rasia 10.06.2010 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Cześć Robaczki!!! Wusiu, na perz to najlepsza moja Nitka jest! Wyżera aż jej się uszy trzęsą. Myszko! Gdzieś ty była jak Cię nie było??!! Fajnie, że jesteś! Szurku, parzydło super wypatrzone! A z gatunkami traw to będzie gorzej... Widzisz Małgoś... nie wszystkie znam na pamięć... po łacinie;) Mayu, pomysł pierwsza klasa!!! Tylko wkomponuj gdzieś taki wąziutki, długi basen!:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.06.2010 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Rasia, senkju za linka do albumu:)A zdjecia nowej łazienki to kaj som?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.06.2010 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Rasia, senkju za linka do albumu:) A zdjecia nowej łazienki to kaj som?? Nima... Przerwa w pracach budowlanych... chłopaki pojechali na wesele...... może wrócą w poniedziałek, a może nie... A mi się cały czas koncepcja klaruje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.06.2010 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Rasiula na pewno najbardziej ekologiczna;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.06.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Rasia, Ty to masz powera. Nie dostalam barana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.06.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Rasia kwiatki cudne i aparat użyty też cudny musi być A my Madmagres to wszystkie czarownice jesteśmy... I jak tą wodę gotowałyśmy to pewnie Rasia podlała nim roślinki i teraz zobacz co się dzieje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.06.2010 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Rasia, Ty to masz powera. Nie dostalam barana. O kurczaki! Zapomniałam... Już wrzucam w picasę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.06.2010 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 ja to w ogóle żadnych fotek nie widziałam:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.06.2010 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 (edytowane) ja to w ogóle żadnych fotek nie widziałam:( Już widziała... Edytowane 10 Czerwca 2010 przez rasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 10.06.2010 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Cze Rasiulka A odbierz ty se pocztę na wp, co laseczka? Jak tam Filipek? Pewnie w te upały z bajora, yyy znaczy ..oczka wodnego chciałam tegooo... powiedzieć...nie wychodzi, co? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.06.2010 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Cze Rasiulka A odbierz ty se pocztę na wp, co laseczka? Jak tam Filipek? Pewnie w te upały z bajora, yyy znaczy ..oczka wodnego chciałam tegooo... powiedzieć...nie wychodzi, co? :D Odebrałam! Już w nocy odebrałam:) i nawet odpowiedziałam:). A Filipek... no cóż... dobrze, że mam w domu chłodniej, to nosa na dwór nie wyściubia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.06.2010 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 perz to trzeba lapkami wybierac Rasiula te kupki niebiesko-fioletowe u mnie to poprostu macierzanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.06.2010 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 No perz to trudno wybrac lapkami bo ma klacza na perz jest roundup, starane jest na dwuliscienne czyli skrzyp, mlecz m.in Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.06.2010 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 perz to trzeba lapkami wybierac Rasiula te kupki niebiesko-fioletowe u mnie to poprostu macierzanka Ale ona cuudna jest!!! Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.06.2010 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 No perz to trudno wybrac lapkami bo ma klacza na perz jest roundup, starane jest na dwuliscienne czyli skrzyp, mlecz m.in A co na osty??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.06.2010 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 osty sie dobrze wyrywa wiec chyba najlepszy sposob to wyrywanie, sa takie urzadzenia- taki patyk z haczykami, wkreca sie to w ziemie i wykreca razem z roslinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.06.2010 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 osty sie dobrze wyrywa wiec chyba najlepszy sposob to wyrywanie, sa takie urzadzenia- taki patyk z haczykami, wkreca sie to w ziemie i wykreca razem z roslinka Absolutnie nie - teraz się doczytałam - zostawić osty jak troszkę urosną a potem każdego nierozcieńczonym rundapem malować pędzelkiem albo pojedynczo pryskać - one cwane rozłogami najbardziej się rozłażą i jak je wyrwiesz, nawet zdaje się do cna to i tak potem w innym miejscu wyłażą ale trzeba czekać aż podrosną bo dopiero wtedy idą sobi w te korzenie i rozniosą truciznę wszędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.06.2010 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 przeczytalam takie cosOstrozenie rosna b. intenswnie, mokro, ciepło, duzo swiatla. Ruch w wiazkachprzewodzacych ma zdecydowanie kierunek do gory. Starane czy Roundup nieprzemiesci sie skutecznie w odpowiedniej dawce do korzeni. Ostrozenzmarnieje - czesc nadziemna a potem odrośnie.Nie martw sie nie tobie jednemu tak wyszlo. Dlatego zwalczanie chwastowtrwałych Roundupem poleca sie jesienia gdy ruch w wiazkach przewodzacychjest wyraznie do korzeni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.06.2010 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 przeczytalam takie cos Ostrozenie rosna b. intenswnie, mokro, ciepło, duzo swiatla. Ruch w wiazkach przewodzacych ma zdecydowanie kierunek do gory. Starane czy Roundup nie przemiesci sie skutecznie w odpowiedniej dawce do korzeni. Ostrozen zmarnieje - czesc nadziemna a potem odrośnie. Nie martw sie nie tobie jednemu tak wyszlo. Dlatego zwalczanie chwastow trwałych Roundupem poleca sie jesienia gdy ruch w wiazkach przewodzacych jest wyraznie do korzeni. O! to do jesieni poczekam, ale cholery rozsieją mi się w tak zwanym międzyczasie!!! A ja mam je na całej długości granicy z tajemniczym ogrodem... czyli 60mb i mnóstwo już przelazło do mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.06.2010 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 dzień dobrymusisz im w takim razie w czynie społecznym łebki urywać żeby nasion nie było;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts