rasia 08.06.2010 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 qrva, miałam iść spać bom wylatana dziś jak koń po westernie, ale nie do Ciebie mi się zachciało jeszcze przed snem zajrzeć... I goovno, spać to ja już nie będę Gdzieś ty kobieto te wszystkie lawendowo-fioletowo-błękitne cuda ogrodowe przede mną chowała, ja się pytam?! To jest niemożliwe, żeby we własnym radzimym ogrodzie posiadać takie perełki. Jakim cudem? Przecież najpierw była zima , potem nadal zima, później jeszcze zima, a następnie lało i lało i lało. I lało. Nieprzerwanie, upierdliwie i bez umiaru. Osobiście widziałam jak się modrzew wziął i desperat przewrócił w tym bagnie.... Więc skąd ten cudny ogród teraz? Albo dysponujesz nadprzyrodzonymi mocami albo to jest fotomontaż Moja zawistna po sobotnim zwiedzaniu własnego zdemolowanego ogródka dusza nadal w to nie wierzy Życze sobie zobaczyć przy kiwi Twojego japonka ( japonkę? ) i 1/4 wychlanego przez nas, czarownice sheridana. Inaczej nie uwierzę. Nic a nic. takie cuda się nie zdarzają. I już! Przeczytałam Księciuniowi Twoją przemowę prawniczą domagającą się dowodów i choć padnięty łon jak ten Pluto i nakryty własnymi uszami, obśmiał się jak norka przez sen i szurnął spać dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 08.06.2010 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Przeczytałam Księciuniowi Twoją przemowę prawniczą domagającą się dowodów i choć padnięty łon jak ten Pluto i nakryty własnymi uszami, obśmiał się jak norka przez sen i szurnął spać dalej... Ty mi łonem księciowym a la Pluto ( ) łoczu nie mydlij tylko zasuwaj foty z japonkami robić. I z lampą błyskową PS Dzięki wisz za co, ni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.06.2010 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 a jak się te piękne kwiatki na pierwszym planie nazywają ? http://img441.imageshack.us/img441/8247/czerwiec2010408.jpg Tak samo jak te wyżej, jakieś astrowate toto... Kupiłam dzisiaj w pośpiechu na targu po 3 złote i nie zdążyłam się zapytać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 09.06.2010 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Dobrze, ze tu zajrzałam rano, a nie wczoraj, bo na pewno bym nie mogła zasnąć na skutek prowadzonych tu dialogów! a przy okazji zapytam się jeszcze o powyższe szyszki - czy to jodły koreańskiej, czy jakieś inne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.06.2010 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Dobrze, ze tu zajrzałam rano, a nie wczoraj, bo na pewno bym nie mogła zasnąć na skutek prowadzonych tu dialogów! a przy okazji zapytam się jeszcze o powyższe szyszki - czy to jodły koreańskiej, czy jakieś inne? Jodły koreańskiej:D A ja cały czas czekam na fotki Twojego ogrodu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.06.2010 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 A ja cały czas czekam na fotki Twojego ogrodu... a mojgo nie ? wpadłam Ci powiedzieć ,że piłki juz są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.06.2010 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 a mojgo nie ? wpadłam Ci powiedzieć ,że piłki juz są To super! Czytałam na wątku powodziowym:). A Twój ogród gdzie??? No pokaż... nie daj się prosić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.06.2010 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 To super! Czytałam na wątku powodziowym:). A Twój ogród gdzie??? No pokaż... nie daj się prosić... Jest to Tajemniczy Ogrod. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 09.06.2010 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Jest to Tajemniczy Ogrod. mój też jest coraz bardziej tajemniczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 10.06.2010 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Rasia, bardzo mi sie podobaja twoje paprocie i trawy....pieknie sie u Ciebie robi na zewnarz i we wnatrz:D Malka ogrodu to nie ma zadnego....niebudowy tez.... ...widzialas Jej dziennik? wiatr hula i piasek w oczy sypie:cool: Czy Twoje trawy w moim ogrodzie tez by ladnie wygladaly? Mam do zagospodarowania skarpe.... Tutaj na zdjeciu po prawej stronie wisienka...mam nadzieje, ze jeszcze zyje: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.06.2010 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Rasia, bardzo mi sie podobaja twoje paprocie i trawy....pieknie sie u Ciebie robi na zewnarz i we wnatrz:D Malka ogrodu to nie ma zadnego....niebudowy tez.... ...widzialas Jej dziennik? wiatr hula i piasek w oczy sypie:cool: Czy Twoje trawy w moim ogrodzie tez by ladnie wygladaly? Mam do zagospodarowania skarpe.... [ATTACH=CONFIG]13164[/ATTACH] Tutaj na zdjeciu po prawej stronie wisienka...mam nadzieje, ze jeszcze zyje: [ATTACH=CONFIG]13163[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]13162[/ATTACH] :D Hej Mayu! Dopiero co byłam u Ciebie w dzienniku popatrzeć co nowego. Samą skarpę, to obsadziłabym niskimi trawami /typu Festuca/http://www.trawki.pl/files/f.scoparia.jpg i innymi roślinkami okrywowymi, zadarniającymi, bo masz baardzo duży spadek. Wzmocniłabym ją taką specjalną kratką do skarp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 10.06.2010 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 u mnie niestety nic nowego...raczej stara spiewka, bo kasy szukam:D czekam jeszcze na wykonczenie balkonow + barierka i na brame z furtka. Nie mam zadnych wiesci...ale tez jeszcze do konca nie zaplacilam:rolleyes: Ja mam nadzieje pociac ta moja skarpe i z tego porobic donice by trawe nawsadzac, dlatego podpatruje Twoje poczynania ogrodowe Bym chciala zrobic cos w ten desen tylko na mniejsza skale, bo ogrod malutki: http://www.smh.com.au/ffximage/2006/01/19/hl_outdoor_430_1901.jpg ale to bajka na inny sezon a nawet rok, ale fajnie by bylo juz jesienia miec koncept i chociaz czesc budowlana zakonczona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 10.06.2010 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 kurcze, jak wykasowac ostatnie zdjecie w zalaczniku? dodalam przez przypadek i nie wiem jak sie go pozbyc...wyglada tez jak jakies niechciane:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 10.06.2010 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 fajna ta festuca! albo takie "niedźwiedzie runo"? http://www.egarden.pl/admin/zdjecia/e0b7fd0c598226bacfa3d5f276bf3b9b.mini.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 10.06.2010 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Rasiu, wydaje mi się, że z zamieszczonych ostatnio w dzienniku fotek roślin rozpoznaję parzydło leśne? No, ale resztę to mogłabyś podpisać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.06.2010 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Jak ja Wam zazdroszcze, ze znacie nazwy tych roslinek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 10.06.2010 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 kurcze, jak wykasowac ostatnie zdjecie w zalaczniku? dodalam przez przypadek i nie wiem jak sie go pozbyc...wyglada tez jak jakies niechciane:cool: zdjęcie jak zdjęcie-ale jak wykasować perz z ogrodu czółko-wróciłam na chwilę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 10.06.2010 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.06.2010 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 perz to roundapem chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.06.2010 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 dobry wieczórna perz to chyba osobny środek jest;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts