Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

żab mam całe kumkanie, nic innego nie robią tylko całe noce i dnie kumkają, rechocą, całe stada wokół - o teraz też słychać... ale komarzyce też słychać, najgorzej, że przy uchu :(

Gosiaczku, pożycz trochę żab...:cool::D

Na mordowanie komarów i ich podpiekanie najlepsza rakietka tenisowa z siatką pod prądem na baterie...;) o taka: http://i.frazpc.pl/pliki/2002/board_graf/121693330488204566.jpg

Fajowe urządzenie, jednakże przy zakupie trzeba mieć na uwadze dwie niedogodności:

pierwsza - jak się już komar złapie to łokrutnie capi. Takim spalonym kłakiem. Nota bene nie wiedziałam że komary są owłosione :o ;)

druga - należy uważać na sąsiadów, którzy dorwawszy się do narzędzia mordu próbują jego i swoją moc na niewinnych kobietach :p

Rasiu, z pozdrowieniami dla mojego-twojego-ulubionego-sąsiada ;) :lol2:

Dawno u Ciebie nie byłam, Rasiu - piękny ogród powstaje!! Ja też uwielbiam trawy, jestem pewna, że efekt finalny będzie rewelacyjny, skoro już jest tak fajnie!

Witaj MAzo:)! Za to ja u Ciebie jestem codziennie i podglądam i trzymam kciuki i dopinguję:D A trawy i klimaty polnych kwiatów, dziki ogród z dzikim winem, górski strumień... mraaaauuu... moje marzenia...:cool:

Dobrze, że zdjęcia robione za dnia były ;) bo inaczej kolory roślinek wszelakich się prezentują niż nocną porą ;)

I chciałam dodać, że łazienka przy-sypialniana nietuzinkowo się zapowiada :)

Dzięki za spotkanie :)

Łazienka chwilowo przestała mi się podobać...:(... mam nadzieję, że mi przejdzie...:rolleyes:

A Wasze dary są od tygodnia już u Wizardusa:cool::)

To ja bardzo dziękuję!:yes::D

Rasiu wszystkie co wyłapiesz są Twoje :)

właśnie uciekłam z ogrodu, tną od rana niemiłosiernie :(

a teraz sobie poczytałam

http://robale.pl/index/2/493/komar#sPh

http://robale.pl/index/2/375/komar#sPh

U mnie rano nie ma komarów, ale są wieczorem... niestety...:(

Cały dzień śpiewają ptaszki jak najęte, a wieczorem jest tak cicho... za cicho... żaby by się na serio przydały.:D