Gosiek33 11.06.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 żab mam całe kumkanie, nic innego nie robią tylko całe noce i dnie kumkają, rechocą, całe stada wokół - o teraz też słychać... ale komarzyce też słychać, najgorzej, że przy uchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.06.2010 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Mozna tez sprawic sobie zaby, duuuuuzo zab. Żaby zjadają komary... a Filip zjada żaby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.06.2010 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 żab mam całe kumkanie, nic innego nie robią tylko całe noce i dnie kumkają, rechocą, całe stada wokół - o teraz też słychać... ale komarzyce też słychać, najgorzej, że przy uchu Gosiaczku, pożycz trochę żab... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.06.2010 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 przyjeżdżaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.06.2010 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Ale wiesz... to bedzie taka pożyczka na wieczne nieoddanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.06.2010 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Nie bacząc na wszędokąsające komary siedzę sobie teraz na kanapie przy pełnootwartych drzwiach na taras i wwąchuję się w zajebiaszczopachnącą maciejkę... ale odpał...:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 11.06.2010 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Na mordowanie komarów i ich podpiekanie najlepsza rakietka tenisowa z siatką pod prądem na baterie... o taka: http://i.frazpc.pl/pliki/2002/board_graf/121693330488204566.jpg Fajowe urządzenie, jednakże przy zakupie trzeba mieć na uwadze dwie niedogodności: pierwsza - jak się już komar złapie to łokrutnie capi. Takim spalonym kłakiem. Nota bene nie wiedziałam że komary są owłosione druga - należy uważać na sąsiadów, którzy dorwawszy się do narzędzia mordu próbują jego i swoją moc na niewinnych kobietach Rasiu, z pozdrowieniami dla mojego-twojego-ulubionego-sąsiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 11.06.2010 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Dawno u Ciebie nie byłam, Rasiu - piękny ogród powstaje!! Ja też uwielbiam trawy, jestem pewna, że efekt finalny będzie rewelacyjny, skoro już jest tak fajnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 11.06.2010 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Dobrze, że zdjęcia robione za dnia były bo inaczej kolory roślinek wszelakich się prezentują niż nocną porą I chciałam dodać, że łazienka przy-sypialniana nietuzinkowo się zapowiada Dzięki za spotkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.06.2010 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Rasiu wszystkie co wyłapiesz są Twoje właśnie uciekłam z ogrodu, tną od rana niemiłosiernie a teraz sobie poczytałam http://robale.pl/index/2/493/komar#sPh http://robale.pl/index/2/375/komar#sPh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 12.06.2010 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Gosiaczku, pożycz trochę żab... ulalala ja mogę ci kochana dać wiaderko gratis różnej wielkości do wyboru do koloru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.06.2010 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Dawno u Ciebie nie byłam, Rasiu - piękny ogród powstaje!! Ja też uwielbiam trawy, jestem pewna, że efekt finalny będzie rewelacyjny, skoro już jest tak fajnie! Witaj MAzo! Za to ja u Ciebie jestem codziennie i podglądam i trzymam kciuki i dopinguję A trawy i klimaty polnych kwiatów, dziki ogród z dzikim winem, górski strumień... mraaaauuu... moje marzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.06.2010 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Dobrze, że zdjęcia robione za dnia były bo inaczej kolory roślinek wszelakich się prezentują niż nocną porą I chciałam dodać, że łazienka przy-sypialniana nietuzinkowo się zapowiada Dzięki za spotkanie Łazienka chwilowo przestała mi się podobać...... mam nadzieję, że mi przejdzie... A Wasze dary są od tygodnia już u Wizardusa:cool: To ja bardzo dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.06.2010 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Rasiu wszystkie co wyłapiesz są Twoje właśnie uciekłam z ogrodu, tną od rana niemiłosiernie a teraz sobie poczytałam http://robale.pl/index/2/493/komar#sPh http://robale.pl/index/2/375/komar#sPh U mnie rano nie ma komarów, ale są wieczorem... niestety... Cały dzień śpiewają ptaszki jak najęte, a wieczorem jest tak cicho... za cicho... żaby by się na serio przydały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.06.2010 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 ulalala ja mogę ci kochana dać wiaderko gratis różnej wielkości do wyboru do koloru To przyjeżdżaj z żabami... i Kodziem!!!:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.06.2010 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 A u mnie jest dużo żab i jeszcze więcej komarów... Nie dojdziesz do auta a całe stada napadają mnie..... Co to jest za specyfik na te komary? Ma ktoś linka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.06.2010 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Już poszukałam. A na jak długo wystarcza, bo opakowanie nie za wielkie....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 12.06.2010 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 rasia ogródek miodzio. a czy te zaby to tak w nocy daja pospac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 12.06.2010 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 dzisiaj w szkółce nabyłam zaocznie trzy pierwsze roślinki. hortensje. normalnie zatrzyk endorfin na maksa. nie dziwie sie że tak gadacie o tym non stop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 12.06.2010 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Bry wieczorek, wróciłam i nadrobiłam:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts