Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

Cześć Kochani!!!:D

Zuza, czasozjadacz jest chyba wirusowy;) Nie mam ostatnio na nic czasu, ale dla Ciebie w czwartek znajdę na 1000%!!! :D

Elenko, łazieneczka wykluwa się w bólach... głowy mojej...:rolleyes:... i kolan glazurnika;)

Dandi, przyjadę na pewno!!!... w czerwcu:cool:

Ewo, jeśli pytasz o stalowe linki, to robił mi Tomek - 608 430 460. Pochwyt na ścianie robił mi wykonawca schodów, ale Tomek też zrobi.:)

Mayu, Malutka, dziś padało cały dzień a mi zostało mięsko zabejcowane, więc dziś też rozpalałam grilla w zimowym ogrodzie...:D:lol2:

Nefciu kochana, ja też Ciebie...:)

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witaj MAzo:)! Za to ja u Ciebie jestem codziennie i podglądam i trzymam kciuki i dopinguję:D A trawy i klimaty polnych kwiatów, dziki ogród z dzikim winem, górski strumień... mraaaauuu... moje marzenia...:cool:

No to ja u Ciebie też prawie codziennie :) Gdzieś mi umknęło zdjęcie łazienki, ale nadrobiłam to przeoczenie - wygląda intrygująco, kiedy następne fotki? chyba nie tylko ja przebieram nerwowo nogami :)

Irmo, ależ proszę Cię bardzo.:) Ten sam tomek robił u Neferki balustradę.:)

Zuza, czekam na telefon i na Ciebie!:D

Mysiu, ugrzęzłam w tych trawach na dobre...:rolleyes:

Monia, pozdrowienia dla "Krystyny po byku" ;) i powodzenia! :D

Mazo, Elenko, zdjęcia będą jak się skończy, bo teraz nie widać nic, kompletnie nic... tyle tam pyłu!:(

po setnym a może tysięcznym zaglądnięciu do Ciebie ujawniam się :)

Piękny domek... jestem wielką fanką kuchni i podłogi z kamyczkami :D Cudo...

Mam pytanie... jak sprawuje Ci się lodówka Lg (i jak masz dokładnie model) oraz piekarnik i mikrofala.... będę wdzięczna za odp.

ps. jak możesz to odpisz u mnie albo na priva, bo u Ciebie ruch jak w ulu... będę musiała szukać odpowiedzi ;)

Wielkie dzięki :lol:

po setnym a może tysięcznym zaglądnięciu do Ciebie ujawniam się :)

Piękny domek... jestem wielką fanką kuchni i podłogi z kamyczkami :D Cudo...

Mam pytanie... jak sprawuje Ci się lodówka Lg (i jak masz dokładnie model) oraz piekarnik i mikrofala.... będę wdzięczna za odp.

ps. jak możesz to odpisz u mnie albo na priva, bo u Ciebie ruch jak w ulu... będę musiała szukać odpowiedzi ;)

Wielkie dzięki :lol:

Kasiula witaj!:D Lodówka sprawuje się znakomicie! Zwłaszcza kostkarka, kruszarka i woda są teraz wyjątkowo intensywnie eksploatowane...:D

Model... o kurczaki, lecę sprawdzić!

...

...

...

Lodówka LG: GR-P227YTQA

Piekarnik z mikrofalą Gorenie: BOC5322AX

Piekarnik parowy Gorenie: BOC6322AX