rasia 14.06.2010 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Cześć Kochani!!! Zuza, czasozjadacz jest chyba wirusowy;) Nie mam ostatnio na nic czasu, ale dla Ciebie w czwartek znajdę na 1000%!!! Elenko, łazieneczka wykluwa się w bólach... głowy mojej...... i kolan glazurnika;) Dandi, przyjadę na pewno!!!... w czerwcu:cool: Ewo, jeśli pytasz o stalowe linki, to robił mi Tomek - 608 430 460. Pochwyt na ścianie robił mi wykonawca schodów, ale Tomek też zrobi. Mayu, Malutka, dziś padało cały dzień a mi zostało mięsko zabejcowane, więc dziś też rozpalałam grilla w zimowym ogrodzie...:lol2: Nefciu kochana, ja też Ciebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 15.06.2010 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Rasiu, mam nadzieję, zę się nie pogniewasz: przeklejam sobie namiar na p. Tomka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 15.06.2010 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Rasiulka cieszę się że czasozjadacz nie przeszkodzi nam w spotkanku będę dzwonić Do czwartku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.06.2010 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Rasiul widzisz? jestem.Dzieki Słoneczko za telefon. Super ten link do trawsków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 15.06.2010 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Witam i zmykam do Krystyny z gazowni bo dostaliśmy umowę ale tyle byków narobili że szkoda gadać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 15.06.2010 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Witaj MAzo! Za to ja u Ciebie jestem codziennie i podglądam i trzymam kciuki i dopinguję A trawy i klimaty polnych kwiatów, dziki ogród z dzikim winem, górski strumień... mraaaauuu... moje marzenia... No to ja u Ciebie też prawie codziennie Gdzieś mi umknęło zdjęcie łazienki, ale nadrobiłam to przeoczenie - wygląda intrygująco, kiedy następne fotki? chyba nie tylko ja przebieram nerwowo nogami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 15.06.2010 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Elenko, łazieneczka wykluwa się w bólach... głowy mojej...... i kolan glazurnika;) wszystko co rodzi się w bólach później budzi podziw więc niecierpliwie czekam na foty z efektami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.06.2010 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Irmo, ależ proszę Cię bardzo. Ten sam tomek robił u Neferki balustradę. Zuza, czekam na telefon i na Ciebie! Mysiu, ugrzęzłam w tych trawach na dobre... Monia, pozdrowienia dla "Krystyny po byku" i powodzenia! Mazo, Elenko, zdjęcia będą jak się skończy, bo teraz nie widać nic, kompletnie nic... tyle tam pyłu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 15.06.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 po setnym a może tysięcznym zaglądnięciu do Ciebie ujawniam się Piękny domek... jestem wielką fanką kuchni i podłogi z kamyczkami Cudo... Mam pytanie... jak sprawuje Ci się lodówka Lg (i jak masz dokładnie model) oraz piekarnik i mikrofala.... będę wdzięczna za odp. ps. jak możesz to odpisz u mnie albo na priva, bo u Ciebie ruch jak w ulu... będę musiała szukać odpowiedzi Wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 15.06.2010 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 przyszlam wieczorkiem przy resztkach grila posiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 16.06.2010 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 A ja przyszłam rankiem. Gdzie fotki łazienki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 16.06.2010 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Bry a czy my z Zu też się na czwartek możem wprosić :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.06.2010 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Wybierasz sie na wielka czworke?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.06.2010 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Rasia, pokazuj te lazienke, nie sciemniaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 16.06.2010 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 No ja też jestem ciekawa łazieneczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.06.2010 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Wybierasz sie na wielka czworke?? Absolutnie nie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.06.2010 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Ale miałam dzisiaj niespodziewajkę fajnistą!!!:lol2: Malka z Malkiem mnie nawiedzili! Hi, hi... widzieli łazienkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.06.2010 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Ale miałam dzisiaj niespodziewajkę fajnistą!!!:lol2: Malka z Malkiem mnie nawiedzili! Hi, hi... widzieli łazienkę Oooooooooooooo te szelmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.06.2010 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 po setnym a może tysięcznym zaglądnięciu do Ciebie ujawniam się Piękny domek... jestem wielką fanką kuchni i podłogi z kamyczkami Cudo... Mam pytanie... jak sprawuje Ci się lodówka Lg (i jak masz dokładnie model) oraz piekarnik i mikrofala.... będę wdzięczna za odp. ps. jak możesz to odpisz u mnie albo na priva, bo u Ciebie ruch jak w ulu... będę musiała szukać odpowiedzi Wielkie dzięki Kasiula witaj! Lodówka sprawuje się znakomicie! Zwłaszcza kostkarka, kruszarka i woda są teraz wyjątkowo intensywnie eksploatowane... Model... o kurczaki, lecę sprawdzić! ... ... ... Lodówka LG: GR-P227YTQA Piekarnik z mikrofalą Gorenie: BOC5322AX Piekarnik parowy Gorenie: BOC6322AX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 16.06.2010 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Mogiem być jutro ok 11 ??? razem z Pasiulką i jej Zuzolem ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts