ty jeszcze???!!!:eek:

O tych dziennikach to Efilka tak gdzieś pisała... :(

Chyba zdrowiejesz!:lol2:

Ja też już :( Gardło mnie tak bolało całą noc, że o 4 wstałam po leki. A jak się już zwlekłam z wyra, to tak z rozpędu na nogach jestem. :o

W kwestii dzienników - znaczy że co? Że któregoś dnia ich już tam nie będzie? :o

W zasadzie ma to swoje dobre strony..... można bezkarnie głupoty w nich wypisywać, skoro i tak na przemiał pójdą ;)