MonikaC 17.06.2010 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Piękna będzie!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 17.06.2010 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Nie mogę się doczekać efektu końcowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.06.2010 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Zuza, Pasiku z Zu, bardzo dziękuję za cudowne odwiedziny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.06.2010 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Piękna będzie!!!!! Monia, jak zobaczysz tą mozaikę......uummmmmmmmm juz jest pieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 17.06.2010 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Rasia, super to wygląda śliczna mozaika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 18.06.2010 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Rasiu Słoneczko, dziękuję za gościnę dziewczyny zachwycają się mozaiką choć nie miały jej w ręku a ona jest stokoroć ładniejsza niż na fotach !!!!! a ja "se" pomocałam, tralala:wiggle: się musiałam "pokwalić" efekt końcowy nas powali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 18.06.2010 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Zuza, Pasiku z Zu, bardzo dziękuję za cudowne odwiedziny! My też dziękujemy a ja w szczególności za pyszna kawusię z wkładką :wiggle:i za możliwość zobaczenia w realu tej cudnej łazienki co się robi :)no i nie mogę się doczekać efektu końcowego buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.06.2010 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Efilko, masz już swój wewątek? od wtedy kochana. link w podpisie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 18.06.2010 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 To ja już się wpraszam na macanie końcowe - i trójklapki Ci przywiozę nie żebym za darmo chciała oglądać :cool::cool:trzeba się wkupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.06.2010 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 dobry wieczór Rasiula mozaika tak pięknie wygląda na zdjęciu że aż strach na żywo oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 18.06.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 byłem w dzienniku. Hesus Marycha, tam Fauna i Flora IV RP masz kamyczki przy scianach takie jak ja kcem. Schludnie to masz bardzo zrobione (zieleń miedzy ulicą a domkiem). też chciałem takie żaluzje no a reszta to miłe marzenia ... to do nastepnego ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 18.06.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Łazienka zapowiada się czadowo! Szybko pytam - co to za mozaika i płytki? Czy dobrze widzę, że mozaika szaro-czarna? też taka chcę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.06.2010 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 To ja już się wpraszam na macanie końcowe - i trójklapki Ci przywiozę nie żebym za darmo chciała oglądać :cool::cool:trzeba się wkupić Wkupić się nie trzeba, ale każdą roślinkę chętnie przyjmę... Ty wiesz...... i bez i yuka mają się świetnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.06.2010 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 dobry wieczór Rasiula mozaika tak pięknie wygląda na zdjęciu że aż strach na żywo oglądać Dobra, zrobię brzydkie zdjęcie specjalnie dla Ciebie, żebyś przyjechała i na żywo pomacała;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.06.2010 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 byłem w dzienniku. Hesus Marycha, tam Fauna i Flora IV RP masz kamyczki przy scianach takie jak ja kcem. Schludnie to masz bardzo zrobione (zieleń miedzy ulicą a domkiem). też chciałem takie żaluzje no a reszta to miłe marzenia ... to do nastepnego ! Nooo witam się z Panem Marianem serdecznie! Kamyczki świetna sprawa! Nawet po największych ulewach elewacja nie jest opryskana piachem i ziemią! A żaluzje to nadal marzenie tylko, jak i wiele innych rzeczy, jak zadaszenie tarasu, oświetlenie elewacji i ogrodu czy brama i furtka... Czekam cierpliwie... Ty wiesz na co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.06.2010 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 Łazienka zapowiada się czadowo! Szybko pytam - co to za mozaika i płytki? Czy dobrze widzę, że mozaika szaro-czarna? też taka chcę! Dzięki Mazo! Podtrzymujecie mnie wszyscy na duchu... Wczoraj okazało się, że zabraknie 3, słownie trzech płytek! A ja wykupiłam całe ostatnie 19m2 w sklepie, w którym je znalazłam! A na domawianie i czekanie nie ma szans... więc kombinujemy jak koń pod górkę i w jednym miejscu będą położone z tej serii podłogowe... ciekawa jestem czy zauważycie? Białą mam tą: http://www.atlasconcorde.it/collezioni.php?idstile=4&idseriec=5&idp=140&gam=1&dc=1 Bianco Cera 30,5X56 A mozaikę szaro-czarną z łupka ręcznie ciosanego z Indii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 19.06.2010 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 Rasiu, łazienka zapowiada się odjazdowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.06.2010 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 dziewczyny zachwycają się mozaiką choć nie miały jej w ręku a ona jest stokoroć ładniejsza niż na fotach !!!!! a ja "se" pomocałam, tralala:wiggle: się musiałam "pokwalić" efekt końcowy nas powali Tra la la la miały w łapach i nawet były bliskie polizania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 19.06.2010 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 Wkupić się nie trzeba, ale każdą roślinkę chętnie przyjmę... Ty wiesz...... i bez i yuka mają się świetnie! To ja się ogromnie cieszę bo wiesz jak już nie będziesz chciała zieleniny to krzycz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 19.06.2010 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 ..ja mam do oddania kilka arów łąki ... tylko ściąć trzeba cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts