rasia 11.06.2010 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Absolutnie nie - teraz się doczytałam - zostawić osty jak troszkę urosną a potem każdego nierozcieńczonym rundapem malować pędzelkiem albo pojedynczo pryskać - one cwane rozłogami najbardziej się rozłażą i jak je wyrwiesz, nawet zdaje się do cna to i tak potem w innym miejscu wyłażą ale trzeba czekać aż podrosną bo dopiero wtedy idą sobi w te korzenie i rozniosą truciznę wszędzie Cześć Gosiaczku!!! Jak miło że wpadłaś. Właśnie sobie wyobraziłam siebie z pędzelkiem w łapie malującą te 120m2 ostów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.06.2010 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 dzień dobry musisz im w takim razie w czynie społecznym łebki urywać żeby nasion nie było;) Taaaa... ... właśnie przyszło mi do głowy, że strasznie lubię perz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 11.06.2010 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Cześć Robaczki!!! Mayu, pomysł pierwsza klasa!!! Tylko wkomponuj gdzieś taki wąziutki, długi basen!:cool: Kochana, basen? ja mam do jeziora pare metrow...basen to tylko na komary...roboty mi szukasz na wakacje? ja chce miec bezproblemowo z margarita na lezaczku, a nie zielska odlawiac z basenu:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.06.2010 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Kochana, basen? ja mam do jeziora pare metrow...basen to tylko na komary...roboty mi szukasz na wakacje? ja chce miec bezproblemowo z margarita na lezaczku, a nie zielska odlawiac z basenu:D:D Ale by było tak pięknie jak na tych zdjęciach...... dobra, dobra... będzie jeszcze piękniej:cool:... i bez komarów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.06.2010 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 co ty to mialas za patent na komary o ktorym Efi pisze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 11.06.2010 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Ale by było tak pięknie jak na tych zdjęciach...... dobra, dobra... będzie jeszcze piękniej:cool:... i bez komarów... ...bo spokojniejsze i nie swedzace:D co ty to mialas za patent na komary o ktorym Efi pisze?? ha!! mam dowod rzeczowy!! :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.06.2010 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 co ty to mialas za patent na komary o ktorym Efi pisze?? Markociu, ja nie wiem o czym Efi pisze...... może o mudzdze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.06.2010 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 ze co? aa ta lapka na prad? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.06.2010 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 ze co? aa ta lapka na prad? Łapka na prąd to jedno, a mugga roll to drugie... oba polecam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.06.2010 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 a tego roll-on kupowalas w aptece czy przez net? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.06.2010 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 a tego roll-on kupowalas w aptece czy przez net? Przez net. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.06.2010 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 a ile on ma % tego deet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.06.2010 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 roll-on 20% ja chce kruszce kupić opaskehttp://www.papagayodesign.pl/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage_images.tpl&product_id=18&category_id=1&option=com_virtuemart&Itemid=59 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.06.2010 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Duzo, najwiecej z dostepnych na rynku. Wklejalam linka w watku kasiowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 11.06.2010 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Taaaa... ... właśnie przyszło mi do głowy, że strasznie lubię perz... Grunt, to pozytywne myślenie! a prawdę mówiąc, to on wygląda trochę jak trawa ozdobna! a co to za łapki i inne coś tam na komary, ktoś mnie oświeci? Co prawda wody w pobliżu nie mam, ale jest las, no i sąsiedzi planują lub mają różne kaskady, stawki, baseny i inne zbiorniki wodne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.06.2010 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Grunt, to pozytywne myślenie! a prawdę mówiąc, to on wygląda trochę jak trawa ozdobna! a co to za łapki i inne coś tam na komary, ktoś mnie oświeci? Co prawda wody w pobliżu nie mam, ale jest las, no i sąsiedzi planują lub mają różne kaskady, stawki, baseny i inne zbiorniki wodne... Na mordowanie komarów i ich podpiekanie najlepsza rakietka tenisowa z siatką pod prądem na baterie... o taka: http://i.frazpc.pl/pliki/2002/board_graf/121693330488204566.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 11.06.2010 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 o rany!... trzeba z tym biegać za tymi komarami i wymachiwać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.06.2010 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 o rany!... trzeba z tym biegać za tymi komarami i wymachiwać?? Nie... można siedzieć i czekać aż same do Ciebie przylecą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.06.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Już widziała... no kiedy mówię że nie widziała fotków to nie widziałam:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.06.2010 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Nie... można siedzieć i czekać aż same do Ciebie przylecą Mozna tez sprawic sobie zaby, duuuuuzo zab. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts