malgos2 12.06.2010 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Dzielna jestes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.06.2010 23:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Cześć Dziewczynki:D Obżarta i opita po sobotnim grillu, wpadłam się z Wami podzielić nowymi doznaniami domowych rozkoszy... Tak sobie grillowaliśmy obsikani i obsmarowani wszelkimi możliwymi specyfikami, żeby te wampirze bestie nie zżarły nas do kości... sączyliśmy drinka po drinku i smaliliśmy fajkę po fajce, gdy nagle błysło i prysło... na nasze drinki, fajeczki i karkóweczki! Wrzuciliśmy wszystko do zimowego ogrodu... włącznie z glillem! Otworzyłam drzwi wejściowe i tak cudowny cug się zrobił, że nie dość że dym się rozwiał w te pędy, to jeszcze karkóweczka szybciej doszła do siebie... Booosko grilluje się w domu!!!:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 13.06.2010 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 dzisiaj w szkółce nabyłam zaocznie trzy pierwsze roślinki. hortensje. normalnie zatrzyk endorfin na maksa. nie dziwie sie że tak gadacie o tym non stop no własnie, przychodzi taki moment w życiu, że zaczyna się gadać o roślinkach! p.s. a u nas komarów nie ma! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 13.06.2010 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 witam Nie zdawałam sobie sprawy, ze ogród zimowy może mieć tak wszechstronne zastosowania :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.06.2010 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Już poszukałam. A na jak długo wystarcza, bo opakowanie nie za wielkie....? Arniko, działa cały wieczór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.06.2010 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 rasia ogródek miodzio. a czy te zaby to tak w nocy daja pospac? Hej Malutka! Jeszcze nie wiem, dopiero jestem przed adopcją kilku sztuk;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.06.2010 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 dzisiaj w szkółce nabyłam zaocznie trzy pierwsze roślinki. hortensje. normalnie zatrzyk endorfin na maksa. nie dziwie sie że tak gadacie o tym non stop Nooo tak... pora założyć "pogaduchy o ogrodach"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.06.2010 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Bry wieczorek, wróciłam i nadrobiłam:yes: Od razu widać żeś wypoczęta! Jak było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.06.2010 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 no własnie, przychodzi taki moment w życiu, że zaczyna się gadać o roślinkach! p.s. a u nas komarów nie ma! Szczęściara!!!:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.06.2010 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 witam Nie zdawałam sobie sprawy, ze ogród zimowy może mieć tak wszechstronne zastosowania :D:D Witaj Minkapinka! ... wiesz... ja też... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.06.2010 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Arniko, działa cały wieczór. A jaki masz 20 czy 30? I na jak długo wystarczy jedno opakowanie? bo nie wiem ile od razu zamówić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 13.06.2010 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Szczęściara!!!:D pewnie do czasu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.06.2010 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Czesc Rasiunia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 13.06.2010 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 super zastosowanie ogrodu zimowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 14.06.2010 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Cześć Dziewczynki:D Obżarta i opita po sobotnim grillu, wpadłam się z Wami podzielić nowymi doznaniami domowych rozkoszy... Tak sobie grillowaliśmy obsikani i obsmarowani wszelkimi możliwymi specyfikami, żeby te wampirze bestie nie zżarły nas do kości... sączyliśmy drinka po drinku i smaliliśmy fajkę po fajce, gdy nagle błysło i prysło... na nasze drinki, fajeczki i karkóweczki! Wrzuciliśmy wszystko do zimowego ogrodu... włącznie z glillem! Otworzyłam drzwi wejściowe i tak cudowny cug się zrobił, że nie dość że dym się rozwiał w te pędy, to jeszcze karkóweczka szybciej doszła do siebie... Booosko grilluje się w domu!!!:yes: Jello!! Rasiu, to znaczy, ze u Ciebie teraz bedzie grill caloroczny....juz prztestowany:D:D Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.06.2010 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Wpadam pitulić i zmykam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewamarcin 14.06.2010 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Witam!Bardzo podoba mi się Twoja barierka do schodów. Być może gdzieś już pisałaś kto ją robił, ale tak dużo jest u Ciebie ciekawych rzeczy do oglądania i czytania, że nie sposób tego wszystkiego szybko przeczytać, dlatego proszę o namiary na firmę.Z góry dziękuję i pozdrawiamEwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 14.06.2010 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 nie chcesz ruszyć dupska live to zapraszam chociaż wirtualnie... Ty wiesz jak Podlasie w czerwcu pachnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 14.06.2010 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Wpdłam z tęsknoty mimo iz czasu brak cholerka może ktoś chce oddać mi nadmiar wolengo czasu Cześć Rasiulka - mogę się wprosić w czwartek bo będę przejazdem blisko ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 14.06.2010 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Dobry wieczór Somsiadko jak tam Twoja łazieneczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts