Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To ja już się wpraszam na macanie końcowe - i trójklapki Ci przywiozę :) nie żebym za darmo chciała oglądać :cool::cool::cool:trzeba się wkupić ;)

Wkupić się nie trzeba, ale każdą roślinkę chętnie przyjmę... Ty wiesz...:cool:... i bez i yuka mają się świetnie!:)

byłem w dzienniku.

Hesus Marycha, tam Fauna i Flora IV RP :)

masz kamyczki przy scianach takie jak ja kcem.

Schludnie to masz bardzo zrobione (zieleń miedzy ulicą a domkiem).

też chciałem takie żaluzje :) no a reszta to miłe marzenia ... ;)

to do nastepnego ! :)

Nooo witam się z Panem Marianem serdecznie!:D

Kamyczki świetna sprawa! Nawet po największych ulewach elewacja nie jest opryskana piachem i ziemią!:)

A żaluzje to nadal marzenie tylko, jak i wiele innych rzeczy, jak zadaszenie tarasu, oświetlenie elewacji i ogrodu czy brama i furtka...:rolleyes::cool:

Czekam cierpliwie... Ty wiesz na co...:cool:

Łazienka zapowiada się czadowo! Szybko pytam - co to za mozaika i płytki? Czy dobrze widzę, że mozaika szaro-czarna? też taka chcę!

Dzięki Mazo! Podtrzymujecie mnie wszyscy na duchu...:) Wczoraj okazało się, że zabraknie 3, słownie trzech płytek! :( A ja wykupiłam całe ostatnie 19m2 w sklepie, w którym je znalazłam! A na domawianie i czekanie nie ma szans... więc kombinujemy jak koń pod górkę i w jednym miejscu będą położone z tej serii podłogowe... ciekawa jestem czy zauważycie?:D

Białą mam tą: http://www.atlasconcorde.it/collezioni.php?idstile=4&idseriec=5&idp=140&gam=1&dc=1 Bianco Cera 30,5X56

A mozaikę szaro-czarną z łupka ręcznie ciosanego z Indii.

dziewczyny zachwycają się mozaiką choć nie miały jej w ręku a ona jest stokoroć ładniejsza niż na fotach !!!!! a ja "se" pomocałam, tralala:wiggle: się musiałam "pokwalić" ;)

efekt końcowy nas powali ;)

Tra la la la miały w łapach i nawet były bliskie polizania ;)